Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ανίτα ναι να το αφήσεις για αργότερα...όταν θα περιμένεις την χοριακή...

Πηνελόπη καλημέρα....ακόμα γκρινιάζεις????Κοντεύεις τις 32 εβδομάδες ... μη το ξεχνάς...;);)

ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΑΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΌΤΙ ΠΕΙΣ..!!!!!!!;);)

Ax poli mperdema vre Zetta ... Tha ta kanw thalasa sigoura !!!

9/9 (8/9 arga to vradi).

ΣΩΠΑ ΒΡΕ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ...ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΕΣΥ..!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Ta antisiliptika telionoun 1/10 kai ekei telionoun kai antipiktikes.

5 hmeres einai pou tha pernw antisiliptika kai tha kanw katastoli tautoxrona. Oxi me diegersi.

ναι καταστολή εννοούσα, οχι διεγερση...! Οκ, κι εγώ καπως έτσι το ειχα το πρωτόκολλο. Αν θυμαμαι καλά ξεκινησα ενέσεις καταστολής όταν πηρα το 16ο χάπι, αρα 5 ημέρες ηταν μαζι χάπι και καταστολή και μετα μονο καταστολή για άλλες 5 μερες. Κάπου εκεί θα σου έρθει και περίοδος, δεν γίνεται να μη σου έρθει, αφού είναι ρυθμισμένη λόγω αντισυλληπτικών...

kOZcp3.png

Ax poli mperdema vre Zetta ... Tha ta kanw thalasa sigoura !!!

9/9 (8/9 arga to vradi).

οχι δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνεις θάλασσα ... απλά να προσέξεις ...

να δες και αυτό το βιντεακι ... να σου δώσει μια ιδέα ..

http://www.youtube.com/watch?v=Z10DlbZI5Jg

μάλλον οπότε γι αυτό σου είπε για 10η μέρα, τι κύκλο έχεις ???

συνήθως κάνεις 7-8 αρβεκαπ και σου έρχεται περίοδος ...

url]

ναι καταστολή εννοούσα, οχι διεγερση...! Οκ, κι εγώ καπως έτσι το ειχα το πρωτόκολλο. Αν θυμαμαι καλά ξεκινησα ενέσεις καταστολής όταν πηρα το 16ο χάπι, αρα 5 ημέρες ηταν μαζι χάπι και καταστολή και μετα μονο καταστολή για άλλες 5 μερες. Κάπου εκεί θα σου έρθει και περίοδος, δεν γίνεται να μη σου έρθει, αφού είναι ρυθμισμένη λόγω αντισυλληπτικών...

Makari na eimai tixeri san esena !!!!

Ante na doume.

Yv7Sp2.png

οχι δεν υπάρχει περίπτωση να τα κάνεις θάλασσα ... απλά να προσέξεις ...

να δες και αυτό το βιντεακι ... να σου δώσει μια ιδέα ..

http://www.youtube.com/watch?v=Z10DlbZI5Jg

μάλλον οπότε γι αυτό σου είπε για 10η μέρα, τι κύκλο έχεις ???

συνήθως κάνεις 7-8 αρβεκαπ και σου έρχεται περίοδος ...

Emena o kiklos mou einai 25-30.

Tin proti fora mou eipe apo 21-i hmera, tora to ekane ligo noritera na prolavoume pio poli diegersi.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

για να είμαι ειλικρινής δεν θα ευχόμουν κατι τετοιο σε καμία, ισως ακόμα και τριδυμα να το απευχόμουν. Η προωρότητα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δεδομένη και είναι κρίμα η πρωτη κυοφορία να σε οδηγήσει πανω απο μια θερμοκοιτίδα με αναπνευστηρες κλπ...Καλό θα ήταν όλες οι γυναίκες να το ζησουν όσο καλυτερα γίνεται, να μπορουν να παρουν τα μωράκια τους αγκαλιά, να τα δουν μόλις τα γεννήσουν κλπ, κλπ κλπ...

Nai symfwnw. Merikoi giatroi oute ta 3dyma theloun kai proteinoun meiwsh. Exei pollous kindynous!!

Emena o kiklos mou einai 25-30.

Tin proti fora mou eipe apo 21-i hmera, tora to ekane ligo noritera na prolavoume pio poli diegersi.

ε τότε σε κόβω το πολύ μέχρι 4-5/10 να έχεις αδιαθετήσει ...

άντε καλή άρχή και πάλι και όλα θα πάνε καλά.

url]

Tora mpika ksana kai to teleuteo pou exei grapsei einai 6/3. Malon genise.

Μακάρι να πήγαν όλα καλά για το κορίτσι!!!!

Πάντως πράγματι η τετράδυμη κύηση είναι πολύ επικίνδυνη και δεν θα την ήθελα ούτε και εγώ.Μην σου πω ούτε καν τρίδυμη.Δεν ξέρω τα φοβάμαι πολύ αυτά!!!

Διαφημίσεις

Makari na eimai tixeri san esena !!!!

Ante na doume.

μια χαρά θα πάει, είπαμε οτι το μακρύ κάνει πιο ομοιόμορφα ωάρια άρα ότι θα βλέπετε στον υπέρηχο θα τα παρετε και κατά την μεταφορά...Τα περισσότερα θα είναι κατάλληλα...Να δεις που θα το τσακώσεις το μπεμπακι...

kOZcp3.png

Nai symfwnw. Merikoi giatroi oute ta 3dyma theloun kai proteinoun meiwsh. Exei pollous kindynous!!

Συμφωνώ και εγώ.Αλλά νομίζω και η μείωση ενέχει κινδύνους.Δεν ξέρω τι θα έκανα σε μια τέτοια περίπτωση.Καμιά φορά ακόμα και με την σκέψη διδύμων αγχώνομαι!!!

Συμφωνώ και εγώ.Αλλά νομίζω και η μείωση ενέχει κινδύνους.Δεν ξέρω τι θα έκανα σε μια τέτοια περίπτωση.Καμιά φορά ακόμα και με την σκέψη διδύμων αγχώνομαι!!!

Nai kai h meiwsh exei kindynous. Popo trelo dilhmma!!

Κοριτσάκια μου σας αφήνω.Πάω να ετοιμαστώ να πάω δουλειά.Θα τα πούμε το βραδάκι.Ελπίζω να έχει γράψει και νεάκια το Ειρηνάκι μας μέχρι τότε!!!

Σας φιλώ όλες γλυκά!!!

Μακάρι να πήγαν όλα καλά για το κορίτσι!!!!

Πάντως πράγματι η τετράδυμη κύηση είναι πολύ επικίνδυνη και δεν θα την ήθελα ούτε και εγώ.Μην σου πω ούτε καν τρίδυμη.Δεν ξέρω τα φοβάμαι πολύ αυτά!!!

καλά εγώ να δεις πόσο τα φοβάμαι. Να φανταστείς ότι οταν πηγα για μεταφορά είπα στο γιατρό μήπως να βάζαμε τρια γιατί ειχαμε και το αρνητικό με τα κατεψυγμένα. Αρνηθηκε σθεναρά...Μου είπε ότι σ'εμενα θα ηταν ανοησια να μου βάλουν τρια...Εδώ και τα δυο το σκεφτόταν...Και για να είναι ειλικρινής κι εγώ στην αρχή όταν μου είπε οτι είναι δυο, τη μείωση τη σκεφτηκα σόβαρα λόγω του ιστορικού μου. Απλως δεν μπορούσα να αποφασίσω ποιο απο τα δυο θα διαλέγαμε για μείωση και τι θα γινόταν αν εκ των υστέρων αποδεικύνονταν οτι αυτό που έμεινε εχει τελικά πρόβλημα...Ασε περασα πολλές μέρες με τεράστια ερωτηματικα...Τελοσπάντων, τωρα χαίρομαι που δεν εκανα κάτι τέτοιο. Σε 3 μερες θα φτασω και την επιθυμητη εβδομάδα των γυναικολόγων ( όχι ομως και των παιδιάτρων) οπότε αρχίζω να πιστευω οτι θα εχω παιδάκια σε λιγο καιρό...Μαλιστα σημερα θα παμε να παρουμε και το πορτ μπεμπε/καρότσι για την κορη...!!! Μεγάλες στιγμες ζω

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...