Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

γτ κάποιοι λένε πως αυξάνονται οι πιθανότητες ....

πετάχτηκα σαν ... (κατάλαβες) ...

έλα δεν θέλω τέτοια ... θα βρούμε είπαμε και θα μεταφέρουμε και ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ...

ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!

ΝΑΙ ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!!

ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..!!!!:P:p;);)

Annita μην σκεφτεσαι αρνητικα βρε παιδακι μου ολα καλα θα πανε.

Ζεττακι ασε εχω χαρα αγχος και γενικα περιεργα συναισθήματα. αλλα τι σας λεω θα το ζήσετε σύντομα.

Αναστασια εννοειται στην βάφτιση του χρονου θα γίνει χαμος!

Ντανιελλα ειδες ουτε που καταλαβα πως περασε ο καιρος!

Ασχετο εχουμε κανενα νεο απο Αρτεμις? εχει μπλεξει με τα μικρα και δεν περνει ανασα μαλλον.

ΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΣΕ ΔΩ.....ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑΑΑΑΑ..!!!!!;);)

Ανίτα μην αγχώνεσαι από τώρα...όλα θα πάνε καλά....

Τετράδυμα δεν θέλω...πως θα τα βγάλω πέρα??????Ασε που είναι και επικίνδυνο.

ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΕΣ Ε..???? Χαχαχα....ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ..!!!!!:P:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

δεν ξαναέκανες δλδ αρβεκαπ ... ενταξει δεν είναι και τπτ φοβερό ... απλά να προσέχεις όταν θα σπάσεις το μπουκαλάκι ...

αρβεκαπ 0,1 σωστά ???

Ώσπου να μου έρθει περίοδος ... δεν ξέρω πότε θα αποφασίσει να μου έρθει ... και μετά θα κάνω παράλληλα με την πουρεγκον ...

εσένα σου είπε για 10 μέρες ???

Oxi den ekana arvekap. Daronda kai einai se mpoukalaki etoimo.

A den kserw an einai 0,1. Den exo to xarti mazi mou. Malon.

Egw tha ksekinisw 27/9 gia 10 hmeres, to vradi tha tis kanw.

An den erthei i periodos tha paw gia E2 tin 10-i hmera, an erthei noritera tha mou pei. Apo to apotelesma eksartate pos sinexizoume. Sigoura den tha kanw arvekap paralila me Gonal kai Menopur.

Yv7Sp2.png

Πολλή κίνηση σημερα..Ολες μέσα είστε;

Αναστασία μου αν ειδε ήδη 3 ωάρια με την διεγερση θα κανεις τουλαχιστον κανα 2-3 ακόμα... Μια χαρά κοριτσάρα μου,να δεις που θα βαλεις και κατάψυξη.

Η Ειρήνη σημερα παει ή αυριο; Οπως και να εχει Ειρηνάκι σου ευχομαι καλή επιτυχία...Μπες λιγάκι να μας πεις πως πηγες ....

Λαμπρινή μου με το καλό σου εύχομαι. Ουτε μια βδομάδα δεν έμεινε μεχρι να κρατήσεις το γιο σου αγκαλιά... Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι, απο βδομάδα θα σε χάσουμε αλλά ειναι για καλό σκοπό. Οσο για τα εμβόλια, κι εμενα νωρίς μου ειχε φανει αλλά εμενα λόγω προωρότητας δεν με επαιρνε και πολύ να το κουβεντιάσω. Αλλωστε εμενα εκανε και εξτρα εμβόλια όταν ηταν ακόμα θερμοκοιτίδα...συζήτα το με τον παιδίατρο να δεις τι θα σου πει. Ο πατέρας μου για ορισμένα απο τα εμβόλια δεν ειναι πεπεισμένος ότι βοηθάνε...!

Ανιτάκι καλο ταξίδι πρώτα από όλα και καλη επιτυχία αυριο. Να δεις που οχι μονο θα γονιμοποιηθουν όλα αλλά θα ειναι και όλα μια χαρα..!! εχω feeling.,..

Εχτές το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου τη Ρικα. Ειχε βεβαια εντελώς άλλα μαλλιά από αυτά που βλέπω στο fb, δηλαδη ενα μελαχρινο καρέ...Η Ρικα λοιπόν θα πηγαινε σε ενα γιατρό που και καλά κανει μια καινουρια τεχνική στην εξωσωματική. Εδωσε λεει ωάρια που γονιμοποιήθηκαν αλλα δεν εκανα αμεσως μεταφορά, τα εβαλαν καταψυξη και 10 μερες μετά της τα εβαλαν...Και εμεινε εγκυος αμέσως....!!! Αυτό ειδα και την ειδα πολύ χαμογελαστη..Τωρα τι σημαινει δεν ξέρω, σιγουρα επηρεαστηκα και από το Law & order που ειδα εχτες. Το επισόδειο αφορουσε καταψυξη εμβρύων και εξωσωματικες...

Οσο για μένα, εχουν πλεον αρχίσει οι καούρες...Δεν υποφέρονται και δεν μπορώ να πάρω και τίποτα και φυσικά δεν υπάρχει άλλη λυση παρά το να γεννήσω...Μερικές φορές νιωθω ότι αν ανοιξω το στόμα μου να μιλήσω θα βγάλω φωτιές αντί για λεξεις...Ας ειναι όμως, κάνω υπομονή, αφου είμαι ακόμα έγκυος δεν πρεπει να παραπονιέμαι...

ΑΧ, ΜΑΚΑΡΙ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ ΜΟΥ....ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ...!!!!!!!

ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..??????? ΣΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑΚΙΑ..!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Kserw kai egw pos ginete auto. Exo akousei oti voithaei genika.

Ala se mena pou den exo salpigges den nomizo oti exei noima ...

Tou eipa oti den thelw na kanw ta farmaka pou ekana tin proti fora epeidi den htan ta tixera mou. Kai mou edose arvekap anti gia daronda.

Meta tha kano Gonal 300 + Menopur 75. Sto telos Ovitrelle.

Poses hmeres tha kaneis arvekap?

κι εμεις καναμε το βραδυ πριν τη μεταφορά όχι γιατί βοηθάει (δεν το ξεραμε κιόλας) αλλά γιατί λέγαμε ότι ετσι θα νιώσουμε ότι το παιδάκι ήρθε απο αυτή την επαφή και όχι από το θεικό χέρι του γιατρού!!! Λέτε γι'αυτό να μου εμφυτευτηκαν και τα δυο;;;;

kOZcp3.png

κι εμεις καναμε το βραδυ πριν τη μεταφορά όχι γιατί βοηθάει (δεν το ξεραμε κιόλας) αλλά γιατί λέγαμε ότι ετσι θα νιώσουμε ότι το παιδάκι ήρθε απο αυτή την επαφή και όχι από το θεικό χέρι του γιατρού!!! Λέτε γι'αυτό να μου εμφυτευτηκαν και τα δυο;;;;

Kalhmera koukla !!!

Les ??? Mpori !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ανίτα ναι να το αφήσεις για αργότερα...όταν θα περιμένεις την χοριακή...

Πηνελόπη καλημέρα....ακόμα γκρινιάζεις????Κοντεύεις τις 32 εβδομάδες ... μη το ξεχνάς...;);)

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λες????Πάντως την έχω διαβάσει και εγώ την ιστορία της κοπέλας που λέει η Ντάντα και κουφάθηκα!!!

Υπομονή κοριτσάκι μου λίγο ακόμα!!!

Oxi den ekana arvekap. Daronda kai einai se mpoukalaki etoimo.

A den kserw an einai 0,1. Den exo to xarti mazi mou. Malon.

Egw tha ksekinisw 27/9 gia 10 hmeres, to vradi tha tis kanw.

An den erthei i periodos tha paw gia E2 tin 10-i hmera, an erthei noritera tha mou pei. Apo to apotelesma eksartate pos sinexizoume. Sigoura den tha kanw arvekap paralila me Gonal kai Menopur.

μάλλον αυτές θα σου έδωσε γτ συνήθως για καταστολή αυτές δίνουν. Δεν είναι τίποτα, μόνο το μπουκαλάκι να προσέξεις με το διαλύτη που θέλει σπάσιμο και το άλλο με τη σκόνη πρέπει να βγάλεις το καπακι απο πάνω και να χύσεις μέσα το υγρό και να το κάνεις αναρρόφηση ...

πότε είχες περίοδο ??

url]

Διαφημίσεις

μάλλον αυτές θα σου έδωσε γτ συνήθως για καταστολή αυτές δίνουν. Δεν είναι τίποτα, μόνο το μπουκαλάκι να προσέξεις με το διαλύτη που θέλει σπάσιμο και το άλλο με τη σκόνη πρέπει να βγάλεις το καπακι απο πάνω και να χύσεις μέσα το υγρό και να το κάνεις αναρρόφηση ...

πότε είχες περίοδο ??

Ax poli mperdema vre Zetta ... Tha ta kanw thalasa sigoura !!!

9/9 (8/9 arga to vradi).

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κορίτσι. Να σε ρωτήσω, τα αντισυλληπτικά δεν θα τα παίρνεις ούτως ή άλλως παράλληλα με τη διέγερση;

Ta antisiliptika telionoun 1/10 kai ekei telionoun kai antipiktikes.

5 hmeres einai pou tha pernw antisiliptika kai tha kanw katastoli tautoxrona. Oxi me diegersi.

Yv7Sp2.png

Popo paidia nomziw 4dyma den tha thela me tipota. Einai kai tromera epikyndino!! Malon diapsastike kapoio giati afou ths eixan kanei oolipsia pws gonimopoiithike wario? Lete na tous eixe xefygei kapoio?

για να είμαι ειλικρινής δεν θα ευχόμουν κατι τετοιο σε καμία, ισως ακόμα και τριδυμα να το απευχόμουν. Η προωρότητα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δεδομένη και είναι κρίμα η πρωτη κυοφορία να σε οδηγήσει πανω απο μια θερμοκοιτίδα με αναπνευστηρες κλπ...Καλό θα ήταν όλες οι γυναίκες να το ζησουν όσο καλυτερα γίνεται, να μπορουν να παρουν τα μωράκια τους αγκαλιά, να τα δουν μόλις τα γεννήσουν κλπ, κλπ κλπ...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...