Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.Πάω να ετοιμαστώ να πάω δουλειά.Θα τα πούμε το βραδάκι.Ελπίζω να έχει γράψει και νεάκια το Ειρηνάκι μας μέχρι τότε!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Geia sou Roubidious!! Kali doulitsa!!

Διαφημίσεις

καλά εγώ να δεις πόσο τα φοβάμαι. Να φανταστείς ότι οταν πηγα για μεταφορά είπα στο γιατρό μήπως να βάζαμε τρια γιατί ειχαμε και το αρνητικό με τα κατεψυγμένα. Αρνηθηκε σθεναρά...Μου είπε ότι σ'εμενα θα ηταν ανοησια να μου βάλουν τρια...Εδώ και τα δυο το σκεφτόταν...Και για να είναι ειλικρινής κι εγώ στην αρχή όταν μου είπε οτι είναι δυο, τη μείωση τη σκεφτηκα σόβαρα λόγω του ιστορικού μου. Απλως δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο απο τα δυο θα διαλέγαμε για μείωση και τι θα γινόταν αν εκ των υστέρων αποδεικύνονταν οτι αυτό που έμεινε εχει τελικά πρόβλημα...Ασε περασα πολλές μέρες με τεράστια ερωτηματικα...Τελοσπάντων, τωρα χαίρομαι που δεν εκανα κάτι τέτοιο. Σε 3 μερες θα φτασω και την επιθυμητη εβδομάδα των γυναικολόγων ( όχι ομως και των παιδιάτρων) οπότε αρχίζω να πιστευω οτι θα εχω παιδάκια σε λιγο καιρό...Μαλιστα σημερα θα παμε να παρουμε και το πορτ μπεμπε/καρότσι για την κορη...!!! Μεγάλες στιγμες ζω

Theleis na pas stin fili mou sto bebejou? Exei poli orea kai tha sou kanei kales times.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα!! τι κανετε?? δεν εχω προλαβει να διαβασω τα σεντονια...

Εχασα κατι??

φιλια

Καλημέρα ομορφούλα.

Η Ειρήνη μας κάνει σήμερα ωοληψία και η Ανίτα πάει για αυριο...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...