Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Eternity είπε:

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ολα μια συνηθεια ειναι.Κι εγω επειδη ειχα και παλιοτερα γατα αυτο σκεφτομουν.Οτι αν ειχα ξανα γατα θα ειχα και τριχες αλλα αμα τα εχεις κοντα σου στο ξεπληρωνουν με την αγαπη τους τα σκασμενα:):P

ούτε την αγάπη τους θέλω...ούτε τις τρίχες τους..:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ρε συ μου εκλεψαν το ποδηλατο σημερα.Το βραδυ με πηρε τηλ ο πατερας μου και με ρωταγε αν το πηρα εγω...σπαστηκα

αχ..αντε ρε συ...που το είχες;και του δικού μου του το είχαν κλέψει που το είχε στο υπόγειο...και ήταν και κλειδωμένη η πόρτα...

αχ..αντε ρε συ...που το είχες;και του δικού μου του το είχαν κλέψει που το είχε στο υπόγειο...και ήταν και κλειδωμένη η πόρτα...

Το ειχα αφησει καιρο κατω απο τη σκαλα γτ ηθελε σερβις και περιμενα να το παει ο πατερας μου με το αυτοκινητο...ειχε μεινει αρκετο καιρο ετσι.Καποιος θα το σταμπαρε και το αρπαξε...Το πιθανοτερο για παλιοσιδερα να το πανε...ΣΤο μεταξυ με κλειδαρια ασφαλειας απαραβιαστη(και καλα) δευτερη φορα την παραβιασαν...την ανοιξαν πηραν το ποδηλατο και την ξαναεκλεισαν...ελεος:roll::roll::roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Το ειχα αφησει καιρο κατω απο τη σκαλα γτ ηθελε σερβις και περιμενα να το παει ο πατερας μου με το αυτοκινητο...ειχε μεινει αρκετο καιρο ετσι.Καποιος θα το σταμπαρε και το αρπαξε...Το πιθανοτερο για παλιοσιδερα να το πανε...ΣΤο μεταξυ με κλειδαρια ασφαλειας απαραβιαστη(και καλα) δευτερη φορα την παραβιασαν...την ανοιξαν πηραν το ποδηλατο και την ξαναεκλεισαν...ελεος:roll::roll::roll:

κρίμα...τι να πω έχουμε καταντήσει αηδία...

κρίμα...τι να πω έχουμε καταντήσει αηδία...
Φαντασου οτι στη πολυκατοικια ειναι σχεδον ολοι γνωστοι.Μενουν οι δικοι μου 36 χρονια και οι περισσοτεροι ενοικοι το ιδιο.Στο ισογειο μονο μενουν ενα ζευγαρι που ειναι ξενοι.Υποθετω οτι καποιος απο τους επισκεπτες μπορει να ηταν.Δεν μπαινοβγαινουν αλλοι αγνωστοι στη πολυκατοικια και ξεκαρφωτος εντελως δεν θα ηταν με τιποτα.Διπλα ειχε και ενα αλλο παιδι το δικο του.Γιατι δεν πηραν εκεινο;Πηραν αυτο που εβλεπαν μονιμα εκει στανταρ το ειχαν σταμπαρει.Αλλα δεν μπορεις και να τους πεις και τπτ μπορει κι αυτοι να μην ξερουν ακομα και γνωστος τους να ηταν:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

πήρε ένα με 250?:shock:
Καλα κι εμενα πανακριβο ηταν το αλλο.Αλλα ηταν γερο και βαρυ mountain bike.Δεν θα επαιρνα κατι τετοιο τωρα να σου πω την αληθεια.Ηταν βαρυ και δυσκολο για την πολη.Τι βλακας αυτος που το πηρε:evil::evil::evil:εχω και το πισω λαμπακι στο σπιτι(το εβγαζα για να μην το παρουν) και η βαση ηταν πανω στο ποδηλατο.Παει για πεταμα κι αυτη η βλακεια.Τσαντιζομαι τωρα:evil::evil:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...