Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αχ αλήθεια;σκασίλα μας...:tongue::tongue::lol::lol:

εεεεεε μην σκάς...δεν έγινε και κάτι που δεν θα γνωρίσεις την αμαζόνα...σιγά!:lol::lol::lol::lol:

ΧΑΧΑΧΑ....ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΡΑΧΤΗΡΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!:P:p;);)

Εγώ είμαι μέσα!

Καλημέρα μπουμπούκι μου!

Εγώ καλύτερα Σάββατο μπορώ αγάπη.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ....ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΕΣ..?????

ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ..!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Κοριτσια παω να ξαπλαρω γιατι σαν την τρελη παλι ξυπνησα απο τις 6...τι παρανοια και αυτο...:rolleyes:

Ελπιζω να μπορεσω να κοιμηθω..τα ανηψια μου απο πανω σφαζονται στον καυγα....:rolleyes:

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου θα περιμενω νεα σου!

Θα ξαναμπω απο φαρμακειο να διαβασω τα σεντονια και να μαθω τι εγινε με την Αναστασια μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

για το μόνο που ζηλεύω...είναι που δεν θα είμαι εκεί...όταν θα συναντηθείτε με την έφη....δεν θέλω να την χάσω αυτήν την συνάντηση...θέλω να δω ποια θα πρωτομιλάει...:lol::lol:

Tha thn synantame kathe mera kai tha sou stelnoume synexeia sms kai sto telos tha sou steiloume kai album me fwtografies!!

Διαφημίσεις

για το μόνο που ζηλεύω...είναι που δεν θα είμαι εκεί...όταν θα συναντηθείτε με την έφη....δεν θέλω να την χάσω αυτήν την συνάντηση...θέλω να δω ποια θα πρωτομιλάει...:lol::lol:

Μαρη κακουργα θα με γλωσσοφας και θα χω φωνη εκεινη τη μερα....:rolleyes::rolleyes::cool::cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΩΡΑΙΟ ΑΥΤΟ.....ΧΑΧΑΧΑ...ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ...ΜΟΝΟ Η ΕΦΟΥΛΑ ΜΟΥ...:P:p:p

To savato exw agwnes kai thn kyriakh exw vafthsia apo tis 11 to prwi.

Kathimerines doulevw mexri tis 7.

Makari na sydonistw alla xlwmo to kovw. :-(:sad:

ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...

εγω εχω γιατρό την Πέμπτη και αναλόγως θα σας πω αν μπορω ή όχι..

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΕΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ...ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ..!!!!!

Διαφημίσεις

Tha thn synantame kathe mera kai tha sou stelnoume synexeia sms kai sto telos tha sou steiloume kai album me fwtografies!!

Μπραβο αννουλα! Με εφαγε η κακουργα λες και μονο εγω μιλαω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΑΝ ΔΕ ΣΕ ΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ...

ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...

Re agapi ti dwrakia giati xodevesai?????????

Pou tha meneis? Se poia periohi?

Avrio erxesai?

Κοριτσια παω να ξαπλαρω γιατι σαν την τρελη παλι ξυπνησα απο τις 6...τι παρανοια και αυτο...:rolleyes:

Ελπιζω να μπορεσω να κοιμηθω..τα ανηψια μου απο πανω σφαζονται στον καυγα....:rolleyes:

ΑΝΝΙΤΑΚΙ μου θα περιμενω νεα σου!

Θα ξαναμπω απο φαρμακειο να διαβασω τα σεντονια και να μαθω τι εγινε με την Αναστασια μας!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΟΤΑΝ ΜΑΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...