Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ευτυχως θα δω την ξαδερφη μου σημερα, θα πιουμε καφε...ισως με ξεμπλοκαρει αυτη.....

Μια 2η γνωμη ειναι παντα πιο καλη...

Κοριτσια μου βγαινω...δεν ειμαι στα καλα μου σημερα...θα μπω πιο μετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα...μπήκατε βλέπω...

Νταντα μου τι κάνεις??/

Ανίτα μην ξοδεύεσαι....μάζεψε τα λεφτά ου για τον μπέμπη και την μπέμπα που θα κάνεις σε λίγο.

Αθανασία τι διάβασα???Ξεκίνα φυσικές προσπάθειες και αστα όλα τα άλλα.

Εφη ανέβα...δεν κάνει καλό η πεσμένη ψυχολογία.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!μΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να ρθει το μωρακι σας!!!!

Καλα εγω μονο απο τον ηχο του κουνουπιου μπορει να μη κοιμηθω ολο το βραδυ! :rolleyes:

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ αυριο πωρι η ωοληψια ε? Εχω τοσο αγωνια για σενα!!! Ειμαι σιγουρη οτι ειναι η τυχερη σου φορα...αληθεια το νιωθω!

Τι να σας πω ρε παιδια...βαρεθηκα και γω τον ευατο μου να γκρινιαζει...

Κανω 2 μερες να κοιμηθω για να παρω μια αποφαση και οταν την παιρνω παλι αναιρουνται ολα...

Βαρεθηκα αληθεια...

Και τα εχω με συγκεκριμενο ατομο γιατι εξαιτιας του τα περναω ολα αυτα...

Den kserw vre Efh ti na sou pw, alithia ...

Kserw mono oti prepei na ksexaseis kapia pragmata kai na proxorisis an to theleis pragmatika.

Na ta thimase sinexia, na les mipos to ena, mipos to alo, mpas kai, den lei ...

Yv7Sp2.png

Νταντα μου τι κάνεις??/

Ανίτα μην ξοδεύεσαι....μάζεψε τα λεφτά ου για τον μπέμπη και την μπέμπα που θα κάνεις σε λίγο.

Egw kala, edw sto grafeio. Exoume trelathei stis paraggelies. Klinoun 4 magazia kai ta poulane ola 1-3-6-7 eur kai den prolaveno na tous ta etoimaso.

Simera tha parw apotelesmata gia pap test kai tis kaliergies. Edose kai o Zaxarias simera sperma kai oura. Tin Pempti tha exoume apotelesmata.

Esu pos niothis? Magirevis kati kato?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Ειρηνάκι μου καλή επιτυχία!!!!!Όλα να πάνε καλά και όποτε μπορέσεις γράψε μας κάτι!!!!

Ανιτάκι μου καλή επιτυχία και σε εσένα κοριτσάρα μου!!!Με το καλό αύριο η ωοληψία σου.Βρε συ καλά σου λένα τα κορίτσια,γιατί ξοδεύεσαι???Έρχονται τα μωράκια σου και θα έχεις άλλα έξοδα τώρα!!!!

Ρε διδυμάκι μου τι έγινε???Γιατί είσαι πεσμένη???Προσπάθησε να ξεμπλοκάρεις σε παρακαλώ.Με ριγμένο ηθικό δεν κάνουμε τίποτα!!!

Σε όλα τα κοριτσάκια στέλνω τα φιλιά μου!!!

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου καλή επιτυχία!!!!!Όλα να πάνε καλά και όποτε μπορέσεις γράψε μας κάτι!!!!

Ανιτάκι μου καλή επιτυχία και σε εσένα κοριτσάρα μου!!!Με το καλό αύριο η ωοληψία σου.Βρε συ καλά σου λένα τα κορίτσια,γιατί ξοδεύεσαι???Έρχονται τα μωράκια σου και θα έχεις άλλα έξοδα τώρα!!!!

Ρε διδυμάκι μου τι έγινε???Γιατί είσαι πεσμένη???Προσπάθησε να ξεμπλοκάρεις σε παρακαλώ.Με ριγμένο ηθικό δεν κάνουμε τίποτα!!!

Kalhmera Nantiaki !!!!

Yv7Sp2.png

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!μΕ ΤΟ ΚΑΛΟ να ρθει το μωρακι σας!!!!

Καλα εγω μονο απο τον ηχο του κουνουπιου μπορει να μη κοιμηθω ολο το βραδυ! :rolleyes:

ΑΝΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ αυριο πωρι η ωοληψια ε? Εχω τοσο αγωνια για σενα!!! Ειμαι σιγουρη οτι ειναι η τυχερη σου φορα...αληθεια το νιωθω!

Τι να σας πω ρε παιδια...βαρεθηκα και γω τον ευατο μου να γκρινιαζει...

Κανω 2 μερες να κοιμηθω για να παρω μια αποφαση και οταν την παιρνω παλι αναιρουνται ολα...

Βαρεθηκα αληθεια...

Και τα εχω με συγκεκριμενο ατομο γιατι εξαιτιας του τα περναω ολα αυτα...

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ....ΜΑΚΑΡΙ...!!!!!!

ΔΕ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΠΕΣΜΕΝΗ....ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΤΗΛ. ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ..?????;););)

ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.????

ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ...ΣΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ.!!!!!!:P:p:p

ΕΛΑ ΓΕΛΑ ΜΟΥ ΛΙΓΟ....ΜΗ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ...!!!!!!!!!:-(:sad:

Νταντα μου τι κάνεις??/

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΔΩΡΑΚΙ....ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.???:P:p

ΜΕ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ..!!!;);)

καλημέρα κορίτσια....καλημέρα ντανιέλα..:lol:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!:P:p:p

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ..????

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ,

ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΩΡΕ.....ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕΣ ΚΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!:P:p

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΔΩΡΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ.!!!!;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...