Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ κοιμήθηκα χθες και κρύωνα!!!

Ναι ε;;Το σκεφτομαι γτ θα ξυπνησω και ξεμαλλιασμενη.Αλλα και να τα στεγνωσω παλι ξεμαλλιασμενη θα ξυπνησω αφου ειναι φρεσκολουσμενα...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αυτο ειναι για τα ρουχα.Φανταζεσαι να ξεσκονιζω ετσι την οθονη του υπολογιστη;:lol::lol::lol::lol:

Κάνει όμως και για καναπέδες και πολυθρόνες.Όχι φυσικά για υπολογιστή.

Μην στεναχωριέσαι από τώρα και κοίτα να χαρείς τις μέρες που σου απομένουν!!!Και στη δουλειά με ηρεμία.Όχι βουρ...

άσε δεν θέλω να πάω:shock:...μου άρεσε που κάθομαι....:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας αφήνω!!!Πάω να ξαπλώσω!!!

Καλό βράδυ και όνειρα γλυκά!!!Τα λέμε αύριο!!!

Φευγεις κι εσυ;;;:-(:sad:

Τα ρολακια αυτα περισσοτερο σε ρουχα τα χρησιμοποιω.Για καναπεδες κλπ θελει σκουπα.Εχω της μιλε αυτη που ειναι για κατοικιδια.Δυστυχως θελει σκουπα αν μπορεις και καθε μερα κανονικα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Φευγεις κι εσυ;;;:-(:sad:

Τα ρολακια αυτα περισσοτερο σε ρουχα τα χρησιμοποιω.Για καναπεδες κλπ θελει σκουπα.Εχω της μιλε αυτη που ειναι για κατοικιδια.Δυστυχως θελει σκουπα αν μπορεις και καθε μερα κανονικα...

είσαι μέσα στις τρίχες;πως ζεις...δεν μπορώ καθόλου...

Διαφημίσεις

πολυ κρατσανιστη εγινε η πραλινα που εφτιαξα.Μαλλον επρεπε να αλεσω πρωτα ξεχωριστα τα φουντουκια και μετα μαζι με τα αλλα υλικα.

εννοείτε μαρή...όλα μαζί τα έβαλες;

είσαι μέσα στις τρίχες;πως ζεις...δεν μπορώ καθόλου...

Ολα μια συνηθεια ειναι.Κι εγω επειδη ειχα και παλιοτερα γατα αυτο σκεφτομουν.Οτι αν ειχα ξανα γατα θα ειχα και τριχες αλλα αμα τα εχεις κοντα σου στο ξεπληρωνουν με την αγαπη τους τα σκασμενα:):P

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...