Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μακαρι Ρικακι γιατι απο τα πολλα προβληματα κολλησαμε...:(

Ας μεινω εγκυος και θα τους γραψω ολους εκει που δεν πιανει το μελανι...

Θα μείνεις και θα αποκτήσεις αυτό που λαχταράς όπως η ξαδελφούλα σου...Είναι καλό που θα είναι κοντά σου και το έχει περάσει και εκέινη όλο αυτό...Γιατί στο τέλος τα κατάφερε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

ελα ντε... πιστευω οτι θα αλλάξει γνωμη οταν ερθουν κι αλλα δυο μωρά εδώ μεσα...Προς το παρόν πάντως δηλώνει ότι ισως και να ηθελε κι'αλλο παιδάκι...λεει οτι γι΄αυτό το λόγο κατέψυξε και τόσο σπερμα...Πραγματι μιλαμε για αποθεμα

Εμάς όταν μας ρωτήσανε για τα κατεψυγμένα δήλωσαμε να δοθούν σε ζευγάρι που έχει πρόβλημα...Αν και πια έχει μείνει 1 και μπορεί να μη είναι και γερό μετα την απόψυξη...

cOiVp2.png

Εμάς όταν μας ρωτήσανε για τα κατεψυγμένα δήλωσαμε να δοθούν σε ζευγάρι που έχει πρόβλημα...Αν και πια έχει μείνει 1 και μπορεί να μη είναι και γερό μετα την απόψυξη...

δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται η δωρεά εμβρύων...Θα βρω πάλι την εγκυκλιο για να δω τι λέει. Νόμιζα οτι επιτρεπεται δωρεα ωαρίων και σπερματος αλλά όχι εμβρύων...θα το κοιτάξω

kOZcp3.png

δεν είμαι σίγουρη αν επιτρέπεται η δωρεά εμβρύων...Θα βρω πάλι την εγκυκλιο για να δω τι λέει. Νόμιζα οτι επιτρεπεται δωρεα ωαρίων και σπερματος αλλά όχι εμβρύων...θα το κοιτάξω

πενελοπάκι κι εμείς αυτό υπογράψαμε τώρα στην προσυμβατική ενημέρωση άρα θα επιτρέπεται.....

τι κάνετε αγαπούλες?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

δεν είναι κάπως αυτό;εγω που θα πάρω ωάρια....δεν θα έπαιρνα έμβρυα....δεν ξέρω το θεωρώ κάπως...

Διαφημίσεις

πενελοπάκι κι εμείς αυτό υπογράψαμε τώρα στην προσυμβατική ενημέρωση άρα θα επιτρέπεται.....

τι κάνετε αγαπούλες?

Ειρηνηηηηηηηηηηηη!!! εμαθα πηγες καλά...ποτε με το καλό μεταφορά; πως είσαι εσυ; πως νιώθεις;

kOZcp3.png

τι κάνετε αγαπούλες?

κοριτσάρα μου;τι κάνεις;πως είσαι;πως πήγανε τα πράγματα;:rolleyes::rolleyes:

δεν είναι κάπως αυτό;εγω που θα πάρω ωάρια....δεν θα έπαιρνα έμβρυα....δεν ξέρω το θεωρώ κάπως...

αν τα κορίτσια ερωτηθηκαν και υπέγραψαν θα επιτρέπεται. Εγώ δεν θυμαμαι ρε γμτ...Εχω την εντύπωση οτι εμενα μονο για τα ωάρια με ρώτησαν...δεν ειμαι όμως και σίγουρη...black out...

kOZcp3.png

Μας είπαν ή να καταστραφούν ή να δοθούν για έρευνες ή να δοθούν σε άλλα ζευγάρια μετά από μια 5ετία...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνηηηηηηηηηηηη!!! εμαθα πηγες καλά...ποτε με το καλό μεταφορά; πως είσαι εσυ; πως νιώθεις;

ε δεν πήγα και πολύ καλά από 12-13 που βλεπαμε να πάρουμε 5...

στενοχωρήθηκα προς στιγμην έχω μια αγωνία για τις γονιμοποιήσεις αλλά....

μάλλον αισιόδοξη με λες! κι ας μην πάμε για βλαστοκύστες .........

πενελοπάκι βουρ κλείνουμε και τις 32 ε????????

άντε σε λίγο να λέμε και για τις 36!:D:D:D

μορφάκι μου κρυωμένο είσαι?

υπάρχει πορτ μπεμπε για διδυμα?:tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Geiaaa sou omorrfhhhhh !!!

Pos eisai ?? Pos pige ??

ΕΙΡΗΝΟΥΛΑ ΟΛΑ ΟΚ????

πονάω ακόμα ρε γμτ! καλύτερα όμως!

α μου έγραψε στο πρωτόκολλο αν καταφέρουμε να πάμε για ετ και clexane αντιπηκτικές!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ε δεν πήγα και πολύ καλά από 12-13 που βλεπαμε να πάρουμε 5...

στενοχωρήθηκα προς στιγμην έχω μια αγωνία για τις γονιμοποιήσεις αλλά....

μάλλον αισιόδοξη με λες! κι ας μην πάμε για βλαστοκύστες .........

πενελοπάκι βουρ κλείνουμε και τις 32 ε????????

άντε σε λίγο να λέμε και για τις 36!:D:D:D

μορφάκι μου κρυωμένο είσαι?

υπάρχει πορτ μπεμπε για διδυμα?:tongue:

δεν πειράζει ρε παιδί μου...καλά είναι και τα 5.....ναι είμαι κρυωμένη...πότε θα έχουμε νέα;

δεν πειράζει ρε παιδί μου...καλά είναι και τα 5.....ναι είμαι κρυωμένη...πότε θα έχουμε νέα;

αύριο το μεσημεράκι......μαμάκα μουυυυυυ!

περαστικούλια

ρικάκι μετακόμισες βρε ψυχή? ωραίο το καινούριο σπιτάκι?

αύριο ειαι και το αννιτάκι μας ε?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...