Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια. Λετα σε ποια αιματολογο πηγες θεσνικη? Μιμητρα κ εγω εχω ομωζυγ θρομβοφιλια αλλα σε αιματολ δεν πηγα.απλα στην εξωσωμ εκανα ινοχεπ.

Ρε κοριτσια ποσο στοιχιζει η εξεταση των ΝΚ? Πηγα σημερα μου ειπανε δεν γραφεται μεσω Εοπυυ κ κοστιζει 300 ευρω.

ΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ..????

ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ LOCUS ME 140 ΕΥΡΩ...!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Πηγα σε μια κλινικη θεσνικη. Καμια κοπελα απο θεσνικη την εκανε?κοριτσια για αυριο δυστυχως δεν μπορω γιατι λειπει κ η αλλη κοπελα απ το γραφειο. Η αιματ ποσο σου πηρε επισκεψη?

Ευχαριστώ κορίτσια!!Ναι Ρίκα μου λέω για φυσικούς...να δούμε όμως...

Εχω ετεροζυγωτικη ΜΤΗΕR...Θα το κάνω και γω με το salospir..

Μάλωσα όμως με το μωρο....:(

1. Όταν πηγαιναμε έγινε κουβεντα για την επομενη προσπάθεια και του ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ξαναπαρω φαρμακα εφοσον και αυτος δεν κοβει το τσιγάρο :evil: Θα δοκιμασούμε φυσικούς και αν πετυχει καλώς αλλιως δεν πειραζει. Δεν απάντησε πηγε να αλλαξει κουβεντα και μετα ειπε οτι ποιος λεει οτι αν κοψει το τσιγαρο θα πετυχουμε...Πολύ με τσατισε....Αρκετα τον νταντεψα στο θεμα του τσιγάρου...δεν μπορω να ειμαι και πολύ ευγενικη και διακριτική :oops: το θεωρω αδικο να κανω ενεσεις, να παιρνω ορμονες, να περνάω ψυχολογικα ολα αυτα και αυτος να μη κοβει το γαμοτσιγάρο. έλεος πια...εχει περάσει 1,5 χρονος..ποσο χρονο θέλει? Να γινουμε 50 χρονων...

Θύμωσα και στεναχωρεθηκα...

2. Και στο γυρισμο μου ειπε οτι τζαμπα αγχωνομαι τυρανναω τον εαυτο μου και πηγαμε στην αιματολογο και θα παμε και ανοσολογο... Αυτος θεωρει οτι ειναι τυχαιο οι 2 βιοχημικες και οτι δε μπορούμε να τα ψάξουμε όλα...ειναι αδύνατον :(:(:( Επεμεν οτι ειμαι υπερβολικη, οτι πρεπει να χαλαρωσω και μπλα μπλα μπλα.....Αντι να προτεινει κατι ή να κοψει το τσιγάρο τα βγαζει και ολα λαθος...:evil::evil:

Τα πήρα και με τα 2...τωρα κανει γλύκες αλλα δε με νοιάζει...:evil::evil::evil:

Λετάκι μου άκουσε με....

Οι άντρες δυστυχώς ζουν σε άλλο πλανήτη.

Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

Και γιατί το λέω:

1) ο δικός μου καπνίζει ΌΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Και το τραγικό είναι οτι ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! Ενώ το πιστεύει δηλαδή και ο ίδιος το κανει..

2) ο λύμπε μας είπε να παίρνει ενα σιρόπι απο την πρώτη μερα του κύκλου μου, μέχρι την ωορηξία.

Επειδή εχει λέει πολυ βλενα στο σπέρμα, το σιρόπι θα βοηθήσει να αραιωσει λίγο η βλενα και να μην έχουμε καθόλου συσωματωσεις, που σημαίνει θα έχουμε ακόμα καλύτερο σπέρμα. ..

Έρχεται η Αλέκα Σάββατο βράδυ.

Παω εγω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ Δευτέρα πρωί και του παίρνω το σιρόπι..

-θα το πάρεις μανάρι? (Του λεω)

-ναι βέβαια θα το παρω (μου απαντάει).

ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ? ???

Δε το είχε πάρει ρε παιδια. .

Μεχρι σήμερα που μου έκοψε να τον ρωτησω δε το είχε πάρει. ..

Ζουν σε άλλη διάσταση οι άντρες.

Αυτό καταλαβαίνω. ..

Οσο για τον δικό σου Λέτα μου, αν θες μπορώ να σου στείλω με mail τα 4 σπερμοδιαγραμματα όταν κάπνιζε ο δικός μου και το τωρινό που ειχε 8 μήνες να καπνίσει.

Μπορεί να έχει αμφιβολία ρε παιδι μου ο άνθρωπος!

Να τον βοηθήσουμε να του φύγει η αμφιβολία. :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Πηγα σε μια κλινικη θεσνικη. Καμια κοπελα απο θεσνικη την εκανε?κοριτσια για αυριο δυστυχως δεν μπορω γιατι λειπει κ η αλλη κοπελα απ το γραφειο. Η αιματ ποσο σου πηρε επισκεψη?

Κρίμα....:(:(:(:(

50 έδωσα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Τσά, ουφ μόλις γύρισα από το πρωί, πτώμα είμαι ....

Λετάκι έχεις π.μ.

Αριστοτέλους με Μητροπόλεως απο την πάνω μεριά της παραλίας δλδ απέναντι απο την στάση στις 10.30 νομίζω οτι ειναι ΟΚ. Θα συνεννοηθώ και με την Ευμορφία να είμαστε εκεί. Για τους ντόκτορες και τον ανήρ σου θα τα πούμε μαζί αύριο εκτενέστερα.

ααααααααααααα ακούτε τρελές???? μας την λένε οι Βόρειες!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! θα σκάσω!!!!!!:D:D:D:D:D:D

έτσι είμαστε εμείς βρε! με ταμπεραμέντο! χα!

αα μαρη ταμπεραμενατζου τζου τζου εσύ ......

σας την λένε οι Βόρειες, δίκιο έχει η κουμπάρα ....

(που είσαι πλάκα κάνω, μην έχουμε και άλλο θερμό επεισόδιο...)

Δεν με αφηνει να ερθω,καλα να περασετε.

Θύμισε μου αύριο να σου ρίξω ένα χεράκι ξύλο, που κάνεις και τέτοιου είδους πλακίτσα, γιατί ξέρεις δεν το χουμε σε τίποτα με τη Λέτα να ρθούμε στο μαγαζί με τα πλακάτ και να σε απάγαγουμε .... Άντε γιατι αααα κουμπάρα ....

Pepsi Να ρθούμε να σε απαγαγουμε? Θα περάσουμε με τα μεγάφωνα στη διαπασών

Τώρα η pepsi να κατέβει

γιατι το αίμα μας έχει ανέβει

pepsi έλα μαζί μας

θα γελάσουμε με την ψυχή μας

δώστε αδεια στο κορίτσι

μην ανέβουμε και γίνει του ντα βίντσι ....

Ανιτάκι, πολύ χαίρομαι που τελικά πρυτάνευσε η λογική ... (είδες τι ωραία που στο λέω). Ελά αφού είδες το dadaki μας μέχρι και να σε πάει προθυμοποιήθηκε.... Και εμείς οι Β.Ε θέλουμε να σας γνωρίσουμε όλες αλλά .... ανωτέρα βία ....

Λινάκι, περαστικά στον πατερούλη σου

Φιλάκια σε όλα μου τα κοριτσάκια....

url]

Λετάκι μου άκουσε με....

Οι άντρες δυστυχώς ζουν σε άλλο πλανήτη.

Λυπάμαι αλλά έτσι είναι.

Και γιατί το λέω:

1) ο δικός μου καπνίζει ΌΛΗ ΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΟΛΗ ΜΕΡΑ! Και το τραγικό είναι οτι ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! Ενώ το πιστεύει δηλαδή και ο ίδιος το κανει..

2) ο λύμπε μας είπε να παίρνει ενα σιρόπι απο την πρώτη μερα του κύκλου μου, μέχρι την ωορηξία.

Επειδή εχει λέει πολυ βλενα στο σπέρμα, το σιρόπι θα βοηθήσει να αραιωσει λίγο η βλενα και να μην έχουμε καθόλου συσωματωσεις, που σημαίνει θα έχουμε ακόμα καλύτερο σπέρμα. ..

Έρχεται η Αλέκα Σάββατο βράδυ.

Παω εγω Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, Ο ΠΑΠΑΤΡΕΧΑΣ Δευτέρα πρωί και του παίρνω το σιρόπι..

-θα το πάρεις μανάρι? (Του λεω)

-ναι βέβαια θα το παρω (μου απαντάει).

ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ? ???

Δε το είχε πάρει ρε παιδια. .

Μεχρι σήμερα που μου έκοψε να τον ρωτησω δε το είχε πάρει. ..

Ζουν σε άλλη διάσταση οι άντρες.

Αυτό καταλαβαίνω. ..

Οσο για τον δικό σου Λέτα μου, αν θες μπορώ να σου στείλω με mail τα 4 σπερμοδιαγραμματα όταν κάπνιζε ο δικός μου και το τωρινό που ειχε 8 μήνες να καπνίσει.

Μπορεί να έχει αμφιβολία ρε παιδι μου ο άνθρωπος!

Να τον βοηθήσουμε να του φύγει η αμφιβολία. :wink:

Του είπα Δημητρούλα για την περίπτωση σας...την ακουσε και αυτο...

θεωρει οτι σε μας οι εξωσωματικες δεν επιασαν επειδη ο 1ος γιατρος ηταν οτι να ναι και στην 3η ήταν απλα ο παράγοντας τυχη..

Οτι μπορει να φταίει το σπερμα να κοψει το τσιγάρο, να φταίει το ενδομήτριο μου να το ψαξουμε....να εχω ΝΚ να το ψάξουμε...χαμπάρι!

Μορφωμένος άνθρωπος...εξυπνος και ειναι σα να ζει πισω απο τον ήλιο :evil::evil::evil:

Να μην ψαχτούμε λεει, ηταν η τυχη...θα συμβει...ε καλα θα συμβει στα 80 μας...

Παιρνουμε βιταμινες και αυτος και εγω...καθε βραδυ τις βάζω σε χαρτοπετσετα στο τραπεζι ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ...ολα καλα...

2 μερες τωρα που γυρισα απο το πρωι..το βραδυ σπιτι ημουν κομμάτια και του ειπα να τις παρει δεν τις ετοιμασα..

Σήμερα που ειδα ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΕ!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Μακάρι να τον φοβερίσει ο ΤΣΙΛΙ.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τσά, ουφ μόλις γύρισα από το πρωί, πτώμα είμαι ....

Λετάκι έχεις π.μ.

Αριστοτέλους με Μητροπόλεως απο την πάνω μεριά της παραλίας δλδ απέναντι απο την στάση στις 10.30 νομίζω οτι ειναι ΟΚ. Θα συνεννοηθώ και με την Ευμορφία να είμαστε εκεί. Για τους ντόκτορες και τον ανήρ σου θα τα πούμε μαζί αύριο εκτενέστερα.

Μισό..ειμαι και βαμμένη ξανθιά...:P:p:p

αρα στην μητροπολεως στη σταση αριστοτελους?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μισό..ειμαι και βαμμένη ξανθιά...:P:p:p

αρα στην μητροπολεως στη σταση αριστοτελους?

Σωστά, απλά επειδή στην στάση θα γίνεται της .... απο κόσμο πέρνα απέναντι που είναι και το Ολύμπιον ακριβώς απέναντι απο τη στάση, θα δεις είπαμε είμαστε 2 θεές ..... τα λόγια είναι περιττά μπροστά μας .....

url]

Αχ επιτέλους ειρήνη....Τι ωραία βραδιά θα περάσουμε...ξεκινάω και γούτσου γούτσου σήμερα....τι ωραία...

Ανιτάκι δεν θα ζητάς συγνώμη δεν σε δικάζει κανένας και ναι και σε καταλαβαίνουμε και σε κατανοούμε, είσαι ζηλιαρόγατα αλλά δεν μας πειράζει και γι'αυτό σ'αγαπάμε τόσο πολύ...Δεν μου λες στον αντρούλη σου κάνεις τέτοιες ζήλιες.

Θα βρεθούμε τελικά στις 21/4?Θέλω τόσο πολύ να σου δώσω ένα τεράστιο ρουφηχτό φιλί.

Pepsi η εξέταση για ΝΚ στοιχίζει 140? σε συμφέρει καλύτερα να στείλεις το αίμα Αθήνα.

Leuta ελπίζω σήμερα να τα καταφέρει η ομάδα σου...θέλουμε παρέα στο Λονδίνο.

Και που είστε Θεσσαλονικιές πιεστε και ένα καφεδάκι και για μας...καλά να περάσετε.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Του είπα Δημητρούλα για την περίπτωση σας...την ακουσε και αυτο...

θεωρει οτι σε μας οι εξωσωματικες δεν επιασαν επειδη ο 1ος γιατρος ηταν οτι να ναι και στην 3η ήταν απλα ο παράγοντας τυχη..

Οτι μπορει να φταίει το σπερμα να κοψει το τσιγάρο, να φταίει το ενδομήτριο μου να το ψαξουμε....να εχω ΝΚ να το ψάξουμε...χαμπάρι!

Μορφωμένος άνθρωπος...εξυπνος και ειναι σα να ζει πισω απο τον ήλιο :evil::evil::evil:

Να μην ψαχτούμε λεει, ηταν η τυχη...θα συμβει...ε καλα θα συμβει στα 80 μας...

Παιρνουμε βιταμινες και αυτος και εγω...καθε βραδυ τις βάζω σε χαρτοπετσετα στο τραπεζι ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ...ολα καλα...

2 μερες τωρα που γυρισα απο το πρωι..το βραδυ σπιτι ημουν κομμάτια και του ειπα να τις παρει δεν τις ετοιμασα..

Σήμερα που ειδα ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΕ!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Μακάρι να τον φοβερίσει ο ΤΣΙΛΙ.....

Είδες? Σα τα μωρά ρε γαμωτο. .

Εγω καμιά φορά του λέω οτι μόνο εγώ αγωνίζομαι, μόνο εγώ το θέλω.

Μην ανησυχείς για τον Τσίλι!

Θα τον τακτοποιησει μια χαρά!

Θα πει κάτι τύπου "αν θέλετε παιδιά, κυριε Λέτε, κόψε το τσιγάρο! Εσύ κυρία Λέτα καπνισε οσο θες, αν θες. Αλλά ο σύζυγος μαχαίρι. ...."

Σίγουρα θα το πει!

Πότε εχετε rdv?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ επιτέλους ειρήνη....Τι ωραία βραδιά θα περάσουμε...ξεκινάω και γούτσου γούτσου σήμερα....τι ωραία...

Ανιτάκι δεν θα ζητάς συγνώμη δεν σε δικάζει κανένας και ναι και σε καταλαβαίνουμε και σε κατανοούμε, είσαι ζηλιαρόγατα αλλά δεν μας πειράζει και γι'αυτό σ'αγαπάμε τόσο πολύ...Δεν μου λες στον αντρούλη σου κάνεις τέτοιες ζήλιες.

Θα βρεθούμε τελικά στις 21/4?Θέλω τόσο πολύ να σου δώσω ένα τεράστιο ρουφηχτό φιλί.

Pepsi η εξέταση για ΝΚ στοιχίζει 140? σε συμφέρει καλύτερα να στείλεις το αίμα Αθήνα.

Και που είστε Θεσσαλονικιές πιεστε και ένα καφεδάκι και για μας...καλά να περάσετε.

Αγαπημένο μου Αναστασάκι τι κάνεις? γούτσου γουτσου ετοιμάζεις εεεε?????

και εγώ έτσι έλεγα για σήμερα αλλά είμαι κομμάτια και με τρομερό πονοκέφαλο, οπότε αναβάλλεται ....

Το μωρό σου, ο Εκτορούκος, έχει εκπαιδευτεί ή ακόμα συνεχίζετε?

Φιλάκια ζουζού μου

url]

Αγαπημένο μου Αναστασάκι τι κάνεις? γούτσου γουτσου ετοιμάζεις εεεε?????

και εγώ έτσι έλεγα για σήμερα αλλά είμαι κομμάτια και με τρομερό πονοκέφαλο, οπότε αναβάλλεται ....

Το μωρό σου, ο Εκτορούκος, έχει εκπαιδευτεί ή ακόμα συνεχίζετε?

Φιλάκια ζουζού μου

Θέλει δουλίτσα είναι μωρό ακόμα, αλλά τα καταφέρνουμε, πάντως μου έχει αλλάξει τη ζωή, περιμένω πως και πως να γυρίσω σπίτι για να δω τι κάνει, τον ονειρεύομαι και άλλα τέτοια, άσε σκυλομάνα με τα όλα της...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Θέλει δουλίτσα είναι μωρό ακόμα, αλλά τα καταφέρνουμε, πάντως μου έχει αλλάξει τη ζωή, περιμένω πως και πως να γυρίσω σπίτι για να δω τι κάνει, τον ονειρεύομαι και άλλα τέτοια, άσε σκυλομάνα με τα όλα της...

μπράβο βρε αγάπη μου, είναι πολύ καλό που έχεις τον μικρό να σε περιμένει να γυρίσεις σπίτι. τα ζωάκια πάντα μας ηρεμούν .... πόσο θα ήθελα και εγώ αλλά... σνιφ, σνιφ ... μέσα σε διαμέρισμα δεν θέλω να το "αιχμαλωτίσω"...

αλλά που θα μου πάει δεν θα μου κάτσει το joker, θα φύγω απο Θεσσαλονίκη, θα πάω σε χωριό να μείνω να πάρω και σκυλάκι και γατάκι ....

α ρε κι αν μου κάτσει το καλό θα σας πάρω όλες οτι γουστάρετε .....

url]

Ε, ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ ΖΗΛΙΑΡΟΓΑΤΑ....ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΩΣ ΜΕ ΑΝΤΕΧΕΙ...ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΙΣ 21/4....ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ...!!!!!

ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΦΙΛΙ...!!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...