Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Zettaki μου σου ειπα καλη επιτυχια ε?

Αναστασια μου δικροκα μονοκροκα θα κολλήσουν και μονο αυτο μας νοιαζει.

Αννουλα Καλημερα, Αννιτακι μου πως αισθάνεσαι? εισαι Αθήνα? για ποτε εμβρυομεταφορα?

Φιλια πολλα

Λαμπρινούλα με το καλό να ερθει το αγοράκι σου στον κόσμο...του χρόνου στα βαφτίσια θα είμαστε εκει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Annitaki kali epityxia kai se sena gia avrio!!!!!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!:P:p:p

Zettaki μου σου ειπα καλη επιτυχια ε?

Αναστασια μου δικροκα μονοκροκα θα κολλήσουν και μονο αυτο μας νοιαζει.

Αννουλα Καλημερα, Αννιτακι μου πως αισθάνεσαι? εισαι Αθήνα? για ποτε εμβρυομεταφορα?

Φιλια πολλα

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΕΜΒΡΥΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ...:-(:-(:-(

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΜΑΙ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

καλημέρα και σε σένα, όλα καλά ???

Etsi lew ... Esu pos pas? Ponane autes arvekap?

Γιατί??????

Etsi, einai kalo lene.

Diavases sto parents gia mia kopela pou tis valane 3 kai telika exei tetradima ??? Ekane sex to proigoumeno vradi kai egine kai tetarto !!!

Pos ginete auto den to kserw ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί??????

γτ κάποιοι λένε πως αυξάνονται οι πιθανότητες ....

πετάχτηκα σαν ... (κατάλαβες) ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!:P:p:p

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ.....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΥΓΙΗ ΕΜΒΡΥΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ....ΘΑ ΔΟΥΜΕ....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ...:-(:-(:-(

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΡΧΟΜΑΙ....

έλα δεν θέλω τέτοια ... θα βρούμε είπαμε και θα μεταφέρουμε και ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ...

ΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ !!!!

url]

Annita μην σκεφτεσαι αρνητικα βρε παιδακι μου ολα καλα θα πανε.

Ζεττακι ασε εχω χαρα αγχος και γενικα περιεργα συναισθήματα. αλλα τι σας λεω θα το ζήσετε σύντομα.

Αναστασια εννοειται στην βάφτιση του χρονου θα γίνει χαμος!

Ντανιελλα ειδες ουτε που καταλαβα πως περασε ο καιρος!

Ασχετο εχουμε κανενα νεο απο Αρτεμις? εχει μπλεξει με τα μικρα και δεν περνει ανασα μαλλον.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Etsi lew ... Esu pos pas? Ponane autes arvekap?

Etsi, einai kalo lene.

Diavases sto parents gia mia kopela pou tis valane 3 kai telika exei tetradima ??? Ekane sex to proigoumeno vradi kai egine kai tetarto !!!

Pos ginete auto den to kserw ...

Καλά λέω και εγώ ...

Δεν πονάνε ... ψιλοτζούζει το φάρμακο ... και εμένα μου φέρνουν μια ελαφρια ζάλη αν δεν κάτσω αμέσως μετά ... αλλά εντάξει δεν είναι κάτι σοβαρό.

αυτές θα κάνεις και εσύ ???

τώρα αυτό με την κοπέλα ... παίζει να είναι και το άλλο ... οτι δλδ το ένα διασπάστηκε σε δυο μετά μέσα στην μήτρα ....

url]

Δίδυμη κύηση:

Η εγκυμοσύνη είναι αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης; Τότε, κατά πάσα πιθανότητα, τα δίδυμα είναι διζυγωτικά, αφού πολλά διαφορετικά γονιμοποιημένα ωάρια εμφυτεύτηκαν στη μήτρα. Η μόνη περίπτωση να ανήκουν στην άλλη κατηγορία είναι ο αριθμός των εμβρύων να υπερβαίνει αυτόν των ωαρίων που εμφυτεύτηκαν. Αν, δηλαδή, ενώ υπήρχε μόνο ένα γονιμοποιημένο ωάριο, προκύπτουν δύο μωρά.

url]

Διαφημίσεις

Καλά λέω και εγώ ...

Δεν πονάνε ... ψιλοτζούζει το φάρμακο ... και εμένα μου φέρνουν μια ελαφρια ζάλη αν δεν κάτσω αμέσως μετά ... αλλά εντάξει δεν είναι κάτι σοβαρό.

αυτές θα κάνεις και εσύ ???

τώρα αυτό με την κοπέλα ... παίζει να είναι και το άλλο ... οτι δλδ το ένα διασπάστηκε σε δυο μετά μέσα στην μήτρα ....

Kserw kai egw pos ginete auto. Exo akousei oti voithaei genika.

Ala se mena pou den exo salpigges den nomizo oti exei noima ...

Tou eipa oti den thelw na kanw ta farmaka pou ekana tin proti fora epeidi den htan ta tixera mou. Kai mou edose arvekap anti gia daronda.

Meta tha kano Gonal 300 + Menopur 75. Sto telos Ovitrelle.

Poses hmeres tha kaneis arvekap?

Yv7Sp2.png

Πολλή κίνηση σημερα..Ολες μέσα είστε;

Αναστασία μου αν ειδε ήδη 3 ωάρια με την διεγερση θα κανεις τουλαχιστον κανα 2-3 ακόμα... Μια χαρά κοριτσάρα μου,να δεις που θα βαλεις και κατάψυξη.

Η Ειρήνη σημερα παει ή αυριο; Οπως και να εχει Ειρηνάκι σου ευχομαι καλή επιτυχία...Μπες λιγάκι να μας πεις πως πηγες ....

Λαμπρινή μου με το καλό σου εύχομαι. Ουτε μια βδομάδα δεν έμεινε μεχρι να κρατήσεις το γιο σου αγκαλιά... Ολα θα πάνε καλά μην αγχώνεσαι, απο βδομάδα θα σε χάσουμε αλλά ειναι για καλό σκοπό. Οσο για τα εμβόλια, κι εμενα νωρίς μου ειχε φανει αλλά εμενα λόγω προωρότητας δεν με επαιρνε και πολύ να το κουβεντιάσω. Αλλωστε εμενα εκανε και εξτρα εμβόλια όταν ηταν ακόμα θερμοκοιτίδα...συζήτα το με τον παιδίατρο να δεις τι θα σου πει. Ο πατέρας μου για ορισμένα απο τα εμβόλια δεν ειναι πεπεισμένος ότι βοηθάνε...!

Ανιτάκι καλο ταξίδι πρώτα από όλα και καλη επιτυχία αυριο. Να δεις που οχι μονο θα γονιμοποιηθουν όλα αλλά θα ειναι και όλα μια χαρα..!! εχω feeling.,..

Εχτές το βραδυ εβλεπα στον υπνο μου τη Ρικα. Ειχε βεβαια εντελώς άλλα μαλλιά από αυτά που βλέπω στο fb, δηλαδη ενα μελαχρινο καρέ...Η Ρικα λοιπόν θα πηγαινε σε ενα γιατρό που και καλά κανει μια καινουρια τεχνική στην εξωσωματική. Εδωσε λεει ωάρια που γονιμοποιήθηκαν αλλα δεν εκανα αμεσως μεταφορά, τα εβαλαν καταψυξη και 10 μερες μετά της τα εβαλαν...Και εμεινε εγκυος αμέσως....!!! Αυτό ειδα και την ειδα πολύ χαμογελαστη..Τωρα τι σημαινει δεν ξέρω, σιγουρα επηρεαστηκα και από το Law & order που ειδα εχτες. Το επισόδειο αφορουσε καταψυξη εμβρύων και εξωσωματικες...

Οσο για μένα, εχουν πλεον αρχίσει οι καούρες...Δεν υποφέρονται και δεν μπορώ να πάρω και τίποτα και φυσικά δεν υπάρχει άλλη λυση παρά το να γεννήσω...Μερικές φορές νιωθω ότι αν ανοιξω το στόμα μου να μιλήσω θα βγάλω φωτιές αντί για λεξεις...Ας ειναι όμως, κάνω υπομονή, αφου είμαι ακόμα έγκυος δεν πρεπει να παραπονιέμαι...

kOZcp3.png

Kserw kai egw pos ginete auto. Exo akousei oti voithaei genika.

Ala se mena pou den exo salpigges den nomizo oti exei noima ...

Tou eipa oti den thelw na kanw ta farmaka pou ekana tin proti fora epeidi den htan ta tixera mou. Kai mou edose arvekap anti gia daronda.

Meta tha kano Gonal 300 + Menopur 75. Sto telos Ovitrelle.

Poses hmeres tha kaneis arvekap?

δεν ξαναέκανες δλδ αρβεκαπ ... ενταξει δεν είναι και τπτ φοβερό ... απλά να προσέχεις όταν θα σπάσεις το μπουκαλάκι ...

αρβεκαπ 0,1 σωστά ???

Ώσπου να μου έρθει περίοδος ... δεν ξέρω πότε θα αποφασίσει να μου έρθει ... και μετά θα κάνω παράλληλα με την πουρεγκον ...

εσένα σου είπε για 10 μέρες ???

url]

Αθανασία μου δεν με ενόχλησες βρε χθες.Απλά ήμουν στο σχολείο στην τάξη και φυσικά το έχω στο αθόρυβο.Το είδα πολύ αργότερα ότι πήρες.Αν θες κάτι μετά τις 4 και πριν τις 4.30-5 παρά το σηκώνω.Είναι η ώρα που φεύγω από το σχολείο και πάω φροντ,οπότε είμαι στο δρόμο.Για αργότερα θα με βρεις μετά τις 10 το βράδυ.Σε φιλώ γλυκά!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...