Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλα κι εμενα πανακριβο ηταν το αλλο.Αλλα ηταν γερο και βαρυ mountain bike.Δεν θα επαιρνα κατι τετοιο τωρα να σου πω την αληθεια.Ηταν βαρυ και δυσκολο για την πολη.Τι βλακας αυτος που το πηρε:evil::evil::evil:εχω και το πισω λαμπακι στο σπιτι(το εβγαζα για να μην το παρουν) και η βαση ηταν πανω στο ποδηλατο.Παει για πεταμα κι αυτη η βλακεια.Τσαντιζομαι τωρα:evil::evil:

τώρα έγινε μην το σκέφτεσαι....ροζαλίντα πάω για ύπνο...θα σηκωθώ στις 7 αύριο...τα λέμε...καληνύχτα...

http://www.sportsdirect.com/everlast-track-bike-933097?colcode=93309746Να αυτο λεω πατα να δεις.Αλλα θα ερθει σε κομματια μαλλον.Ποιος θα το φτιαξει;οεο;;;

αντρικό δεν είναι αυτό;δλδ για άντρες;δεν έχει ειδικά για γυναίκες;

τώρα έγινε μην το σκέφτεσαι....ροζαλίντα πάω για ύπνο...θα σηκωθώ στις 7 αύριο...τα λέμε...καληνύχτα...

Σε βαζω για υπνο;;;:D:D:D:D:DΑντε καληνυχτα και καλη επιτυχια αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

δες αλλου ...μην βιάζεσαι....

Καλα ναι ετσι κι αλλιως τωρα δεν εχω μια.Δεν θελω γυναικειο γιατι το παιρνει και ο φιλος μου.Φανταζεσαι να παρω κανενα φουξια με καλαθακι;χαχαχαχαχ Ουτε εγω δεν θα ανεβαινα(ειδικα αμα θα εχει και καλαθακι μπλιαχ):tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ειρήνη καλή επιτυχία (αν είναι σήμερα η μεγάλη μέρα., δε το θυμάμαι καλά).

Στις υπόλοιπες πολλά φιλιά!

Kalhmera mikro mou !!!!

Καλημέρα κοριτσάκια ...

Ειρηνάκι καλή επιτυχία...όταν μπορέσεις στείλε μας κάτι να μην ανησυχούμε...

Η σκέψη μας μαζί σου σήμερα...

Kalhmera agaph !!!

Pos pas? Niothis kati?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...