Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚALHMERA SE OOOOOLES!!!!

EIRHNAKI ME TO KALO H EMVRIOMETAFORA NA EINAI GERA KAI KALOSTERIOTA!

ANITAKI ME TO KALO AURIO H WOLIPSIA NA PANE OLA POLY KALA!

ANASTASIA MOU OLA KALA? ME THS ENESOULES?

DADAKI ME TO KALO NA KSEKINISHS!

TA FILIA MOU KAI STA UPOLOIPA KORITSIA...!!!

KORITSIA THA HTHELA TH VOITHIA SAS MHPWS KSERETE KAPOIO KSENODOXIO

KONTA STO GENESIS?????

EXW AGXOTHI PARA POLI!!!!!

Geia sou Linaki !!!

Mi xirotera gia ti pragmata agxonese esu !!!!!

Siga vre Linaki tha vroume.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ωραία!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανίτα σου τηλ. την προηγουμενη εβδομαδα, σου εγραψα και μηνυμα εδω και δεν μου απαντησες.... ολα καλά???

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΟΥ...ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ..????:oops::oops::oops::oops:

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.?????? Ή ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟΨΕ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ...!!!!!!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Mpravo to koritsi mas !!!

Makari na pane ola kala. Tha kanoun ICSI?

Μωρέ δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες...ήταν από την νάρκωση η κοπέλα και δεν ήθελα να την βομβαρδίσω στις ερωτήσεις...

Να της πάνε όλα καλά και να κάνουν υπέροχες διαιρέσεις...μόνο αυτό έχω να πω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΚALHMERA SE OOOOOLES!!!!

KONTA STO GENESIS?????

τι κανεις Λινακι?? μην αγχωνεσαι για τετοια... θα κανουμε ερευνα και θα βρουμε ξενοδοχειο... εσυ ηρεμια... ναι???:tongue:

ΚALHMERA SE OOOOOLES!!!!

KONTA STO GENESIS?????

Des auto

http://www.tripadvisor.com.gr/Hotel_Review-g562636-d228873-Reviews-Acropol_Hotel-Chalandri_Greater_Athens_Attica.html

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ....ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΣΟΥ...ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ..????:oops::oops::oops::oops:

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.?????? Ή ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΓΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟΨΕ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΔΩ....ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΩΡΑΚΙ...!!!!!!!!!;);)

α οκ... σου τηλ. την Πεμπτη 19/9 στις 19.54 και το μηνυμα στο εγραψα την Κυριακη...

Για το Σαββατο δεν ξερω ακομα... αλλα βρε κοριτσι δεν καταλαβαινω γιατι ξοδευσαι... σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα εξοδα...:tongue:

Αυριο το πρωι στις 10 θα ειμαστε στο κεντρο. Αν δεν σε εχει παρει ακομα και με δεις στο σαλονι μιλησε μου εσυ γιατι εγω ειμαι γκαβη(μυωπια, αστιγματισμος) και δεν βλεπω την τυφλα μου...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ:P

τι κανεις Λινακι?? μην αγχωνεσαι για τετοια... θα κανουμε ερευνα και θα βρουμε ξενοδοχειο... εσυ ηρεμια... ναι???:tongue:

NASTAZIA MOU EXW AGXOTHI PARA POLI... TH DEYTERA POU THA KANW TON YPERIXO FOVAME MIN MOU POUN ELA AURIO KAI ETSI DEN PROLAVENO AKOMA DEN EXW VRI EISITIRIA

ASTA EXW PATHI PANIKO

image.php?u=35426&dateline=1369653980

NASTAZIA MOU EXW AGXOTHI PARA POLI... TH DEYTERA POU THA KANW TON YPERIXO FOVAME MIN MOU POUN ELA AURIO KAI ETSI DEN PROLAVENO AKOMA DEN EXW VRI EISITIRIA

ASTA EXW PATHI PANIKO

Iremise vre kopela mou !!!!

Giatti se pianei panikos? Tosa ksenodoxia einai stin Athina. Kai na min einai dipla sto Genesis kapou tha vroume.

Yv7Sp2.png

ASTA EXW PATHI PANIKO

δεν τους κανεις ερωτηση για ποτε το βλεπουνε να πας?? θυμησε τους ότο ερχεσαι απο νησι...

Διαφημίσεις

α οκ... σου τηλ. την Πεμπτη 19/9 στις 19.54 και το μηνυμα στο εγραψα την Κυριακη...

Για το Σαββατο δεν ξερω ακομα... αλλα βρε κοριτσι δεν καταλαβαινω γιατι ξοδευσαι... σε λιγο καιρο θα εχεις αλλα εξοδα...:tongue:

Αυριο το πρωι στις 10 θα ειμαστε στο κεντρο. Αν δεν σε εχει παρει ακομα και με δεις στο σαλονι μιλησε μου εσυ γιατι εγω ειμαι γκαβη(μυωπια, αστιγματισμος) και δεν βλεπω την τυφλα μου...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ:P

Εσύ πως και πας στο κέντρο αυριο???

Θες να μα πεις κάτι???

I81rp3.png

Εσύ πως και πας στο κέντρο αυριο???

Θες να μα πεις κάτι???

οχι, δεν εχω να πω κατι.... δεν ξεκιναω προσπαθεια.... θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια να ειμαι ετοιμη ΟΟΟΟΟΤΑΝ το αποφασισουμε....

του εχω αφησει και το dvd και θελω να τον ρωτησω αν χρειαζομαι υστερο.... αλλη....

και να ζητησω και μια βεβαιωση για νομικη χρηση.... ΑΥΤΑ:rolleyes:

οχι, δεν εχω να πω κατι.... δεν ξεκιναω προσπαθεια.... θελω να ρωτησω 2-3 πραγματακια να ειμαι ετοιμη ΟΟΟΟΟΤΑΝ το αποφασισουμε....

του εχω αφησει και το dvd και θελω να τον ρωτησω αν χρειαζομαι υστερο.... αλλη....

και να ζητησω και μια βεβαιωση για νομικη χρηση.... ΑΥΤΑ:rolleyes:

Αααα οκ....

Ρώτα και τι θα κάνετε γενικά....πως θα προχωρήσετε

I81rp3.png

δεν τους κανεις ερωτηση για ποτε το βλεπουνε να πας?? θυμησε τους ότο ερχεσαι απο νησι...

TO PRWI PHRA THL. STO GENESIS KAI ENHMEROSA MIA SINTONISTRIA K MOU EIPAI THA KANEIS TON UPERIXO DEYTERA PRWI K VLEPOUME

PISTEYO OTI APO TON PRWTO YPERIXO DEN THA EXW TO EPITHIMITO ENDOMITRIO K ETSI THA AKOLOUTHISI KAI ALLOS IPERIXOS KAI THELW NA TON KANW STO GENESIS GIA NA EIMAI PIO SIGOURI

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...