Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοίτα έχω έναν κάλο και θέλω να φοράω ψηλά παπούτσια.Τόσες ώρες που είμαι όρθια ότι και να γίνει όλο και θα πονέσουν τα πόδια μου!!!Τι να πω κάλος είναι αυτός.Πρέπει όμως να δω τι θα κάνω γιατί τόσα χρόνια δεν με ενοχλούσε καθόλου.Τώρα άρχισε να με ενοχλεί.Γέρασα μου φαίνεται!!!!

Η μεγάλη μου αγάπη τα ψηλά τακούνια...Τώρα που πακετάριζα και τα τακτοποιούσα συνειδητοποίησα πόσα έχω και τώρα πια δε τα φοράω συνέχεια...Απλά τα "απατώ" με τις πλατφόρμες για πιο ξεκούραστα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

To lew epeidi oi perisoteres periptosis me katepsigmena den petixan k pernai apo to mialo mou auta pou tha mou valoun tha einai zontana h exoun katastrafi.

As min koroideuo ton eauto mou alla den tha petixo pisteuo.

Καλά κάνεις και δεν κοροιδεύεις τον ευατό σου,απλά σου λέω να μην πηγαίνεις με αρνητική ψυχολογία γιατί τότε δεν έχει νόημα η προσπάθεια.Και αφού έχεις κατεψυγμένα δεν είναι κρίμα να ξανακάνεις διέγερση από την αρχή?Θα δώσεις μια ευκαιρία στα κατεψυγμένα σου και θα ελπίζουμε για το καλύτερο.Που ξέρεις μπορεί να εκπλαγείς πολύ ευχάριστα,πράγμα που σου εύχομαι από καρδιάς!!!!

Θα ψάξω να βρω,αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και γι'αυτό δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα.Τώρα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες,οπότε κάτι πρέπει να κάνω.

ναι ρε παιδί μου ψάξτο...δεν είσαι για μια μέρα...;);)

Καποιο πουλάκι μου είπε ότι είναι εδώ το Ναντιάκι μου????

Πως είσαι αγαπούλα μου??? Εργάζεσαι πυρετωδώς έμαθα εεε??? Και εμένα μου έλειψες...

Ευχαριστώ για τις ευχές και σου εύχομαι να μην περιμένουμε τον Ιανουάριο για να ακούσουμε τα δικά σου ευχάριστα, να έρθουν νωρίτερα όπως ελπίζει και ο γιατρούλης σου....

Καλά είμαι Ρικάκι μου!!!Εσύ πως πας με το νέο σπίτι???Διάβασα ότι ο μικρός έχει τρελαθεί!!!Μπράβο αγαπούλα μου!!!Καλορίζικο και μόνο χαρές να έχετε και σύντομα με ένα αδερφάκι στο μικρό σου!!!!

Μακάρι να έχω νωρίτερα τα ευχάριστα.Θα δούμε.Αλλά και αν δεν τα έχω δεν πειράζει γιατί θα είμαι μαζί με το Μορφάκι παρέα και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μόνο γούρικο!!!!

Καλά είμαι Ρικάκι μου!!!Εσύ πως πας με το νέο σπίτι???Διάβασα ότι ο μικρός έχει τρελαθεί!!!Μπράβο αγαπούλα μου!!!Καλορίζικο και μόνο χαρές να έχετε και σύντομα με ένα αδερφάκι στο μικρό σου!!!!

Μακάρι να έχω νωρίτερα τα ευχάριστα.Θα δούμε.Αλλά και αν δεν τα έχω δεν πειράζει γιατί θα είμαι μαζί με το Μορφάκι παρέα και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι μόνο γούρικο!!!!

φυσικά εσύ θα είσαι η γούρικη της υπόθεσης!πολύ σε αγαπάω...:lol:

Διαφημίσεις

Τώρα φτιάχνουμε τα τελευταία αλλά χαλαρά πια...Ναι ο μικρός ενθουσιάστηκε αλήθεια είναι...Μακάρι να αποκτήσει αδελφάκι το μωρό μου...

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, τη νυχτεριδούπολη σε αναμονή θετικών χοριακών και εγώ να σας κρατάω το χέρι...;);););)

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Καλά κάνεις και δεν κοροιδεύεις τον ευατό σου,απλά σου λέω να μην πηγαίνεις με αρνητική ψυχολογία γιατί τότε δεν έχει νόημα η προσπάθεια.Και αφού έχεις κατεψυγμένα δεν είναι κρίμα να ξανακάνεις διέγερση από την αρχή?Θα δώσεις μια ευκαιρία στα κατεψυγμένα σου και θα ελπίζουμε για το καλύτερο.Που ξέρεις μπορεί να εκπλαγείς πολύ ευχάριστα,πράγμα που σου εύχομαι από καρδιάς!!!!

Exeis dikio alla...

Tha diksi h teleutaia mou prospathia einai.

Apoxoro giati meexeipiasi to arnitiko mou k den thelo na sas kourazo

Sas filo k sas euxaristw oles!

Κalinixta!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

ρε κορίτσια...και η πηνελόπη δεν έμεινε με κατεψυγμένα στα δίδυμα;κάνω λάθος;

Δεν θυμάμαι καλά ρε Μορφάκι.Και εγώ αυτή τη γνώμη έχω,αλλά δεν είμαι σίγουρη!!!Μπορεί να κάνω και λάθος!!!

Exeis dikio alla...

Tha diksi h teleutaia mou prospathia einai.

Apoxoro giati meexeipiasi to arnitiko mou k den thelo na sas kourazo

Sas filo k sas euxaristw oles!

Κalinixta!

έλα ρε λινάκι ...τι σε έπιασε...μια χαρά ήσουν....μην διαβάζετε ρε κορίτσια τι γράφουν...

καληνύχτα...

Τώρα φτιάχνουμε τα τελευταία αλλά χαλαρά πια...Ναι ο μικρός ενθουσιάστηκε αλήθεια είναι...Μακάρι να αποκτήσει αδελφάκι το μωρό μου...

Αυτό δεν το είχα σκεφτεί, τη νυχτεριδούπολη σε αναμονή θετικών χοριακών και εγώ να σας κρατάω το χέρι...;);););)

Ναι μωρέ πιο χαλαρά τώρα.Σιγά σιγά όλα θα μπουν σε μια τάξη!!!!

Είδες τι ωραία τα κανονίσαμε με το Μορφάκι???Εσύ τι λες να κάνεις???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...