Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλά μιλάς εσύ?????Και εσύ τόσο δούλευες(προ εγχείρησης)και περισσότερο!!!

Πονάνε τα πόδια μου πάλι!!!

βρε κοριτσάκι μου γιατί δεν φοράς αναπαυτικά παπούτσια;

Roubaki kala eimai,

Athina tha eimai tin alli vdomada.

Exw ligaki agxothi mipos ta katepsigmena den einai epitixis exw diavasi stoforum oti poli spania na feroun thetiko apotelesma.

Esikala;

Καλά είμαι κοπέλα μου!!!!

Γιατί το λες αυτό???Άμα ήταν να είναι τόσο άσχημα τα αποτελέσματα δεν θα το έκαναν.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν μείνει έγκυες με κατεψυγμένα.Μην σκέφτεσαι έτσι!!!Μόνο θετική ενέργεια ναι???

βρε κοριτσάκι μου γιατί δεν φοράς αναπαυτικά παπούτσια;

Κοίτα έχω έναν κάλο και θέλω να φοράω ψηλά παπούτσια.Τόσες ώρες που είμαι όρθια ότι και να γίνει όλο και θα πονέσουν τα πόδια μου!!!Τι να πω κάλος είναι αυτός.Πρέπει όμως να δω τι θα κάνω γιατί τόσα χρόνια δεν με ενοχλούσε καθόλου.Τώρα άρχισε να με ενοχλεί.Γέρασα μου φαίνεται!!!!

Διαφημίσεις

Κοίτα έχω έναν κάλο και θέλω να φοράω ψηλά παπούτσια.Τόσες ώρες που είμαι όρθια ότι και να γίνει όλο και θα πονέσουν τα πόδια μου!!!Τι να πω κάλος είναι αυτός.Πρέπει όμως να δω τι θα κάνω γιατί τόσα χρόνια δεν με ενοχλούσε καθόλου.Τώρα άρχισε να με ενοχλεί.Γέρασα μου φαίνεται!!!!

παιδάκι μου βρες ψηλά ...λίγο ...αναπαυτικά όμως...πρέπει να έχει...δεν μπορείς τόσες ώρες να είσαι με την τακούνα...εγω δούλευα τόσες ώρες αλλά φορούσα αθλητικά...

Καλά είμαι κοπέλα μου!!!!

Γιατί το λες αυτό???Άμα ήταν να είναι τόσο άσχημα τα αποτελέσματα δεν θα το έκαναν.Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που έχουν μείνει έγκυες με κατεψυγμένα.Μην σκέφτεσαι έτσι!!!Μόνο θετική ενέργεια ναι???

To lew epeidi oi perisoteres periptosis me katepsigmena den petixan k pernai apo to mialo mou auta pou tha mou valoun tha einai zontana h exoun katastrafi.

As min koroideuo ton eauto mou alla den tha petixo pisteuo.

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καποιο πουλάκι μου είπε ότι είναι εδώ το Ναντιάκι μου????

Πως είσαι αγαπούλα μου??? Εργάζεσαι πυρετωδώς έμαθα εεε??? Και εμένα μου έλειψες...

Ευχαριστώ για τις ευχές και σου εύχομαι να μην περιμένουμε τον Ιανουάριο για να ακούσουμε τα δικά σου ευχάριστα, να έρθουν νωρίτερα όπως ελπίζει και ο γιατρούλης σου....

cOiVp2.png

Tsa, teleiosa twra tis douleies oxi oles exw k sinexia aurio

Rikaki ,kala eisai; κaloriziko to neo sas spitiko!

Ευχαριστώ Λινάκι μου, και να μην ανησυχεις για τα κατεψυγμένα, αν δεν είχαν πιθανότητες δεν θα τα έβαζαν...Θέλω να σκέφτεσαι όσο μπορείς θετικά...ναι? ΝΑΙ...

cOiVp2.png

παιδάκι μου βρες ψηλά ...λίγο ...αναπαυτικά όμως...πρέπει να έχει...δεν μπορείς τόσες ώρες να είσαι με την τακούνα...εγω δούλευα τόσες ώρες αλλά φορούσα αθλητικά...

Θα ψάξω να βρω,αλλά μέχρι τώρα δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα και γι'αυτό δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα.Τώρα είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 3 μέρες,οπότε κάτι πρέπει να κάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...