Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγω θα κάνω την υστεροσκόπηση και μετά σίγουρα θα το αφήσω για κανα εξάμηνο το λίγότερο και μετά βλέπουμε...

μπορεί να συναντηθούμε...όλες μαζί...ποιος ξέρει...πάντως καλό είναι να μην αφήσεις τόσο καιρό μετά απο την υστεροσκόπηση..;);)

Διαφημίσεις

άσε έχω χρησιμοποιήσει....πολλά αυτές τις μέρες...

καλά η νύφη μου δεν έχει μυαλό...ήθελε να μου φέρει το μωρο...για να κοιμηθεί...εγω είμαι χάλια...θα κολλήσω και το μωρό...οτι να ναι..η ροζαλίντα έφυγε δεν ξέρω γιατί...

:rolleyes:

καθαριζω.Βρωμισαμε εδω μεσα.Δε θυμασαι το Σαββατο που τα πηρα και ελεγα δεν καθαριζω τιποτα;:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

άσε έχω χρησιμοποιήσει....πολλά αυτές τις μέρες...

καλά η νύφη μου δεν έχει μυαλό...ήθελε να μου φέρει το μωρο...για να κοιμηθεί...εγω είμαι χάλια...θα κολλήσω και το μωρό...οτι να ναι..η ροζαλίντα έφυγε δεν ξέρω γιατί...

:rolleyes:

Αυτό με τη ροζαλίτα το έχασα μάλλον εεε??? Θα είναι στις 90 αδιάβαστες σελίδες...Ποια είναι???

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Μωρε μια χαρά θα είναι αλλά βγαίνω λίγο εκτός με το πρόγραμμα...Εκτός και αν προκύψει τίποτα και γεννάμε του χρόνου παρεούλα....

Ναι καλέ αυτό λέω και εγώ.Να προκύψει κάτι!!!!

Μωρε μια χαρά θα είναι αλλά βγαίνω λίγο εκτός με το πρόγραμμα...Εκτός και αν προκύψει τίποτα και γεννάμε του χρόνου παρεούλα....

αμάν ..με το πρόγραμμα...μετά εμένα λέτε...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

μπορεί να συναντηθούμε...όλες μαζί...ποιος ξέρει...πάντως καλό είναι να μην αφήσεις τόσο καιρό μετά απο την υστεροσκόπηση..;);)

άκυρο αυτό που είπα...ξέχασα οτι δεν έχετε πρόβλημα...και μπορεί να μείνεις φυσιολογικά....σόρρυ...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...