Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αμάν ..με το πρόγραμμα...μετά εμένα λέτε...:rolleyes::rolleyes:

Ναι ρε Μορφάκι να δώσω λεφτά για την υστεροσκόπηση και να πάω μετα κατευθείαν εξωσω??? Ε θέλει λίγο να αφήσεις αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί...όπως στη Νάντι μας....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε Μορφάκι να δώσω λεφτά για την υστεροσκόπηση και να πάω μετα κατευθείαν εξωσω??? Ε θέλει λίγο να αφήσεις αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί...όπως στη Νάντι μας....

το ξέχασα..αυτό έγραψα πριν...σόρρυ..:oops:

Κάτσε μαρή σήμερα ξαράχνιαζε σπίτι μας,να τον στείλω καπάκι και σε σένα???

Ωραια να ερθει αυριο για τα υπολοιπα γτ εγω μονο το μπανιο εκανα σημερα.Εφτιαξα πραλινα φουντουκιου το απογευμα και μετα αραξα εδω μαζι σας να τη φαω χαχαχαχ

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά αυτός ο άντρας μου έχει πολλή πλάκα.Χθες το βράδυ δεν μπορούσε λέει να κοιμηθεί γιατί τον ενοχλούσε ένα κουνούπι(ο ήχος)!!!Τι να πω και εγώ που ροχαλίζει σαν το θεριό!!!Μακάρι να έκανε και αυτός σαν κουνούπι,τι ωραία που θα κοιμόμουν!!!

η κακάο...έγινε ροζ και εγω την λέω ροζαλίντα..:lol::lol:
Η κακάο.Την βάφτισε το Μορφάκι!!!

αααααα η κακάο είναι...Αμαν ρε σοκολατένια μου τι όνομα σου βρήκε??? Λέω και εγώ κανένα βραζιλιάνικο θα βλέπει σε έπανάληψη και θα καίει εγκεφαλικά κύτταρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Καλά αυτός ο άντρας μου έχει πολλή πλάκα.Χθες το βράδυ δεν μπορούσε λέει να κοιμηθεί γιατί τον ενοχλούσε ένα κουνούπι(ο ήχος)!!!Τι να πω και εγώ που ροχαλίζει σαν το θεριό!!!Μακάρι να έκανε και αυτός σαν κουνούπι,τι ωραία που θα κοιμόμουν!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Θα συμβεί,θα συμβεί!!!Εδώ συνέβη σε μένα με χάλια σπέρμα,γιατί όχι σε σένα???Και με γερό μωράκι σε εσάς εύχομαι!!!!

αααααα η κακάο είναι...Αμαν ρε σοκολατένια μου τι όνομα σου βρήκε??? Λέω και εγώ κανένα βραζιλιάνικο θα βλέπει σε έπανάληψη και θα καίει εγκεφαλικά κύτταρα...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω ειπα!Η εκδικηση της Ροζαλιντα!Θα το γραψω και η παρακολουθηση ειναι υποχρεωτικη.Εν αναγκη με δεσιμο σε καρεκλα και αυτα τα τσιμπιδακια στα βλεφαρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:Εσυ ελειπες και δεν το προλαβες αυτα:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

άκυρο αυτό που είπα...ξέχασα οτι δεν έχετε πρόβλημα...και μπορεί να μείνεις φυσιολογικά....σόρρυ...:rolleyes:

Το σόρρυ που κολλάει ρε Μορφάκι...Μετάξυ μας δε θέλω τέτοιες βλακείες...Θα λες ότι σου κατέβει χωρίς λογοκρισία....;););););)

cOiVp2.png

Ωραια να ερθει αυριο για τα υπολοιπα γτ εγω μονο το μπανιο εκανα σημερα.Εφτιαξα πραλινα φουντουκιου το απογευμα και μετα αραξα εδω μαζι σας να τη φαω χαχαχαχ

ααααα....σκοτώθηκες στις δουλειές...βάλε τα πόδια σου ψηλά να ξεκουραστουν...πτώμα έγινες...:lol::lol::lol:

Μόνο που πρέπει να του αφήσεις σημείωμα τι πρέπει να κάνει.Αν δεν τα έχει γραπτά δεν κάνει τίποτα.Στον υπολογιστή σου θα κάτσει!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...