Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλά αυτός ο άντρας μου έχει πολλή πλάκα.Χθες το βράδυ δεν μπορούσε λέει να κοιμηθεί γιατί τον ενοχλούσε ένα κουνούπι(ο ήχος)!!!Τι να πω και εγώ που ροχαλίζει σαν το θεριό!!!Μακάρι να έκανε και αυτός σαν κουνούπι,τι ωραία που θα κοιμόμουν!!!

αχ τι περνάμε και εμεις που παντρευτήκαμε θεριά...:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Καλά αυτός ο άντρας μου έχει πολλή πλάκα.Χθες το βράδυ δεν μπορούσε λέει να κοιμηθεί γιατί τον ενοχλούσε ένα κουνούπι(ο ήχος)!!!Τι να πω και εγώ που ροχαλίζει σαν το θεριό!!!Μακάρι να έκανε και αυτός σαν κουνούπι,τι ωραία που θα κοιμόμουν!!!

Τα δικά του που να τα καταλάβει την ώρα που κοιμάται....Το κουνουπάκι όμως βρήκε τον μπελά του....

cOiVp2.png

Το σόρρυ που κολλάει ρε Μορφάκι...Μετάξυ μας δε θέλω τέτοιες βλακείες...Θα λες ότι σου κατέβει χωρίς λογοκρισία....;););););)

Έτσι κι αλλιώς ότι της κατέβει λέει!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Θα συμβεί,θα συμβεί!!!Εδώ συνέβη σε μένα με χάλια σπέρμα,γιατί όχι σε σένα???Και με γερό μωράκι σε εσάς εύχομαι!!!!

Μακάρι ένα γερό μωράκι για όλες μας Νάντι μου...

cOiVp2.png

Τα δικά του που να τα καταλάβει την ώρα που κοιμάται....Το κουνουπάκι όμως βρήκε τον μπελά του....

Άσε Ρίκα έχει τύχει να ξυπνήσει ακόμα και ο ίδιος από το ροχαλιτό του!!!!Σκέψου κατάσταση!!!

Διαφημίσεις

ααααα....σκοτώθηκες στις δουλειές...βάλε τα πόδια σου ψηλά να ξεκουραστουν...πτώμα έγινες...:lol::lol::lol:

Μίλησε ο άσπρος σίφουνας....Τόσο αντέχει η κοπέλα τι είναι σαν και σένα που καθαρίζεις κάθε μέρα και δεν έχει προλάβει να ξαναμαζευτεί η σκόνη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

αααααα η κακάο είναι...Αμαν ρε σοκολατένια μου τι όνομα σου βρήκε??? Λέω και εγώ κανένα βραζιλιάνικο θα βλέπει σε έπανάληψη και θα καίει εγκεφαλικά κύτταρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

μα δες πόσο ροζ έγινε...γυαλίζει κιόλας...:lol::lol::lol:

Μίλησε ο άσπρος σίφουνας....Τόσο αντέχει η κοπέλα τι είναι σαν και σένα που καθαρίζεις κάθε μέρα και δεν έχει προλάβει να ξαναμαζευτεί η σκόνη???:tongue::tongue::tongue::tongue:

μπαααα...τώρα δεν κάνω πολλά...αυτό λέγαμε...οτι όταν κάθεσαι τεμπελιάζεις...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...