Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Την μια σκόνη την πέταξα γιατί την έσπασε το μωρό και φύγανε γυαλάκια μικρά και φοβήθηκα μην πέσανε μέσα στο φάρμακο...

Την δευτερη την αποτελείωσα εγώ για να βγάλω τον αέρα...άλλο 1 σκόνη και 1 νερό έχει μείνει...:roll::roll::roll:

εχει απο 3 μεσα.Οποτε σου εχει μεινει για μια φορα ακομα.Θα σου φτασει 10 μοναδεςσ δεν θα κανεις τη μερα;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Την μια σκόνη την πέταξα γιατί την έσπασε το μωρό και φύγανε γυαλάκια μικρά και φοβήθηκα μην πέσανε μέσα στο φάρμακο...

Την δευτερη την αποτελείωσα εγώ για να βγάλω τον αέρα...άλλο 1 σκόνη και 1 νερό έχει μείνει...:roll::roll::roll:

Pw pw .. pos spame autes ampules ?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Αυτό ήθελα να γράψω...
Εμενα μου εχει τυχει να ματωσω κιολας μαζι με γιαλακια που εχουν πεσει μεσα σε τετοια αμπουλα:roll: θελει το τροπο του ρε γαμωτο.Τωρα που θα κανω πολλα θα το συνηθησω

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εμενα μου εχει τυχει να ματωσω κιολας μαζι με γιαλακια που εχουν πεσει μεσα σε τετοια αμπουλα:roll: θελει το τροπο του ρε γαμωτο.Τωρα που θα κανω πολλα θα το συνηθησω

Otan prospthisame fisikous mou edose pregnyl, prospathise o andras mou kai kopike. Xalia !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

μπράβο βρε κοριτσάκι ... να τακτοποιηθείτε να μπείτε και σεις σε σειρά μετά .... Ελα το καλό μου, ενθουσιάστηκε ε ????

Και εγώ δεν το περίμενα να το πάρει έτσι...Οταν έρχεται κανένας τον παίρνει από το χέρι να του δείξει το δωμάτιο του...:P:p:p:p

cOiVp2.png

Ρικάκι καλορίζικο το νέο σας σπίτι...άσε το διάβασμα και έλα να μας πεις καμιά κουβέντα...

Αναστασάκι μου ευχαριστώ...Σήμερα ξεκίνησες??? Με πήρε το Μορφάκι το πρωί και κατάλαβα αύριο...Με το καλό Αναστασάκι μου, όλα να πάνε καλά....Και όταν ανέβω να γιορτάσουμε την θετική χοριακούλα σου.....

cOiVp2.png

Και εγώ δεν το περίμενα να το πάρει έτσι...Οταν έρχεται κανένας τον παίρνει από το χέρι να του δείξει το δωμάτιο του...:P:p:p:p

αχ θα ήθελα να το δω αυτό...μου αρέσει όταν κάνουν τέτοια...:lol::lol:

Αναστασάκι μου ευχαριστώ...Σήμερα ξεκίνησες??? Με πήρε το Μορφάκι το πρωί και κατάλαβα αύριο...Με το καλό Αναστασάκι μου, όλα να πάνε καλά....Και όταν ανέβω να γιορτάσουμε την θετική χοριακούλα σου.....

μπορεί να σου είπα και αύριο...δεν θυμάμαι..:rolleyes::rolleyes::lol::lol:

Το μανάρι μου....

Σε ευχαριστώ μπέμπα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...