Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πήγα στη βεράντα ασχολήθηκα με τα φυτά μου και χαλάρωσα....Ηρθε και μου κανε γλυκες αλλα δεν πέφτω...ΑΝ τα παρει το λιοντάρι με ωροσκόπο λιοντάρι φύγε να κρυφτείς! :evil:

Λεμε τον Μάιο να παμε στον ΤΣΙΛΙ Δήμητρα...Δεν έκλεισα ακομα...

Α..και κορίτσια μου...το ονομα μου δεν ειναι ΛΕΤΑ ειναι ΕΦΗ :cool:! Το leuta βγαινει απο αλλού........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ο Τσίλι μου είπε ότι πρέπει τα κιλά να είναι φυσιολογικά γιατί κάτι γίνεται με τις ωοθήκες, δεν το πιασα, αλλά μου είπε να προσέχω να μην παχύνω, μου το τόνισε κιόλας...

Αλήθεια?

Δηλαδή πόσο είναι τα φυσιολογικά κιλα?

Εγώ στα καλά μου ειμαι 53.

Τώρα που εχω πάει 57 ειναι πολυ κακό? :shock:

Θεέ μου δε θα ξαναφαω ποτέ.:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Βλακεια είναι να σου λέει έτσι ο άντρας σου πάντως.

Θύμωσα τώρα που σου είπε έτσι. :evil:

Αστα ρε Δήμητρα αφού τα είπαμε όλοι το ίδιο είναι, εμένα να δεις τι μου λέει όταν πέρνω κανα κιλό, ζυγαριά το μάτι του, μέχρι και τοφαλάκι μου με είπε μια φορά, δεν του μίλαγα για μια βδομάδα:(:(:(:(

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Βλακεια είναι να σου λέει έτσι ο άντρας σου πάντως.

Θύμωσα τώρα που σου είπε έτσι. :evil:

Kai egw thimono mazi tou ala ti na kanw ...

Stazei farmaki to stoma tou ...

Ala exei poli epistosini ston Mpath kai egw eftiaksa mia lista me eksetasis kai gia emena kai gia auton kai tha tou pw oti auta eipe o Mpath na kanoume :tongue::tongue::tongue:

Tha pao kai moni mou na mas ta grapsei sta bibliaria mas kai meta den mpori na pei kati !!!!

Xa !!!

Yv7Sp2.png

Πήγα στη βεράντα ασχολήθηκα με τα φυτά μου και χαλάρωσα....Ηρθε και μου κανε γλυκες αλλα δεν πέφτω...ΑΝ τα παρει το λιοντάρι με ωροσκόπο λιοντάρι φύγε να κρυφτείς! :evil:

Α..και κορίτσια μου...το ονομα μου δεν ειναι ΛΕΤΑ ειναι ΕΦΗ :cool:! Το leuta βγαινει απο αλλού........

Εφη! Τι όμορφο όνομα!

Δε σε εχω δει όμως ρε γαμωτο και δεν έχω εικόνα!

Στο Gmail account έχεις φωτογραφία προφίλ?

Αν ναι στείλε μου mail να σε δω!

Εγω οταν στέλνω mail φαίνεται κι η φωτογραφία μου!

Με είδες? :cool:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια?

Ase mas vre mimitrou !!!! :tongue:

Pezeis me to pono mou ;;;

Yv7Sp2.png

Αλήθεια?

Οχι δεν μιλάμε για 5-6 κιλά παραπάνω.

Dadaki πάντως αξίζει να κάνεις και εσύ μια προσπάθεια, τόση ταλαιπωρεία τραβάμε εκεί θα κολόσουμε, στο λέω με αγάπη και όχι για να σε πικάρω, δεν έχω θέμα γενικώς με τα παραπανίσια κιλά απλά ας μην σαμποτάρουμε μόνες μας τον εαυτό μας..

I81rp3.png

Ο Τσίλι μου είπε ότι πρέπει τα κιλά να είναι φυσιολογικά γιατί κάτι γίνεται με τις ωοθήκες, δεν το πιασα, αλλά μου είπε να προσέχω να μην παχύνω, μου το τόνισε κιόλας...

Kai egw kati tetio diavasa sto internet, akoma kai sta servika site.

Emena pantos den einai fisiologika ta kila mou kai prepei na xaso toulaxiston 10 mexri tin epomeni prospathia ... :(:(:(

Yv7Sp2.png

Αστα ρε Δήμητρα αφού τα είπαμε όλοι το ίδιο είναι, εμένα να δεις τι μου λέει όταν πέρνω κανα κιλό, ζυγαριά το μάτι του, μέχρι και τοφαλάκι μου με είπε μια φορά, δεν του μίλαγα για μια βδομάδα:(:(:(:(

Εμένα κούκλα με ανεβάζει, μια χαρά είσαι με κατεβάζει....

Όπως και να είσαι είσαι κούκλα. ..

Οχι ρε μωρό δεν έχεις παχύνει. ...

ΑΛΛΆ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΨΈΜΑΤΑ! !!!:evil:

Μια μέρα που του ειπα πονάνε τα πόδια μου από την κούραση (που είμαι όρθια 14 ωρες τη μέρα), ξέρεις τι μου είπε ο υποκριτής? ????

"Μπορεί να είναι απο το βάρος. ....."

:evil::evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Μην μας κρατάς σε αγωνία από που βγαίνει το leuta?

I81rp3.png

Οχι δεν μιλάμε για 5-6 κιλά παραπάνω.

Dadaki πάντως αξίζει να κάνεις και εσύ μια προσπάθεια, τόση ταλαιπωρεία τραβάμε εκεί θα κολόσουμε, στο λέω με αγάπη και όχι για να σε πικάρω, δεν έχω θέμα γενικώς με τα παραπανίσια κιλά απλά ας μην σαμποτάρουμε μόνες μας τον εαυτό μας..

Tin idia ora grafame ...

Ksekinisa tin palia mou diatrofi pou xano 800g-1kg tin evdomada kai eimai kala ... Tha ta xaso !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yv7Sp2.png

Emena pantos den einai fisiologika ta kila mou kai prepei na xaso toulaxiston 10 mexri tin epomeni prospathia ... :(:(:(

Ποσα κιλά είσαι αν επιτρέπεται?Είσαι και πρώτο μποϊ, νομίζω ότι αν πας γυρω στα 70-75 θα είσαι μια χαρά...

I81rp3.png

DAdaki μου συγνώμη αλλά εγώ μια χαρά σε βλέπω στις φωτογραφίες.

Δέκα κιλά πολλά δεν είναι?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Meres tora thelo na se rotiso gia to onoma sou !!!

Vlepo tin Anita na se lei LETA kai nomiza oti kserei to onoma sou !!!

EFI, polu oreo einai !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...