Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μίλησε ο άσπρος σίφουνας....Τόσο αντέχει η κοπέλα τι είναι σαν και σένα που καθαρίζεις κάθε μέρα και δεν έχει προλάβει να ξαναμαζευτεί η σκόνη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πραγματικά απορώ και εγώ με το τι καθαρίζει κάθε μέρα.Τώρα βέβαια οφείλω να πω ότι δεν κάνει δουλειές.

Διαφημίσεις

ε να που δεν το σκέφτηκα...
ελα ρε μην με κάνεις να νοιώθω άσχημα γιαυτό που είπα...:-(

αααααα εγω θα το σκεφτώ αν θα σου ξαναμιλήσω...με πλήγωσες βαθιά και αλύπητα Μορφατ σαντιγήηηηηηηηη......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σύνελθε παιδάκι και ξέχασε το...Εδω έγω και το έχω ξεχάσει ότι μπορεί και να συμβεί, μετά από τόσα χρόνια....Αν ποτέ συμβεί δε νομίζω να το πιστέψω αμέσως....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

μπαααα...τώρα δεν κάνω πολλά...αυτό λέγαμε...οτι όταν κάθεσαι τεμπελιάζεις...:rolleyes::rolleyes:
Πραγματικά απορώ και εγώ με το τι καθαρίζει κάθε μέρα.Τώρα βέβαια οφείλω να πω ότι δεν κάνει δουλειές.

Ποιος δεν κάνει δουλειές το Μόρφάκι???

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή βοηθάει ο Μαργαρίτης ή δε το λέει για να μη την κράξουμε...

Αυτή παιδί μου άμα βλέπει βρωμιά σιχαίνεται...

cOiVp2.png

Ποιος δεν κάνει δουλειές το Μόρφάκι???

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή βοηθάει ο Μαργαρίτης ή δε το λέει για να μη την κράξουμε...

Αυτή παιδί μου άμα βλέπει βρωμιά σιχαίνεται...

Και εγώ σκέφτηκα ότι δεν μας το λέει για να μην την κράξουμε,αλλά τελικά κάνει ο Μαργαρίτης!!!

Μίλησε ο άσπρος σίφουνας....Τόσο αντέχει η κοπέλα τι είναι σαν και σένα που καθαρίζεις κάθε μέρα και δεν έχει προλάβει να ξαναμαζευτεί η σκόνη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Οταν καθαριζω το μπανιο πλενω και την αμμολεκανη της γατας.Οποτε αφου μπαινει μεσα στη μπανιερα και πλενεται με αντιβακτηριδιακο καθαριζω και ολο το μπανιο.Μου παιρνει λιγη ωρα γτ πλενω για καμποσο στη μπανιερα...Βασικα πιανεται η μεση μου αλλιως οκ;)

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

αααααα εγω θα το σκεφτώ αν θα σου ξαναμιλήσω...με πλήγωσες βαθιά και αλύπητα Μορφατ σαντιγήηηηηηηηη......:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Σύνελθε παιδάκι και ξέχασε το...Εδω έγω και το έχω ξεχάσει ότι μπορεί και να συμβεί, μετά από τόσα χρόνια....Αν ποτέ συμβεί δε νομίζω να το πιστέψω αμέσως....

Όσο δεν βρίσκουν πρόβλημα πάντα υπάρχει ελπίδα.Εδώ υπάρχει και όταν βρίσκουν.Εγώ πάντως σου εύχομαι να έχεις μια πολύ όμορφη έκπληξη το συντομότερο δυνατό!!!!

Κοριτσάκια μου εγώ καληνύχτω....

Πόσο χάρηκα που τα ξαναείπαμε μετά από τόσες μέρες...Μου λείψατε....

Όνειρα γλυκά και πολλά φιλάκια....

Καληνύχτα Ρικάκι μου!!!Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε!!!Σε φιλώ γλυκά!!

Οταν καθαριζω το μπανιο πλενω και την αμμολεκανη της γατας.Οποτε αφου μπαινει μεσα στη μπανιερα και πλενεται με αντιβακτηριδιακο καθαριζω και ολο το μπανιο.Μου παιρνει λιγη ωρα γτ πλενω για καμποσο στη μπανιερα...Βασικα πιανεται η μεση μου αλλιως οκ;)

Η μπανιέρα είναι ένα θέμα.Πράγματι σε κοψομεσιάζει!!!

Πόσο αγαπώ τα γατάκια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...