Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Την μια σκόνη την πέταξα γιατί την έσπασε το μωρό και φύγανε γυαλάκια μικρά και φοβήθηκα μην πέσανε μέσα στο φάρμακο...

Την δευτερη την αποτελείωσα εγώ για να βγάλω τον αέρα...άλλο 1 σκόνη και 1 νερό έχει μείνει...:roll::roll::roll:

Πωπω θυμήθηκα τα δικά μου...Που δεν είχα καταλάβει ότι ριχνουμε το νερό με την σύριγγά στη σκόνη και μετά ξανατραβάμε και έπερνα μαχαίρι για να ανοίξω το αλουμινένιο καπάκι...Και να βρίζω γιατί δεν ανοίγει το καπάκι...Μεγάλο σοόυ...την άλλη μέρα το έπιασα το νόημα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Otan prospthisame fisikous mou edose pregnyl, prospathise o andras mou kai kopike. Xalia !!!

Ναι πρεπει να το κανεις πολλες φορες για να εισαι σιγουρος ποση δυναμη να βαλεις.Θα κανω πρακτικη εγω οπου να ναι :D οι μενοπουρ ετσι ειναι.Οι αλλες οι πουρεγκον φαινονται ευκολες

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

μπορεί να σου είπα και αύριο...δεν θυμάμαι..:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Δε πειράζει αγαπούλα συγχωρήσεεεε....

Είσαι και φρεσκοεγχειρισμένη.....Πως πάει το κρύωμα??? Δε δοκιμάζεις τα trebor, είναι καλά....

cOiVp2.png

Δε πειράζει αγαπούλα συγχωρήσεεεε....

Είσαι και φρεσκοεγχειρισμένη.....Πως πάει το κρύωμα??? Δε δοκιμάζεις τα trebor, είναι καλά....

δεν πολυ θέλω να παίρνω φάρμακα.......θα περάσει μωρέ...

Διαφημίσεις

Ναι πρεπει να το κανεις πολλες φορες για να εισαι σιγουρος ποση δυναμη να βαλεις.Θα κανω πρακτικη εγω οπου να ναι :D οι μενοπουρ ετσι ειναι.Οι αλλες οι πουρεγκον φαινονται ευκολες

Puregon k Gonal einai se pena, exo kanei k ta 2.

Menopur einai san pregnyl ???

Pw varieme auto ...

Yv7Sp2.png

Το μανάρι μου....

ωραιος ο μικρουλης:D:D

Ναι ναι τώρα αρχίζουν τα καλύτερα αλλά και η πολλή σκανταλιά ρε κορίτσια...Ευτυχώς που έχω και τη μάνα μου αλλιώς σωστή δουλειά δεν θα κάναμε με το Θοδωράκι στα πόδια μας....:lol::lol::lol:

Ασε που μόλις δει τον άντρα μου με το μπλακεντέκερ τα κάνει πάνω του....

cOiVp2.png

Ναι ναι τώρα αρχίζουν τα καλύτερα αλλά και η πολλή σκανταλιά ρε κορίτσια...Ευτυχώς που έχω και τη μάνα μου αλλιώς σωστή δουλειά δεν θα κάναμε με το Θοδωράκι στα πόδια μας....:lol::lol::lol:

Απίστευτος...να τον χαίρεσαι Ρικάκι μου...να είναι καλά το ζουζούνι σου...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Puregon k Gonal einai se pena, exo kanei k ta 2.

Menopur einai san pregnyl ???

Pw varieme auto ...

Ειναι ο διαλυτης οπως στο μπουκαλακι της πρεγκνυλ και η σκονη σε γυαλινο μπουκαλακι με πωμα απο πανω που δεν θελει σπασιμο(ευτυχως...)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Απίστευτος...να τον χαίρεσαι Ρικάκι μου...να είναι καλά το ζουζούνι σου...

Ευχαριστώ αγαπούλα δεν αργεί ο καιρός που θα το ζήσεις και θα σου εύχομαι και εγώ το ίδιο....:wink::wink::wink::wink::wink:

cOiVp2.png

χαχαχαχ ε δεν εχει κι αδικο.Και οι γατες μου το ιδιο.Περισι που καναμε τα απατραιτητα μετα τη μετακομιση εδω περασαν χοντρο λουκι

3231580x15ta1yz3w.gif

δεν πολυ θέλω να παίρνω φάρμακα.......θα περάσει μωρέ...

Kαι γω 2 βδομαδες εχω βηχα και δε πηρα τιποτα και το μωρο τσατιζεται!

Μεχρι να τον γνωρισω ουτε postan δεν επαιρνα...μετα με εριξε στα ελαφρια :P:p Postan, panadol...αλλα γενικως δεν παιρνω ευκολα φαρμακα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Kαι γω 2 βδομαδες εχω βηχα και δε πηρα τιποτα και το μωρο τσατιζεται!

Μεχρι να τον γνωρισω ουτε postan δεν επαιρνα...μετα με εριξε στα ελαφρια :P:p Postan, panadol...αλλα γενικως δεν παιρνω ευκολα φαρμακα

ααααααα...θα τον μαλώσω...δεν είναι σωστά πράματα αυτά πες του..:lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...