Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

:-(:-(:-(:-(... ΝΑΙ.....η επιτροπή σήμερα μου έδωσε άδεια ...μέχρι τις 10/11:shock:...τι ωραία...που θα ήταν...αλλά θα την διακόψω...:-(:-(:-(

Giati pernas apo epitropi gia na pairneis adeia??

Den exw katalavei. :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ...!!!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΕΣΜΕΝΗ....ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ..?????;););)

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.????

ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.!!!!!!:P:p:p

ΕΛΑ ΓΕΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ....ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ...!!!!!!!!!:-(:sad:

Δεν εχει σχεση με τους γιατρους...εχει σχεση με τις αδειες-δουλεια...τελοσπαντων θα βρεθει ακρη...

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειμαι πολύ χαρουμενη και λίγο αγχωμενη. Ελπίζω ολα να πανε καλα την επομενη Τριτη και να εχω το μωρακι μου γερο και τυχερο στην αγκαλιτσα να σας φερει ολες τύχη.

Αννιτουλα μου καλη ωοληψία αυριο ευχομαι να ειναι τα πιο τυχερα

Αντε με το καλο Λαμπρινη μου!!!!!!!!!!!!!!!

Na kaneis sex ena vradi prin tin emvriometafora ...

Etsi, einai kalo lene.

Diavases sto parents gia mia kopela pou tis valane 3 kai telika exei tetradima ??? Ekane sex to proigoumeno vradi kai egine kai tetarto !!!

Pos ginete auto den to kserw ...

τώρα αυτό με την κοπέλα ... παίζει να είναι και το άλλο ... οτι δλδ το ένα διασπάστηκε σε δυο μετά μέσα στην μήτρα ....

κι εμεις καναμε το βραδυ πριν τη μεταφορά όχι γιατί βοηθάει (δεν το ξεραμε κιόλας) αλλά γιατί λέγαμε ότι ετσι θα νιώσουμε ότι το παιδάκι ήρθε απο αυτή την επαφή και όχι από το θεικό χέρι του γιατρού!!! Λέτε γι'αυτό να μου εμφυτευτηκαν και τα δυο;;;;

Και γω πιστευω οτι πιο πιθανο ειναι να διαιρεθει σε διδυμα ενα που σου εβαλαν με την εμβρυομεταφορα παρα να πιασεις μονη σου...Γιατι απο τα ωαρια που εκανες τα ωριμα στα πηραν...και να μεινε κανενα στατιστικα θελει πολυ τυχη να σπασει τη μερα πριν την εμβρυομεταφορα..

Ργω παντως στις διεγερσεις ειχα πονο και φουσκωμα μετα την ωοληψια και δεν ημουν για τιποτα πριν την εμβρυομεταφορα :cool::cool:

Σε 3 μερες θα φτασω και την επιθυμητη εβδομάδα των γυναικολόγων ( όχι ομως και των παιδιάτρων) οπότε αρχίζω να πιστευω οτι θα εχω παιδάκια σε λιγο καιρό...Μαλιστα σημερα θα παμε να παρουμε και το πορτ μπεμπε/καρότσι για την κορη...!!! Μεγάλες στιγμες ζω

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ! περασες πολλα ψυχολογικα σκαμπανεσβατα και οχι αδικα με οσα ειχες περασει!!! Τωρα ομως ολα πηγαν καλα!!!!

Kala eimai, edw sto grafeio, trw rizogalo. Mmm mou aresei poli.

ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια έχω νέα από την Ειρήνη...

Ολα καλά πήγαν..την έκανε την ωοληψία και της πήραν 5 ώριμα..δεν θα τα πάνε για βλαστο θα της τα βάλουν 3η μέρα...την παρασκεύη.

Δεν μπαίνει τώρα γιατί θέλει να πέσει για ύπνο γιατί την έχει πιάσει η νάρκωση.

Μπραβο η ειρηνουλα μας! Αναστασια δωστης φιλια απο μενα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Giati pernas apo epitropi gia na pairneis adeia??

Den exw katalavei. :rolleyes::rolleyes:

επειδή ο γιατρός που με χειρούργησε δεν είναι του εοππυ...και επειδή δεν έγινε εισαγωγή...για να μου δώσει ο ελεγκτής του εοππυ....και επειδή εγω άργησα να πάω σε γιατρό του εοππυ να μου γράψει την άδεια.....γιαυτό περνάω επιτροπή..

πέρασα την προηγούμενη εβδομάδα και μου δώσανε 15 μέρες...ζήτησα παραπάνω...αλλά επειδή ο γιατρός που με χειρούργησε έγραφε στο χαρτί 15 μέρες δεν μπορούσαν να με δώσουν παραπάνω...εγω ήθελα κιάλλη άδεια όμως γιαυτό ξαναπέρασα επιτροπή σήμερα...ότι κατάλαβες ...κατάλαβες..

:lol::lol:

Πήρα τα αποτελεσματα...ΠΟΙΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙ?

Σακχαρο 74 Φυσ. τιμες 60-115

Νηστικη 74

Μετα 1 ωρα 89

Μετα 2 ωρες 72

Μετα 3 ωρες 62

:confused::confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Νηστικη 74

Μετα 1 ωρα 89

Μετα 2 ωρες 72

Μετα 3 ωρες 62

Γιατί μπερδεμένη Εφάκι μου??? Μια χαρά είναι η καμπύλη αγαπούλα, ακόμα και στην πρώτη μέτρηση που καμια φορά είναι πιο τσιμπημένη εσύ είσαι πολύ καλή...

Ευχομαι να ξεκαθαρίσουν και τα θεματάκια με την άδεια και τη δουλειά και να γυρίσουν όλα πια προς το καλύτερο, μέχρι να έρθει και το μωράκι σας για να σας απογειώσει...Εμεις θα είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς, βρίσε κιόλας να ξεθυμάνεις....

Πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

Εχτές το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου τη Ρικα. Ειχε βεβαια εντελώς άλλα μαλλιά από αυτά που βλέπω στο fb, δηλαδη ενα μελαχρινο καρέ...Η Ρικα λοιπόν θα πηγαινε σε ενα γιατρό που και καλά κανει μια καινουρια τεχνική στην εξωσωματική. Εδωσε λεει ωάρια που γονιμοποιήθηκαν αλλα δεν εκανα αμεσως μεταφορά, τα εβαλαν καταψυξη και 10 μερες μετά της τα εβαλαν...Και εμεινε εγκυος αμέσως....!!! Αυτό ειδα και την ειδα πολύ χαμογελαστη..Τωρα τι σημαινει δεν ξέρω, σιγουρα επηρεαστηκα και από το Law & order που ειδα εχτες. Το επισόδειο αφορουσε καταψυξη εμβρύων και εξωσωματικες...

Οσο για μένα, εχουν πλεον αρχίσει οι καούρες...Δεν υποφέρονται και δεν μπορώ να πάρω και τίποτα και φυσικά δεν υπάρχει άλλη λυση παρά το να γεννήσω...Μερικές φορές νιωθω ότι αν ανοιξω το στόμα μου να μιλήσω θα βγάλω φωτιές αντί για λεξεις...Ας ειναι όμως, κάνω υπομονή, αφου είμαι ακόμα έγκυος δεν πρεπει να παραπονιέμαι...

Τι τέλειο όνειρο που είδες Πηνελοπάκι μου, μακάρι να βγει και αληθινό...Λες να αλλάξω τα μαλλιά για να είναι όπως τα είδες???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οσο για τις καούρες δοκίμασε τις μπανάνες και θα με θυμηθείς... Το ανακάλυψα στην εγκυμοσύνη και το έλεγα στον άντρα μου και με κοροιδευε και όταν το έπαθε και έφαγε μπανάνα του πέρασε κατευθείαν και τώρα το συστήνει και σε άλλους....

Αγαπούλα θυμάσαι πριν κλείσεις τις 28 βδομάδες που έλεγες περιμένω να φτάσει η Παρασκεύη αυτή και μετά θα ηρεμήσω γιατί κάθε μέρα που θα περνά θα είναι σύν??? Τώρα δεν έχουν περάσει μέρες κοντεύει να περάσει μήνας και εσύ ακόμα το ίδιο...Τα μωρακια θα βγούνε όταν πρέπει και όλα θα πάνε καλά, η γέννα σου θα είναι γεμάτη από χαρά και αγκαλιές χωρίς σωληνάκια και τέτοια...

Με το κάλο να πάρεις και τον εξοπλισμό για την κοριτσάρα σου και μάζευε δυνάμεις....

Σε φιλώ γλυκάαααα....

cOiVp2.png

Ειρηνάκη μου πολυ καλά τα νεάκια σου που μας είπε η Αναστασούλα, η μερά πλησιάζει λοιπόν που θα υποδεχτείς τα εμβρυάκια σου, προβλέπω χοριακή να παίρνεις όταν ανέβω και να το γιορτάσουμε από κοντά....

Ανιτάκι με το καλό και εσύ κοπελάρα μου αύριο για την ωοληψία και να είναι όλα γερά να βάλεις και κατάψυξη...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Νηστικη 74

Μετα 1 ωρα 89

Μετα 2 ωρες 72

Μετα 3 ωρες 62

Εφη τι σου ειπανε;Η τελευταια ειναι πολυ χαμηλη.Τις αλλες δεν θυμαμαι τα ορια αλλα κι αυτες χαμηλες ειναιΣακχαρο δεν εχεις πααντως.....Υπογλυκαιμιες μηπως κανεις....Αν και πιστευω οτι θα σου πουνε πως ολα θα ειναι νορμαλ οποτε μην ανυσηχεις.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εφη τι σου ειπανε;Η τελευταια ειναι πολυ χαμηλη.Τις αλλες δεν θυμαμαι τα ορια αλλα κι αυτες χαμηλες ειναιΣακχαρο δεν εχεις πααντως.....Υπογλυκαιμιες μηπως κανεις....Αν και πιστευω οτι θα σου πουνε πως ολα θα ειναι νορμαλ οποτε μην ανυσηχεις.

που είσαι καλέ όλη την ημέρα;

Γεια σου σοκολατένια...Υπογλυκαιμία θα είχε αν έπεφτε κάτω από το 60 που είναι το κατώτερο φυσιολογικό...Εγω που παθαινα υπογλυκαιμία στην τελευταία μέτρηση είχα 45....

cOiVp2.png

που είσαι καλέ όλη την ημέρα;

Μορφάκι γιατί δεν παίρνεις και όλη την άδεια που σου έδωσαν??? Κάποιο λόγο θα έχουν....Αφου θα πληρώνεσαι από το ΙΚΑ έτσι δεν είναι???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...