Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Kαι γω 2 βδομαδες εχω βηχα και δε πηρα τιποτα και το μωρο τσατιζεται!

Μεχρι να τον γνωρισω ουτε postan δεν επαιρνα...μετα με εριξε στα ελαφρια :P:p Postan, panadol...αλλα γενικως δεν παιρνω ευκολα φαρμακα

Efh exeis mia apostolh !!!

Prepei na tragoudas to xontro mpizeli se oses tha perimenoume ta apotelesmata tis xoriakis.

To OOOOOMMMMMM den einai tixero :(

Yv7Sp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ..!!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ..!!!!:P:p

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ..!!!!!;);)

ΡΙΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.....ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ.????? ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ.!!!!!!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Efh exeis mia apostolh !!!

Prepei na tragoudas to xontro mpizeli se oses tha perimenoume ta apotelesmata tis xoriakis.

To OOOOOMMMMMM den einai tixero :(

ΣΩΣΤΑ! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Το χοντρό μπιζέλι

χορεύει τσιφτετέλι,

χορεύει τσιφτετέλι στο χορό των μπιζελιών

και τα κολοκυθάκια

χτυπάνε παλαμάκια

πάνω στην πρασινάδα και πάνω στο γκαζόν.

Μ' ένα πράσινο καινούργιο παπιγιόν

ξεκινώ για το χορό των μπιζελιών

ήρθε η ώρα πια κι εγώ,

ήρθε η ώρα πια κι εγώ

να χορέψω με λαχτάρα

αγκαλιά με μια αγκινάρα

το πρώτο μου ταγκό.

Βλήτα και σπανάκι

χορεύουνε συρτάκι,

χορεύουνε συρτάκι στο χορό των μπιζελιών

κι η μπάμια η μεγάλη

χορεύει πεντοζάλη

πάνω στην πρασινάδα και πάνω στο γκαζόν.

Μ' ένα πράσινο καινούριο παπιγιόν

ξεκινώ για το χορό των μπιζελιών

ήρθε η ώρα πια κι εγώ,

ήρθε η ώρα πια κι εγώ

να χορέψω με λαχτάρα

αγκαλιά με μια αγκινάρα

το πρώτο μου ταγκό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Παμε σπιτακι μας να φαμε ανθρωπινα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ανίτα σε ευχαριστώ πολύ...καλη τύχη και σε σένα...όλα να σου πάνε καλά και να είναι αυτή η τελευταία ταλαιπωρία...

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ.....ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ.???

Ανίτα σε ευχαριστώ πολύ...καλη τύχη και σε σένα...όλα να σου πάνε καλά και να είναι αυτή η τελευταία ταλαιπωρία...

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ..???:P:p

Καλησπέρα! Τωρα ηρεμησε η μικρη να σας γραψω, οσο προλαβαίνω.

Ολα ειναι μια χαρα και 1 Οκτωβρη πρωτα ο θεος θα εχουμε το μωρακι μας, μου ειπε Κυριακη πρωι να κανω δυο κορτιζόνες να ειμαστε σίγουροι και ολα δειχνουν μια χαρα, ακόμη δεν το πιστευω...τέλικα ποτέ δεν νιωθεις ετοιμη.

Αννιτακι μου θα προσπαθήσω κι εγω για Σαββατο να ερθω πρωι αν και ειναι λίγο παρακινδυνευμενο μου ειπε να ειμαι χαλαρη να μην εχουμε απροοπτα και οχι μετακινήσεις αλλα για σας θα το παλέψω θέλω πολυ να σε δω.

Αναστασια μια χαρα θα τα πας Καλη επιτυχια και ωραιο προτοκολο αυτο δεν το ήξερα με την prgnyl ευχομαι να δώσει το μωρακι και στην cacao επίσης.

Αθανασια τυχερούλα μπορεις και μόνη σου και μακαρι να τα καταφερετε λίγη πίστη και τύχη θελει μονο, αλλα κι αν οχι δεν πειραζει εισαι ευκολη περίπτωση.

Λινακι θελω κι εγω να σε γνωρίσω αλλα μάλλον θα εχω γεννήσει και δεν θα σε προλαβω, ευχομαι ομως τα μωρακια σου να γαντζωθουν γερα αυτη τη φορα.

Φιλια σε ολες παω για υπνο ειμαι πολυ κουρασμενη

Πηνελοπη μια χαρα τα πας κι εσυ μπραβο, οσο για τα παιδακια ασε οτι βλέπουν κάνουν αλλα κι οι γονεις γαιδουρια εγω ολο της φωναζω της καημενης για να ακουν οι αλλοι αλλα δεν χαμπαριάζουν τεσπα γερα να ειναι τα καμαρια μας.

Δημητρουλα πολλα φιλια μακαρι να τα καταφερω να ερθω να σας δω το Σαββατο να δω και την εκπληξη της Αννιτας θα μας τρελλανει η Ζακυνθινια που σε λίγο θα ειναι και μανούλα κι αυτη οπως ολες μας!:wink:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Καλησπέρα! Τωρα ηρεμησε η μικρη να σας γραψω, οσο προλαβαίνω.

Ολα ειναι μια χαρα και 1 Οκτωβρη πρωτα ο θεος θα εχουμε το μωρακι μας, μου ειπε Κυριακη πρωι να κανω δυο κορτιζόνες να ειμαστε σίγουροι και ολα δειχνουν μια χαρα, ακόμη δεν το πιστευω...τέλικα ποτέ δεν νιωθεις ετοιμη.

Αννιτακι μου θα προσπαθήσω κι εγω για Σαββατο να ερθω πρωι αν και ειναι λίγο παρακινδυνευμενο μου ειπε να ειμαι χαλαρη να μην εχουμε απροοπτα και οχι μετακινήσεις αλλα για σας θα το παλέψω θέλω πολυ να σε δω.

Αναστασια μια χαρα θα τα πας Καλη επιτυχια και ωραιο προτοκολο αυτο δεν το ήξερα με την prgnyl ευχομαι να δώσει το μωρακι και στην cacao επίσης.

Αθανασια τυχερούλα μπορεις και μόνη σου και μακαρι να τα καταφερετε λίγη πίστη και τύχη θελει μονο, αλλα κι αν οχι δεν πειραζει εισαι ευκολη περίπτωση.

Λινακι θελω κι εγω να σε γνωρίσω αλλα μάλλον θα εχω γεννήσει και δεν θα σε προλαβω, ευχομαι ομως τα μωρακια σου να γαντζωθουν γερα αυτη τη φορα.

Φιλια σε ολες παω για υπνο ειμαι πολυ κουρασμενη

Πηνελοπη μια χαρα τα πας κι εσυ μπραβο, οσο για τα παιδακια ασε οτι βλέπουν κάνουν αλλα κι οι γονεις γαιδουρια εγω ολο της φωναζω της καημενης για να ακουν οι αλλοι αλλα δεν χαμπαριάζουν τεσπα γερα να ειναι τα καμαρια μας.

Δημητρουλα πολλα φιλια μακαρι να τα καταφερω να ερθω να σας δω το Σαββατο να δω και την εκπληξη της Αννιτας θα μας τρελλανει η Ζακυνθινια που σε λίγο θα ειναι και μανούλα κι αυτη οπως ολες μας!:wink:

ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!!:P:p:p

ΓΕΝΝΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Η ΕΚΠΛΗΞΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!;);)

ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ.?? ΣΤΙΣ 11 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...