Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Θα ανεβάσω μια φωτο στο Fb πως ήμουν πέρσι που ήμουν 60 κιλά και ενω είχα κάνει και ένα χρόνο pilates...καλά κορίτσια μιλάμε για τρελή διαφορά...φέτος πραγματικά νοιώθω ότι είμαι χλαπάτσα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Θα ανεβάσω μια φωτο στο Fb πως ήμουν πέρσι που ήμουν 60 κιλά και ενω είχα κάνει και ένα χρόνο pilates...καλά κορίτσια μιλάμε για τρελή διαφορά...φέτος πραγματικά νοιώθω ότι είμαι χλαπάτσα.

Ante vale na se dw ...

Egw exo sto FB kati palies pou eimai 58-60 kai ta vlepo kai perno dinami !!!

Yv7Sp2.png

20 thelo agaph mou ...

Apla ta perno pantou kai epidi eimai kai 1.75 den fenete oti exo tosa.

85 :(:(:(

Είσαι μια κούκλα!

Ωραία. Να σου πω ενα κόλπο?

Αντί να λες εχω να χάσω δέκα κιλά που ίσως σε αγχώνει σα σκέψη, να λες θα χάσω δύο κιλά.

Μετα όταν τα χάσεις, βάζεις αμέσως νεο στόχο!

Πχ πες θα παω 80.

Μετά πες θελω να πω 78.

Μετά 76.

Κλπ κλπ.

Εγώ το καλοκαίρι που έχασα 7 κιλά έτσι εκανα.

Σιγά σιγά. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Αχ αυτά τα κιλά, δε φτάνει που έχουμε το πόνο μας, μια ευχαρίστηση είχαμε και εμέις με το φαγητό πάει και αυτή. Και εγώ dadaki καμια 20αρια πρέπει να χάσω για να πω ότι θα είμαι εντάξει, και άλλα πρέπει αλλα σιγά σιγα.

Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι τόσο σημαντικά για την εξωσωματική ή για την εγκυμοσύνη. Εγώ έχω μια φίλη που είναι 100+ και σε 4 μήνες γεννάει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι καλύτερα για θέμα υγείας αλλά δεν νομίζω ότι είναι το καθοριστικό. Αν το κάνουμε για έμας και μόνο πιστεύω ότι θα το πάρουμε πιο ζεστά και θα κρατηθούμε και μετα. Πάντως με τη δίαιτα της Δημητρούλας δεν έχω αισθανθεί ακόμα πείνα.

Ναι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, όλες θα τα καταφέρουμε να συνταντηθούμε. Μόλις προκύψει ταξιδάκι στην Αθήνα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το ανακοινώσω για να βρεθούμε με όσες γίνεται.

Ανυπομονώωωω

cOiVp2.png

Είσαι μια κούκλα!

Ωραία. Να σου πω ενα κόλπο?

Αντί να λες εχω να χάσω δέκα κιλά που ίσως σε αγχώνει σα σκέψη, να λες θα χάσω δύο κιλά.

Μετα όταν τα χάσεις, βάζεις αμέσως νεο στόχο!

Πχ πες θα παω 80.

Μετά πες θελω να πω 78.

Μετά 76.

Κλπ κλπ.

Εγώ το καλοκαίρι που έχασα 7 κιλά έτσι εκανα.

Σιγά σιγά. ..

Se euxaristw polu polu sokolatitsa mou !!!

Auto akrivos eipa stin Anastasia tora, na dw to 7 kai tha einai ola pio eukola. Etsi tha kanw !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Pw pw pw eisai theaaaaa !!!

Tora posa exis parapano ;;; Den prepei na sou fenete ... Eisai kai 3 metra vre pedi mou !!!

Δεν έχω πολλά παραπάνω 5 κιλά, αλλά το θέμα ήταν η γυμναστική, μιλάμε ότι έκανα για ένα χρόνο pilates και το σώμα μου άλλαξε πάρα πολύ, όπως όταν ήμουν 20 χρονών, είχα πολλά χρόνια να με δω έτσι.Να σου δώσω να καταλάβεις ναι μεν είναι μόνο 5 τα κιλά αλλά φαίνονται σαν 8 παραπάνω...

I81rp3.png

Αχ αυτά τα κιλά, δε φτάνει που έχουμε το πόνο μας, μια ευχαρίστηση είχαμε και εμέις με το φαγητό πάει και αυτή. Και εγώ dadaki καμια 20αρια πρέπει να χάσω για να πω ότι θα είμαι εντάξει, και άλλα πρέπει αλλα σιγά σιγα.

Πάντως ρε παιδιά δεν ξέρω αν είναι τόσο σημαντικά για την εξωσωματική ή για την εγκυμοσύνη. Εγώ έχω μια φίλη που είναι 100+ και σε 4 μήνες γεννάει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι καλύτερα για θέμα υγείας αλλά δεν νομίζω ότι είναι το καθοριστικό. Αν το κάνουμε για έμας και μόνο πιστεύω ότι θα το πάρουμε πιο ζεστά και θα κρατηθούμε και μετα. Πάντως με τη δίαιτα της Δημητρούλας δεν έχω αισθανθεί ακόμα πείνα.

Ναι ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, όλες θα τα καταφέρουμε να συνταντηθούμε. Μόλις προκύψει ταξιδάκι στην Αθήνα το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να το ανακοινώσω για να βρεθούμε με όσες γίνεται.

Ανυπομονώωωω

Δεν είναι καταπληκτική? Ούτε εγώ πεινάω με αυτή τη δίαιτα.

Έχεις χάσει λίγο?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Την ανέβασα...Γιατί να μην είμαι σαν πέρσι?????:(:(:(:(:(:(

Κωλοpuregon, κωλοmedroll, θέλω το σωματάκι μου πίσω....

Όλες το λένε για το πιλατες οτι ειναι πολυ αποτελεσματικο.

Είσαι πολύ όμορφη.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Δεν έχω πολλά παραπάνω 5 κιλά, αλλά το θέμα ήταν η γυμναστική, μιλάμε ότι έκανα για ένα χρόνο pilates και το σώμα μου άλλαξε πάρα πολύ, όπως όταν ήμουν 20 χρονών, είχα πολλά χρόνια να με δω έτσι.Να σου δώσω να καταλάβεις ναι μεν είναι μόνο 5 τα κιλά αλλά φαίνονται σαν 8 παραπάνω...

Oloi lene gia pilates oti kanei thaumata ...

Egw den prolaveno na kano tipota. Perpatao misi-mia ora kai auto me to zori. Den exo parea kai varieme.

Giatti stamatises pilates;;;

Yv7Sp2.png

Όλες το λένε για το πιλατες οτι ειναι πολυ αποτελεσματικο.

Είσαι πολύ όμορφη.

Ευχαριστώ μπέμπα αλλά αυτό ήταν πέρσι, φέτος ο γιατρός είπε όχι γυμναστική, αλλά αν τα καταφέρω και μείνω έγκυος όταν γεννήσω θα του δώσω να καταλάβει,...και ναι με την pilates βλέπεις θεαματικά αποτελέσματα, αφού να φανταστείς ο αντρούλης μου είναι αυστηρός με το θέμα σώμα και στην αρχή με κοροϊδευε ότι δεν θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω, στο τέλος έτριβε τα μάτια του...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...