Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

καλημέρα αναστασώ...τι κέφια έχουμε σήμερα;
Γίνονται γερά βγουλάκια κοριτσάρα μου!!!!

Καλημέρα..τα κέφια μια χαρά...

Εγώ πάντως αισθάνομαι ότι δεν κάνω προσπάθεια....μια χαρά είμαι...

Τα αυγουλάκια θα είναι δίκροκα Ρουμπίδι μου...χεχεχεχε

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειμαι πολύ χαρουμενη και λίγο αγχωμενη. Ελπίζω ολα να πανε καλα την επομενη Τριτη και να εχω το μωρακι μου γερο και τυχερο στην αγκαλιτσα να σας φερει ολες τύχη.

Αννιτουλα μου καλη ωοληψία αυριο ευχομαι να ειναι τα πιο τυχερα αυγουλακια και να καλοστεργιώσουν στην κοιλιτσα σου, οσο για την συναντηση κανονίστε με τα κορίτσια για Σαββατο εμενα 11 ειναι οκ εκτος απροοοπτου να πουμε παλι θησειο? αλλα εννοειται πρωτα να βολευει τις αλλες που ειναι πιο σίγουρες.

Ειρηνουλα μου με το καλο το μπεμπακι σου.

Ναντιουλα μην κουραζεσαι γιατι κι εσυ και η Αθανασια σύντομα θα ειστε απο μόνες σας εγκυουλες.

Αναστασια θα του πω του γιοκα μου να κανονίσει να στειλει μωρακια σε ολες θα ειναι γουρλης αφου θα ειναι και πρωτομηνιατικος, χι χι.

Πηνελοπη μου πως πας? ηθελα να σε ρωτήσω και για τα εμβόλια πια ειναι η γνώμη σου διαβασα κατι περιεργα στο ιντερνετ 2 μηνων δεν ειναι πολύ μικρα να εμβολιαστουν κι εχουν και πολλες παρενεργειες μεταγενεστερα λεει? εμεις στον 6ο ξεκιναγαμε θυμαμαι. Με την γυναικα ολα καλα?

Ρικακι καλορίζικο το σπίτι να σου φερει γουρι και το αδερφακι σύντομα.

Λινακι μην πας απαισιοδοξη κι εμενα κατεψυγμένο ήταν το μωρο μου αλλα μια χαρα εξελιχθηκε και οπως βλεπεις γενναω πρωτα ο θεος, πολλα φιλια.

Καλημερα σε ολες!!!

Δημητρα οργανωσε λιγο την κατασταση ποτε εχουμε ωοληψιες εμβρυομεταφορες και ποιες θα ειναι στην συνάντηση! προεδρε!!!!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

καλημέρα ....

Ειρηνάκι καλή επιτυχία. Να πάνε ολα καλά και σε λίγες μερούλες να έχουμε τα ευχάριστα.

Ανιτάκι, καλή επιτυχία και σε εσένα αύριο, αντε και τα δικά σου τα ευχάριστα κοντά είναι.

url]

Καλημέρα..τα κέφια μια χαρά...

Εγώ πάντως αισθάνομαι ότι δεν κάνω προσπάθεια....μια χαρά είμαι...

Τα αυγουλάκια θα είναι δίκροκα Ρουμπίδι μου...χεχεχεχε

ρε συ πραγματικά το ξέρεις οτι όντως γίνεται και αυτό ???

ε μπορεί να σου κάτσει και κανένα τέτοιο ...

url]

Διαφημίσεις

Αη μαρη...

Καλημέρα....

Καλημέρα και σε σένα Αννα..

καλημέρα, δεν κάνω πλάκα βρε χαζό, το έχω διαβάσει ...

βέβαια οχι ακριβώς έτσι ...

μπαίνει το γονιμοποιημένο ωάριο και μετά μέσα στην μήτρα διαιρείται σε 2 έμβρυα απο εξω ήταν αυτό που είχα διαβάσει ... θα το ψάξω αν το βρω να δεις ...

url]

Καλημερα κοριτσακια μου γλυκα! Ειμαι πολύ χαρουμενη και λίγο αγχωμενη. Ελπίζω ολα να πανε καλα την επομενη Τριτη και να εχω το μωρακι μου γερο και τυχερο στην αγκαλιτσα να σας φερει ολες τύχη.

Αννιτουλα μου καλη ωοληψία αυριο ευχομαι να ειναι τα πιο τυχερα αυγουλακια και να καλοστεργιώσουν στην κοιλιτσα σου, οσο για την συναντηση κανονίστε με τα κορίτσια για Σαββατο εμενα 11 ειναι οκ εκτος απροοοπτου να πουμε παλι θησειο? αλλα εννοειται πρωτα να βολευει τις αλλες που ειναι πιο σίγουρες.

Ειρηνουλα μου με το καλο το μπεμπακι σου.

Ναντιουλα μην κουραζεσαι γιατι κι εσυ και η Αθανασια σύντομα θα ειστε απο μόνες σας εγκυουλες.

Αναστασια θα του πω του γιοκα μου να κανονίσει να στειλει μωρακια σε ολες θα ειναι γουρλης αφου θα ειναι και πρωτομηνιατικος, χι χι.

Πηνελοπη μου πως πας? ηθελα να σε ρωτήσω και για τα εμβόλια πια ειναι η γνώμη σου διαβασα κατι περιεργα στο ιντερνετ 2 μηνων δεν ειναι πολύ μικρα να εμβολιαστουν κι εχουν και πολλες παρενεργειες μεταγενεστερα λεει? εμεις στον 6ο ξεκιναγαμε θυμαμαι. Με την γυναικα ολα καλα?

Ρικακι καλορίζικο το σπίτι να σου φερει γουρι και το αδερφακι σύντομα.

Λινακι μην πας απαισιοδοξη κι εμενα κατεψυγμένο ήταν το μωρο μου αλλα μια χαρα εξελιχθηκε και οπως βλεπεις γενναω πρωτα ο θεος, πολλα φιλια.

Καλημερα σε ολες!!!

Δημητρα οργανωσε λιγο την κατασταση ποτε εχουμε ωοληψιες εμβρυομεταφορες και ποιες θα ειναι στην συνάντηση! προεδρε!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ..!!!!!!!!!!!:-P:razz:

ΤΟ ΘΗΣΕΙΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ....ΤΙΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΕΣ..!!!!!!!

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!!:wink::wink:

καλημέρα ....

Ειρηνάκι καλή επιτυχία. Να πάνε ολα καλά και σε λίγες μερούλες να έχουμε τα ευχάριστα.

Ανιτάκι, καλή επιτυχία και σε εσένα αύριο, αντε και τα δικά σου τα ευχάριστα κοντά είναι.

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Zettaki μου σου ειπα καλη επιτυχια ε?

Αναστασια μου δικροκα μονοκροκα θα κολλήσουν και μονο αυτο μας νοιαζει.

Αννουλα Καλημερα, Αννιτακι μου πως αισθάνεσαι? εισαι Αθήνα? για ποτε εμβρυομεταφορα?

Φιλια πολλα

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Αννουλα Καλημερα, Αννιτακι μου πως αισθάνεσαι? εισαι Αθήνα? για ποτε εμβρυομεταφορα?

Φιλια πολλα

Kalimera Labrinoula!! Ade 1 evdomada emeine. Kalh leyteria kai me to kalo na pane ola an kai eimai sigourh!!

Φιλια πολλα

Pw pw pw Labrinoula mou pos perase o kairos !!!

Genameeeeeeeeeeeeeeeeeeee lemeeeeeeeeeeeeee !!! Me to kalo agapoula !!!

Yv7Sp2.png

καλημέρα, δεν κάνω πλάκα βρε χαζό, το έχω διαβάσει ...

βέβαια οχι ακριβώς έτσι ...

μπαίνει το γονιμοποιημένο ωάριο και μετά μέσα στην μήτρα διαιρείται σε 2 έμβρυα απο εξω ήταν αυτό που είχα διαβάσει ... θα το ψάξω αν το βρω να δεις ...

Annitaki kali epityxia kai se sena gia avrio!!!!!!!!

Kalhmera koritsia !!!!

Yv7Sp2.png

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.!!!!!!!

ελα λολίτσα μου, σε ευχαριστώ, αντε μακάρι να είναι η τελευταία και τυχερή για όλες μας.

Φιλια πολλα

Μου είπες μωρό μου και πάλι σε ευχαριστώ.

Αντε με το καλό και εσύ να φέρεις το μπεμπούλη σου. Εσύ πως νιώθεις ???

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...