Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Είμαι από το 2021,όταν έκανα την πρώτη μου ωοληψια.Και εγώ θυμάμαι το ψευδώνυμο σου😊Αχ σ' ευχαριστώ πολύ,μακάρι να μου τα προκαλεί όλα το μικρούλι!Να σου πω την αλήθεια και εγώ όσο έχω έντονα συμπτώματα,νιώθω κάπως πιο ήρεμη.Εσυ σε ποια μέρα είσαι τώρα?

Να δεις που έτσι θα είναι! Εγώ το Σάββατο έκανα εμβρυομεταφορα, σε 10 ημέρες μου είπε χοριακη. Λέω να κάνω ένα τεστ πιο πριν ή και την ίδια μέρα ακόμη γιατί δεν αντέχω αυτή την αναμονή του μικροβιολογικου.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ε κοριτσάκι ??? όλα καλά με την μετακόμοιση ???

Σε ευχαριστώ ... μακάρι όντως να τελειώνουμε ... πες τα νεα σου ... τι κάνει το μικρό ταλιμπανάκι, πως του φάνηκε το νέο σπίτι ???

πόσο χαίρομαι που βλέπω μνμ σου....σου είπα θα κάψεις τα εγκεφαλικά σου κύτταρα...αν τα διαβάσεις όλα...:lol::lol:
Ρικααα!Τι κανεις;;Τελειωσατε με τη μετακομιση;Περισι τετοιο καιρο ημουν εδω στο σπιτι που μενω τωρα και το ξεβρωμιζα για να μπουμε
ΡΙΚΑΚΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!

Κοριτσάρες μου πολύ με συγκινείται.....

Ξέρω χάθηκα αλλά δεν είχα μεχρι τωρα ιντερνετ εκτός που τρέχαμε και φυσικά δεν έχουν τελειώσει ακόμα όλα...Αλλα τωρα το παώ λάου λάου....Εντάξει το σπίτι με τα συν και τα πλην βέβαια αλλά καλύτερα από το άλλο...Το μικρό ενθουσιάστηκε με το καινουργιο...Ολο γυρνάει και φωνάζει "πωπωπωπω πίτιιιιιιι"...Πόλυ πλάκα...

Alter ego μου η τελευταία θα είναι.....

Μορφάκι θα το δοκιμάσω και ελπίζω να μη κάψω πολλά....

Εφάκι τελικά θα σε δω πάνω????

Σοκολατένια μου κάτι για ραπτομηχανή πρόλαβα να διαβάσω....

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Ο Μαντ προτεινε βραχυ με elonva, o Αρκ προτεινε βραχυ με ενταγωνιστες και ο Σφακ μακρυ...:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Arvecap ειχα κανει την προηγουμενη φορα αλλα με gonal...

Malon einai to protokolo pou protimane sto Genesis !!!

Egw arvekap+gonal+menopur

Egw me gonal emina k to exo gouri !!!

Yv7Sp2.png

Εκανα εγω το Σαββατο:D

Ρε συ αυτη στη κοιλια μου την εκαναν δεν πονεσα

Στην κοιλιά μου είπαν και μένα...αλλά πόνεσα

Ασε που για να βγάλω τον αέρα χάλασα το μισό φάρμακο....

Πάλι καλά που είναι φθηνή...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

αχαχαχα μετα λεω για μενα:tongue:Αυτα φοβαμαι με τις ενεσεις...Εχει κι αλλη μεσα στο ιδιο κουτι...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Καλά μιλάμε ότι η χαζομάρα μου δεν έχει όρια...είχα πετάξει το χαρτί με τις οδηγίες της ένεσης....

Ζεττα πάλι καλά που μου είχες στείλει το βίντεο...΄

Η πρεγνύλ πονάει ρε φούστη μου...

καλά μαρή πως το πέταξες ???

εγώ πάλι το ανάποδο είμαι ... δεν πετάω οδηγίες ποτέ .. ακόμα κι οταν τελειώσουν τα φάρμακα ... πες τι προκομένο παιδί είμαι ... πες πες ...

Καλό το βιντεάκι ε ??? εμένα με είχε βοηθήσει ...

Που την έκανες την πρεγκνυλ ???

url]

ρε γμτ γκοναλ δεν έχω κάνει ποτέ ... και στις σπερματεγχ ... που έκανα μακρύ ... πάλι το ίδιο με αυτό τώρα έκανα ... λες να είναι μάπα το καρπούζι και πάλι ???

Μη λες χαζα...καμια σχεση δεν εχει το ενα με το αλλο..παιζουν ρολο οι δοσεις, οι συνδυασμοι με τα υπολοιπα φαρμακα και ο κυκλος ο συγκεκριμενος...

Εγω π.χ. εκανα gonal αλλα σε συνδυασμο με pergoveris εκανα κενα...:rolleyes:

Ξέρω χάθηκα αλλά δεν είχα μεχρι τωρα ιντερνετ εκτός που τρέχαμε και φυσικά δεν έχουν τελειώσει ακόμα όλα...Αλλα τωρα το παώ λάου λάου....Εντάξει το σπίτι με τα συν και τα πλην βέβαια αλλά καλύτερα από το άλλο...Το μικρό ενθουσιάστηκε με το καινουργιο...Ολο γυρνάει και φωνάζει "πωπωπωπω πίτιιιιιιι"...Πόλυ πλάκα...

Με το καλο να χαρειτε το νεο σπιτι!

Εμεις κατα τις 18 θα παμε αθηνα...no money...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

μπράβο βρε κοριτσάκι ... να τακτοποιηθείτε να μπείτε και σεις σε σειρά μετά .... Ελα το καλό μου, ενθουσιάστηκε ε ????

Με κάλυψες για την προηγούμενη ερώτηση ... πονάει η πρεγκνυλ ... ακόμα και στο ... ποπό ...

url]

αχαχαχα μετα λεω για μενα:tongue:Αυτα φοβαμαι με τις ενεσεις...Εχει κι αλλη μεσα στο ιδιο κουτι...

Την μια σκόνη την πέταξα γιατί την έσπασε το μωρό και φύγανε γυαλάκια μικρά και φοβήθηκα μην πέσανε μέσα στο φάρμακο...

Την δευτερη την αποτελείωσα εγώ για να βγάλω τον αέρα...άλλο 1 σκόνη και 1 νερό έχει μείνει...:roll::roll::roll:

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...