Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Kalispera zettaki!!!

γεια σου Λινάκι, αντε αυτή τη φορά δεν θα προλαβαίνουμε τα θετικά η μια πίσω απο την άλλη ... θα πας κατευθείαν στις 1/10 ή θα πας και πιο μπροστά ???

url]

Διαφημίσεις

γεια σου Νατασάκι ... καλά ... δεν κάνω, δεν έχω μιλήσει με την αιματολ. και δεν ξέρω αν εννοούσε απο τώρα (καταστολή) ή αν εννοούσε όταν ξεκινήσω διέγερση ... εγώ είπα να ξεκινήσω με την διέγερση ...

Τπτ .. no news ... good news ...

Ζετακι, στην θεση σου θα ρωταγα την αιματολογο.... :lol:

Διαφημίσεις

ΑURIO KSEKINAW CICLACUR ENA PRWI ENA VRADI KAI 1 OKTOMVRI THA KANW UPERIXO KAI TELOS THS ALLHS VDOMADAS ENAIVENO ATHINA.

Μάλλον θα είμαστε κοντά κοντά στην αναμονή της χοριακής...μόνο με ευχάριστα φέτος..

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ζετακι, στην θεση σου θα ρωταγα την αιματολογο.... :lol:

εσύ δίκιο έχεις και καλά τα λες ... αλλά αν μου πει να κάνω και τώρα ... φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα έχω αίμα αλλά νερό και δεν θα μου φτάσουν και για μετά οι ενέσεις ...

ξέρω θα μου πεις δικαιολογίες ... αλλά έτσι τα βόλεψα μες στο μυαλό μου και είμαι ήσυχη ...

Εσύ τι κάνεις ??? Πες κανένα νέο ... Γτ σε πονάει η μέση σου, σήκωσες βάρος, έκανες απότομη κίνηση ???

url]

Διαφημίσεις

γεια σου Λινάκι, αντε αυτή τη φορά δεν θα προλαβαίνουμε τα θετικά η μια πίσω απο την άλλη ... θα πας κατευθείαν στις 1/10 ή θα πας και πιο μπροστά ???

1/10 THA KANW TON PRWTO UPERIXO STO NHSI

NAI APO DW K PERA MONO THETIKA GIA OLES MAS!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Συμφωνώ...ο αιματολόγος τι σου είπε Ζεττάκι???

είχα πάει πριν μάθω πρωτόκολλο και μου έγραψε .. "ηπαρίνες και κατά την προετοιμασία με ορμόνες" δεν ήξερα τότε οτι θα κάνω μακρύ και δεν ρώτησα ...

Εγώ θα κάνω μαζί με τις πουρεγκον ... το αποφάσισα ...

url]

εσύ δίκιο έχεις και καλά τα λες ... αλλά αν μου πει να κάνω και τώρα ... φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα έχω αίμα αλλά νερό και δεν θα μου φτάσουν και για μετά οι ενέσεις ...

ξέρω θα μου πεις δικαιολογίες ... αλλά έτσι τα βόλεψα μες στο μυαλό μου και είμαι ήσυχη ...

Εσύ τι κάνεις ??? Πες κανένα νέο ... Γτ σε πονάει η μέση σου, σήκωσες βάρος, έκανες απότομη κίνηση ???

αφου οι ενεσεις γραφονται και τις παιρνεις δωρεαν... γιατι αγχωνεσαια??

εγω ησυχα... ή ψυξη εχω παθει ή στραβοκαβαλικευμα:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...