Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Koritsakia mou kalhspera ...

leuta mou sou euxome kala apotelesmata.

Emis den exoume provlima me to sperma, den kapnizei o dikos mou. Epidi tou exei fouskosei ta miala o Mpathrellos oti exei gam#@t%^o sperma egw fteo gia ola. Ta kila mou, to tsigaro ... Kai tou lew tora na kanoume kaliergia spermatos epidi to kaname prin ena xrono kai mpori na exei kanena mikrovio lei: Ase me emena, mia xara eimai egw. Esu adinatise, kane gimnastiki kai kopse to tsigaro kai tha deis oti tha erthei.

Ta neyra mou !!!! :evil::evil::evil:

Ola ta gourounia tin idia mouri exoun !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αγαπημένο μου Αναστασάκι τι κάνεις? γούτσου γουτσου ετοιμάζεις εεεε?????

και εγώ έτσι έλεγα για σήμερα αλλά είμαι κομμάτια και με τρομερό πονοκέφαλο, οπότε αναβάλλεται ....

Το μωρό σου, ο Εκτορούκος, έχει εκπαιδευτεί ή ακόμα συνεχίζετε?

Φιλάκια ζουζού μου

Πάντως κάτι επιστήμονες λένε ότι ο πονοκέφαλος περνάει με το γούτσου γούτσου!

Κατι ορμόνες ... πάνε. ....κάπου και γίνεται ...κάτι. .anyway δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά να πω την αλήθεια μια φορά που είχα πονοκέφαλο πραγματικά μου πέρασε με το γούτσου γούτσου!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Koritsakia mou kalhspera ...

leuta mou sou euxome kala apotelesmata.

Emis den exoume provlima me to sperma, den kapnizei o dikos mou. Epidi tou exei fouskosei ta miala o Mpathrellos oti exei gam#@t%^o sperma egw fteo gia ola. Ta kila mou, to tsigaro ... Kai tou lew tora na kanoume kaliergia spermatos epidi to kaname prin ena xrono kai mpori na exei kanena mikrovio lei: Ase me emena, mia xara eimai egw. Esu adinatise, kane gimnastiki kai kopse to tsigaro kai tha deis oti tha erthei.

Ta neyra mou !!!! :evil::evil::evil:

Ola ta gourounia tin idia mouri exoun !!!!

Αχ βρε Dadaki. ..

Τι τραβάμε. ..

Δηλαδή γιατί όμως να φταίνε τα κιλά?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Είναι αλήθεια?

:shock:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Κατι ορμόνες ... πάνε. ....κάπου και γίνεται ...κάτι. .anyway δε θυμάμαι λεπτομέρειες αλλά να πω την αλήθεια μια φορά που είχα πονοκέφαλο πραγματικά μου πέρασε με το γούτσου γούτσου!

Ετσι είναι πρόεδρε...το καλύτερο φάρμακο και με διαφορά, για τον πονοκέφαλο, για τα νευρα για όλα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΑ....ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΙΣ 21/4....ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ...!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΦΙΛΙ...!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!!!

Πολύ πολύ χαίρομαι που θα βρεθούμε και εγώ σ'αγαπάω πολύ μπουμπούτσο μου...;);););)

I81rp3.png

Αχ βρε Dadaki. ..

Τι τραβάμε. ..

Δηλαδή γιατί όμως να φταίνε τα κιλά?

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Είναι αλήθεια?

:shock:

O Mpath mou eipe oti den exoun kamia sxesi ta kila ... To eipe kai mprosta tou.

Ala ama kolisei i velona tou Zaxaria kaikame !!!!

Exo diavasei poli sto internet oti ftaine. Na ipotheso ama eisai ipervari pirazei, ksero kai egw ...

Yv7Sp2.png

Ax koritsia ...

Exo ena thema gia to 14/4 ... Koritsia mou den tha mporeso ...

Me pire til mia fili mou pou menei ektos Athinon kai tha erthei avrio na tin filokseniso to SK :(:(:(

Tha figi tin kiriaki apogevma ...

Leipameee, kleooooooo, snif, snif, snif ...

Δεν πειράζει κοριτσάρα μου, έτσι και αλλιώς θα έχουμε χρόνια μπροστά μας για άπειρες συναντήσεις, το παρεάκι μας δεν θα χαθεί ποτέ...

Θα κανονίσουμε να γνωρίσουμε και το Κυπριωτάκι μας, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα έρθει ή θα πάμε εμείς Κύπρο και εννοείται και τις άλλες νησιώτισες μας, το ρικάκι μας ας πούμε.

I81rp3.png

Ax koritsia ...

Exo ena thema gia to 14/4 ... Koritsia mou den tha mporeso ...

Me pire til mia fili mou pou menei ektos Athinon kai tha erthei avrio na tin filokseniso to SK :(:(:(

Tha figi tin kiriaki apogevma ...

Leipameee, kleooooooo, snif, snif, snif ...

Γιατί δεν έρχεται κι εκείνη μαζί μας? :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ετσι είναι πρόεδρε...το καλύτερο φάρμακο και με διαφορά, για τον πονοκέφαλο, για τα νευρα για όλα...

αχ βρε ζουζούνες μου, εμένα δυστυχώς όσες φορές το επιχείρησα πάντα χειροτέρευε γιατί έχω ημικρανίες και τώρα στον υπολογιστή κάθομαι με σβηστά φώτα γιατί ακόμα και το φως με ενοχλεί .... τι να πεις.... :confused:

url]

Διαφημίσεις

Σωστά, απλά επειδή στην στάση θα γίνεται της .... απο κόσμο πέρνα απέναντι που είναι και το Ολύμπιον ακριβώς απέναντι απο τη στάση, θα δεις είπαμε είμαστε 2 θεές ..... τα λόγια είναι περιττά μπροστά μας .....

Α..στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ μπροστα...θα πω και στη χαρά να ειναι 10:30 εκει! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Exo diavasei poli sto internet oti ftaine. Na ipotheso ama eisai ipervari pirazei, ksero kai egw ...

Βλακεια είναι να σου λέει έτσι ο άντρας σου πάντως.

Θύμωσα τώρα που σου είπε έτσι. :evil:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ο Τσίλι μου είπε ότι πρέπει τα κιλά να είναι φυσιολογικά γιατί κάτι γίνεται με τις ωοθήκες, δεν το πιασα, αλλά μου είπε να προσέχω να μην παχύνω, μου το τόνισε κιόλας...

I81rp3.png

Les ;;;

Den einai katholou apo tin "tainia mas" auti ...

Ti ora legate na vrethoume ;;; An einai kata tis 10 to proi tha tin afiso na koimithei kai tha vrethoume ... :tongue::tongue::tongue:

Ναι λέω!

Αφού είναι φίλη σου, είναι και δική μα φίλη!

Σωστά κορίτσια?

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα!

Αν δεν έχουν κι οι αλλες ελάτε παρέα!

Αλλά οχι δέκα ρε μανίτσα! ! :shock:

Είναι νωρίς!

11:00?:P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...