Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Exeis dikio alla...

Tha diksi h teleutaia mou prospathia einai.

Apoxoro giati meexeipiasi to arnitiko mou k den thelo na sas kourazo

Sas filo k sas euxaristw oles!

Κalinixta!

Μην λες χαζομάρες ρε Λινάκι μου δεν μας κουράζεις!!!!Μην φεύγεις καλέ!!!!Που πας???Κάτσε εδώ να σου φτιάξουμε την ψυχολογία και μετά πας για ύπνο!!!!

Ναι μωρέ πιο χαλαρά τώρα.Σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια τάξη!!!!

Είδες τι ωραία τα κανονίσαμε με το Μορφάκι???Εσύ τι λες να κάνεις???

εγω λέω να είμαστε και οι τρεις σε αναμονή..πιο καλά δεν θα είναι;

Διαφημίσεις

Ποιος μαλώνει????

Να ξεκινήσω και εγώωωωωωω???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλα και εγχειρισμένη και κρυωμένη, λέω να σε αφήσουμε για λίγο....:P:p:p:p

εγω δεν έκανα τίποτα...:-(...η νάντι με μαλώνει....που την λέω να δει για παπούτσια...πες την κάτι...:lol::lol:

Ποιος μαλώνει????

Να ξεκινήσω και εγώωωωωωω???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αλλα και εγχειρισμένη και κρυωμένη, λέω να σε αφήσουμε για λίγο....:P:p:p:p

Άσε Ρικάκι τώρα μαλώνει κάθε μέρα με τη ροζαλίτα και μας ξέχασε εμάς!!!:-(:-(

Ναι μωρέ πιο χαλαρά τώρα.Σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια τάξη!!!!

Είδες τι ωραία τα κανονίσαμε με το Μορφάκι???Εσύ τι λες να κάνεις???

Εγω θα κάνω την υστεροσκόπηση και μετά σίγουρα θα το αφήσω για κανα εξάμηνο το λίγότερο και μετά βλέπουμε...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Έλα πιάσε ένα χαρτομάντηλο.....

Η ροζαλίτα

που είναι σήμερα????

άσε έχω χρησιμοποιήσει....πολλά αυτές τις μέρες...

καλά η νύφη μου δεν έχει μυαλό...ήθελε να μου φέρει το μωρο...για να κοιμηθεί...εγω είμαι χάλια...θα κολλήσω και το μωρό...οτι να ναι..η ροζαλίντα έφυγε δεν ξέρω γιατί...:rolleyes:

εγω λέω να είμαστε και οι τρεις σε αναμονή..πιο καλά δεν θα είναι;
Ναι ναι τέλεια θα είναι!!!Τι λες Ρικάκι???

Μωρε μια χαρά θα είναι αλλά βγαίνω λίγο εκτός με το πρόγραμμα...Εκτός και αν προκύψει τίποτα και γεννάμε του χρόνου παρεούλα....

cOiVp2.png

εγω δεν έκανα τίποτα...:-(...η νάντι με μαλώνει....που την λέω να δει για παπούτσια...πες την κάτι...:lol::lol:

Δε μπορώ να τη μαλώσω, αυτό με τα παπούτσια το έχω και εγώ...:tongue::tongue::tongue::tongue:

cOiVp2.png

Εγω θα κάνω την υστεροσκόπηση και μετά σίγουρα θα το αφήσω για κανα εξάμηνο το λίγότερο και μετά βλέπουμε...

Λογικό άμα κάνεις την υστεροσκόπηση πρέπει να περιμένεις λίγο.Εμένα μου είχε πει 6-8 μήνες και στους 8 έμεινα!!!Άρα μπορεί να έρθει και για σένα νωρίτερα ή και πάλι να είμαστε μαζί!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...