Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: δε σας εκανε καθολου ρεζιλι χαχαχαχ Τελικα την πηρατε ή τσαμπα το ρεζιλικι;:tongue:Δεν σας αρεσε ο μαυρος;Θελατε κιτρινο;:lol::lol::lol:

Ναι ρε την πήραμε...μετά να δεις τι κάναμε...επειδή μια από τις φιλενάδες φούντωνε όταν βλέπαμε τσόντα, παίρναμε συνέχεια και ξεκαρδιζόμασταν μαζί της κάθε φορά που βλέπαμε...μεγαλεία...σαν να την έχω μπροστά μου που μας έλεγε.."τι γελάτε ρε μακάκες?"

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ωχ... καταλαβα.... 9 ετων καραγκιοζης... και εγω ελπιζω οτι θα ηρεμησουνε καποια στιγμη... ο μικρος εμενα κανει τον τσακι τσαν... κοπανιεται μονος τους στα τζαμια και στους τοιχους..:tongue:

Ναι το βλαμμενο.Αφου τρεχει και ανεβαινει στα ντουλαπια της κουζινας και φωναζει και το χοντρο.Ο χοντρος τωρα τελευταια πρεπει να δυσκολευοταν να κατεβει απο εκει και δεν ανεβαινει πλεον.

Ααα τι ωραια που ειναι μικρουλια.Σκεφτομαι οτι θα τον χασω τον μεγαλο και στενοχωριεμαι:-( Ελπιζω να ζησει πολυ ακομα να τον εχουμε παρειτσα μας

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ναι ρε την πήραμε...μετά να δεις τι κάναμε...επειδή μια από τις φιλενάδες φούντωνε όταν βλέπαμε τσόντα, παίρναμε συνέχεια και ξεκαρδιζόμασταν μαζί της κάθε φορά που βλέπαμε...μεγαλεία...σαν να την έχω μπροστά μου που μας έλεγε.."τι γελάτε ρε μακάκες?"

Αφου δεν σας απαυτοσε παλι καλα:lol::lol::lol::lol: Ωστε ετσι!!Α χααα σας αρεσε ο μαυρος.Μαλιστα...Πω πωω το κλουβι με τις τρελες γιναμε σημερα:lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ναι το βλαμμενο.Αφου τρεχει και ανεβαινει στα ντουλαπια της κουζινας και φωναζει και το χοντρο.Ο χοντρος τωρα τελευταια πρεπει να δυσκολευοταν να κατεβει απο εκει και δεν ανεβαινει πλεον.

Ααα τι ωραια που ειναι μικρουλια.Σκεφτομαι οτι θα τον χασω τον μεγαλο και στενοχωριεμαι:-( Ελπιζω να ζησει πολυ ακομα να τον εχουμε παρειτσα μας

ασε και εγω το σκεφτομαι καμια φορα, και στεναχωριεμαι...

βεβαια οι γατες οι οικοσιτες ζουνε πολλα χρονια αν δεν εχουνε προβληματα υγειας...

εμενα ανεβαινουνε και στα κουρτινοξυλα...

ασε και εγω το σκεφτομαι καμια φορα, και στεναχωριεμαι...

βεβαια οι γατες οι οικοσιτες ζουνε πολλα χρονια αν δεν εχουνε προβληματα υγειας...

εμενα ανεβαινουνε και στα κουρτινοξυλα...

Αα τα κοψαμε αυτα εδω γτ δεν βολευονται σ αυτο το σπιτι:tongue:

3231580x15ta1yz3w.gif

ανεβαίνει στα ντουλάπια;.....τι λες μαρλη;

όταν απαντάω...η σελίδα είναι στραβή....τι να κάνω για να διορθωθεί;μην πεις κακάο μην απαντάς...

Αα τα κοψαμε αυτα εδω γτ δεν βολευονται σ αυτο το σπιτι:tongue:

τα κοριτσια που δεν ειναι γατομανες, θα εχουνε φρικαρει... και να σκεφτοντουσαν να παρουνε καποια στιγμη... με αυτα που ακουνε απο εμας... δεν το βλεπω να το αποφασιζουνε...

ΖΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??? ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ???

Διαφημίσεις

τα κοριτσια που δεν ειναι γατομανες, θα εχουνε φρικαρει... και να σκεφτοντουσαν να παρουνε καποια στιγμη... με αυτα που ακουνε απο εμας... δεν το βλεπω να το αποφασιζουνε...

ΖΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ??? ΓΡΑΦΩ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΓΑΛΕΙΣ???

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

3231580x15ta1yz3w.gif

ανεβαίνει στα ντουλάπια;.....τι λες μαρλη;

όταν απαντάω...η σελίδα είναι στραβή....τι να κάνω για να διορθωθεί;μην πεις κακάο μην απαντάς...

ημουνα σιγουρη οτι θα φρικαρεις... χιχιιχ:tongue:

Τα γατάκια σας θα ζήσουν πολλά πολλά χρόνια...δεν θέλω στεναχώριες για το αν και πότε..

Ευχαριστώ Μόρφω...μακάρι...προσευχηθείτε κορίτσια να πάνε όλα καλά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...