Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μορφάκι γιατί δεν παίρνεις και όλη την άδεια που σου έδωσαν??? Κάποιο λόγο θα έχουν....Αφου θα πληρώνεσαι από το ΙΚΑ έτσι δεν είναι???

ναι θα πληρώνομαι....ο αδερφός μου όμως;θα με σταυρώσει αν κάτσω κιάλλο...:lol:

Διαφημίσεις

ναι θα πληρώνομαι....ο αδερφός μου όμως;θα με σταυρώσει αν κάτσω κιάλλο...:lol:

Δε γίνεται να πηγαίνεις για αυτες τις 10 μέρες κανένα 4ωράκι και να μην πέσεις κατευθείαν με τα μούτρα στα σκληρά???

cOiVp2.png

Πήρα τα αποτελεσματα...ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?

Σακχαρο 74 Φυσ. τιμες 60-115

Νηστικη 74

Μετα 1 ωρα 89

Μετα 2 ωρες 72

Μετα 3 ωρες 62

:confused::confused:

χμμμ. Πόση γλυκόζη ήπιες; Τι έκανες μεταξύ των μετρήσεων; Μαραθώνιο; Δεν κάθισες στ'αυγά σου; Στην μια ωρα εισαι λιγο χαμηλα αλλά δεν νομίζω να σου πουνε τιποτα για τα χαμηλα...Με λίγα λόγια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Γιατί μπερδεμένη Εφάκι μου??? Μια χαρά είναι η καμπύλη αγαπούλα, ακόμα και στην πρώτη μέτρηση που καμια φορά είναι πιο τσιμπημένη εσύ είσαι πολύ καλή...

Ευχομαι να ξεκαθαρίσουν και τα θεματάκια με την άδεια και τη δουλειά και να γυρίσουν όλα πια προς το καλύτερο, μέχρι να έρθει και το μωράκι σας για να σας απογειώσει...Εμεις θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς, βρίσε κιόλας να ξεθυμάνεις....

Πολλά φιλάκια....

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΡΙΚΑΚΙ ΜΟΥ!

Εφη τι σου ειπανε;Η τελευταια ειναι πολυ χαμηλη.Τις αλλες δεν θυμαμαι τα ορια αλλα κι αυτες χαμηλες ειναιΣακχαρο δεν εχεις πααντως.....Υπογλυκαιμιες μηπως κανεις....Αν και πιστευω οτι θα σου πουνε πως ολα θα ειναι νορμαλ οποτε μην ανυσηχεις.
Γεια σου σοκολατένια...Υπογλυκαιμία θα είχε αν έπεφτε κάτω από το 60 που είναι το κατώτερο φυσιολογικό...Εγω που παθαινα υπογλυκαιμία στην τελευταία μέτρηση είχα 45....

Και γω για υπογλυκαιμια φοβηθηκα...στο μικροβιολογικο στα γρηγορα μου ειπαν "ειναι καλες"...αρα πιστευω να μην υπαρχει θεμα..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Βγηκα για καφε με την ξαδερφη μου που εχει διδυμακια απο εξωσωματικη...ειναι η μονη που τα ξερει ολα και τα συζηταμε ολα γιατι μαζι τα περασαμε ολα...

Κοριτσια ειχαμε τα μωρα μαζι και ενα θα σας πω: ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ!!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΕΧΕΙς ΤΟ/Α ΜΩΡΑΚΙ/Α ΣΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...