Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Επέστρεψα....

Έδωσα αιμα για ΑΜΗ θα βγει σε μια βδομάδα.....70 ευρώ :(

Μετά πήγα στην αιματολογο..μια πολύ γλυκιά γυναικα...ειδε ολες μου τις εξετάσεις και ειπε...

ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ :P με πολύ θαυμασμο... :cool: Τι να το κάνω????

Μου ειπε οτι εχω καλύψω όλες σχεδον τις εξετασεις :shock:, δεν εχει να μου δωσει καποια νέα. Τονισε βεβαια οτι υπαρχουν 2-3 που δεν εχω κανει και άλλες 2-3 που μετρησα στο παρελθον και ηταν αρνητικες αλλά επειδη ειναι μεταβλητες οι τιμές τους μπορει να αλλαξαν τωρα και να εγιναν θετικές :( αλλα ειπε δεν υπαρχει λογος να κανω ουτε τις μεν ουτε τις δε γιατι λογω της ετεροζυγωτικής θρομβοφιλίας που εχω αν και ειναι απο τις "απαλές" μορφές ΠΡΕΠΕΙ να κανω μετα την εμβρυομεταφορα ΠΑΝΤΑ innohep των 0,45....με αυτη την ιnnohep καλύπτω και τη θρομβοφιλία μου, και τους δεικτες που δεν εχω εξετάσει και αυτους που θελουν επανέλεγχο. Μου εδωσε χαρτι να το δειχνω σε οποιον εξωσωματικο κανω προσπαθεια.

Τονισε οτι ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ μολις δω θετικη χοριακή ξεκινάω innohep. Μου ειπε οτι υπαρχουν γυναίκες που μετα την ωορρηξία κάνουν innohep για να βοηθήσουν τη σύλληψη...:shock:

Σε περιπτωση εγκυμοσυνης με τον εναν ή τον άλλον τροπο ειπε ξαναπαω σε αυτην οταν ακούσω καρδια για να τροποποιήσουμε την αγωγή.

'Ηταν κατά των ΝΚ ειπε δεν δειχνουν κάτι σίγουρο..:( εγώ θα κανω όμως θα παω και στον ΤΣΙΛΙ ΜΠΙΛΙ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΛΙΝ μου χαιρομαι πυ επέστρεψες! Με το καλό κορίτσι μου! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλησπερα κοριτσια,

ελπιζω να μην μου εχετε θυμωσει

χαθηκα γιατι ειχα το μπαμπα μου στο νοσοκομειο αλλα, Δοξα το Θεο ολα καλα πηγαν αλλα χρειαζετε προσοχη.

Τα νεα μου εκανα την εξετασει επιτελους για τα ΝΚ περιμενω τα αποτελεσματα. Επισκευτηκα και την ενδοκρινολογο για εναν ελεγχο μου ειχε πει να κανω εξετασεις θυροειδη και ορμονολογικες και της πηγα τα αποτελεσματα μου ειπαι οτι ειναι φυσιολογικα μου εκανε και υπερηχο μου ειπαι οτι υπαρχει μια προδιαθεση αλλα αυτο δεν ειναι κατι ανησυχιτικο αφου δεν εχω ουτε οζουσ 'η κατι αλλο.

Πρωτα ο Θεος ξεκιναω μετα το Πασχα γιατι εχω παρει απο φοβο της γιορτες ειδικα τα Χριστουγεννα γιατι και της δυο χρονιες μου ετυχε η παλινδρομιση.

Οταν ερθω Αθηνα θα ηθελα παρα πολυ με μεγαλη μου χαρα να σας συναντησω,φυσικα αμα θελετε και εσεις.

πολλα - πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ..?????????

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΣΟΥ..!!!!!!!!

ΛΙΝΑΚΙ....ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ...!!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Στη Θεσσαλονικη ηταν τελεια! Ειχε ήλιο και ήταν όλοι αραγμένοι στην παραλιακή στις καφετέριες!

Κορίτσια εκεί να με πάτε!

Να πούμε 10:30 Αριστοτέλους στο κομμάτι μεταξύ Μητροπόλεως και Παραλιακής? Σε ποιο σημειο ακριβώς για να πω τη Χαρά?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Επέστρεψα....

Μετά πήγα στην αιματολογο..μια πολύ γλυκιά γυναικα...ειδε ολες μου τις εξετάσεις και ειπε...

Μου ειπε οτι εχω καλύψω όλες σχεδον τις εξετασεις :shock:, δεν εχει να μου δωσει καποια νέα. Τονισε βεβαια οτι υπαρχουν 2-3 που δεν εχω κανει και άλλες 2-3 που μετρησα στο παρελθον και ηταν αρνητικες αλλά επειδη ειναι μεταβλητες οι τιμές τους μπορει να αλλαξαν τωρα και να εγιναν θετικές :( αλλα ειπε δεν υπαρχει λογος να κανω ουτε τις μεν ουτε τις δε γιατι λογω της ετεροζυγωτικής θρομβοφιλίας που εχω αν και ειναι απο τις "απαλές" μορφές ΠΡΕΠΕΙ να κανω μετα την εμβρυομεταφορα ΠΑΝΤΑ innohep των 0,45....με αυτη την ιnnohep καλύπτω και τη θρομβοφιλία μου, και τους δεικτες που δεν εχω εξετάσει και αυτους που θελουν επανέλεγχο. Μου εδωσε χαρτι να το δειχνω σε οποιον εξωσωματικο κανω προσπαθεια.

Τονισε οτι ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ μολις δω θετικη χοριακή ξεκινάω innohep. Μου ειπε οτι υπαρχουν γυναίκες που μετα την ωορρηξία κάνουν innohep για να βοηθήσουν τη σύλληψη...:shock:

Σε περιπτωση εγκυμοσυνης με τον εναν ή τον άλλον τροπο ειπε ξαναπαω σε αυτην οταν ακούσω καρδια για να τροποποιήσουμε την αγωγή.

'Ηταν κατά των ΝΚ ειπε δεν δειχνουν κάτι σίγουρο..:( εγώ θα κανω όμως θα παω και στον ΤΣΙΛΙ ΜΠΙΛΙ

Αντε leutaki καλά τα νέα σου. Να δουμε τι θα πει και ο Τσίλι. Στο ίδιο κέντρο θα ξαναπάτε όταν χρειαστεί? Αν θυμάμαι θες να κάνετε καλύτερα φυσικούς ε?

cOiVp2.png

Επέστρεψα....

ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΨΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ...!!!

ΕΝΑ-ΕΝΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ...!!!!

Επέστρεψα....

Κουκλίτσα μου εναλλακτικά μπορείς να παίρνεις ασπιρίνη μετά την ωορηξία σου αντί να τρυπιεσαι.

Και οταν δεις θετική χοριακή, ξεκινάς ενέσεις.

ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΟΣ μου το είπε αυτο, δε στο λέω αυθαίρετα.

Επειδή κι εγώ εχω γι αυτό το γνωριζω (εχω ομοζυγη ομως). Και το κάνω δηλαδή.

Παίρνω μετά την ωορηξία ενα salospir την ημέρα. Δεν κάνει κανένα κακό.

Mthfr έχω εγω.

Εσύ ποια μετάλλαξη έχεις?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ κορίτσια!!Ναι Ρίκα μου λέω για φυσικούς...να δούμε όμως...

Εχω ετεροζυγωτικη ΜΤΗΕR...Θα το κάνω και γω με το salospir..

Μάλωσα όμως με το μωρο....:(

1. Όταν πηγαιναμε έγινε κουβεντα για την επομενη προσπάθεια και του ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ξαναπαρω φαρμακα εφοσον και αυτος δεν κοβει το τσιγάρο :evil: Θα δοκιμασούμε φυσικούς και αν πετυχει καλώς αλλιως δεν πειραζει. Δεν απάντησε πηγε να αλλαξει κουβεντα και μετα ειπε οτι ποιος λεει οτι αν κοψει το τσιγαρο θα πετυχουμε...Πολύ με τσατισε....Αρκετα τον νταντεψα στο θεμα του τσιγάρου...δεν μπορω να ειμαι και πολύ ευγενικη και διακριτική :oops: το θεωρω αδικο να κανω ενεσεις, να παιρνω ορμονες, να περνάω ψυχολογικα ολα αυτα και αυτος να μη κοβει το γαμοτσιγάρο. έλεος πια...εχει περάσει 1,5 χρονος..ποσο χρονο θέλει? Να γινουμε 50 χρονων...

Θύμωσα και στεναχωρεθηκα...

2. Και στο γυρισμο μου ειπε οτι τζαμπα αγχωνομαι τυρανναω τον εαυτο μου και πηγαμε στην αιματολογο και θα παμε και ανοσολογο... Αυτος θεωρει οτι ειναι τυχαιο οι 2 βιοχημικες και οτι δε μπορούμε να τα ψάξουμε όλα...ειναι αδύνατον :(:(:( Επεμεν οτι ειμαι υπερβολικη, οτι πρεπει να χαλαρωσω και μπλα μπλα μπλα.....Αντι να προτεινει κατι ή να κοψει το τσιγάρο τα βγαζει και ολα λαθος...:evil::evil:

Τα πήρα και με τα 2...τωρα κανει γλύκες αλλα δε με νοιάζει...:evil::evil::evil:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπερα κοριτσακια. Λετα σε ποια αιματολογο πηγες θεσνικη? Μιμητρα κ εγω εχω ομωζυγ θρομβοφιλια αλλα σε αιματολ δεν πηγα.απλα στην εξωσωμ εκανα ινοχεπ.

Ρε κοριτσια ποσο στοιχιζει η εξεταση των ΝΚ? Πηγα σημερα μου ειπανε δεν γραφεται μεσω Εοπυυ κ κοστιζει 300 ευρω.

Εγώ θα γυρίσω στις 22 οπότε θα κάνω το παν να σε δω την επόμενη φορά που θα έρθεις! :-)

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..!!!!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια. Λετα σε ποια αιματολογο πηγες θεσνικη? Μιμητρα κ εγω εχω ομωζυγ θρομβοφιλια αλλα σε αιματολ δεν πηγα.απλα στην εξωσωμ εκανα ινοχεπ.

Ρε κοριτσια ποσο στοιχιζει η εξεταση των ΝΚ? Πηγα σημερα μου ειπανε δεν γραφεται μεσω Εοπυυ κ κοστιζει 300 ευρω.

Στη Μανδαλά πήγα. Μητροπόλεως.

Θα μπορέσεις τελικά αυριο????????????????????????????????????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Ευχαριστώ κορίτσια!!Ναι Ρίκα μου λέω για φυσικούς...να δούμε όμως...

Εχω ετεροζυγωτικη ΜΤΗΕR...Θα το κάνω και γω με το salospir..

Μάλωσα όμως με το μωρο....:(

1. Όταν πηγαιναμε έγινε κουβεντα για την επομενη προσπάθεια και του ειπα οτι δεν εχω σκοπο να ξαναπαρω φαρμακα εφοσον και αυτος δεν κοβει το τσιγάρο :evil: Θα δοκιμασούμε φυσικούς και αν πετυχει καλώς αλλιως δεν πειραζει. Δεν απάντησε πηγε να αλλαξει κουβεντα και μετα ειπε οτι ποιος λεει οτι αν κοψει το τσιγαρο θα πετυχουμε...Πολύ με τσατισε....Αρκετα τον νταντεψα στο θεμα του τσιγάρου...δεν μπορω να ειμαι και πολύ ευγενικη και διακριτική :oops: το θεωρω αδικο να κανω ενεσεις, να παιρνω ορμονες, να περνάω ψυχολογικα ολα αυτα και αυτος να μη κοβει το γαμοτσιγάρο. έλεος πια...εχει περάσει 1,5 χρονος..ποσο χρονο θέλει? Να γινουμε 50 χρονων...

Θύμωσα και στεναχωρεθηκα...

2. Και στο γυρισμο μου ειπε οτι τζαμπα αγχωνομαι τυρανναω τον εαυτο μου και πηγαμε στην αιματολογο και θα παμε και ανοσολογο... Αυτος θεωρει οτι ειναι τυχαιο οι 2 βιοχημικες και οτι δε μπορούμε να τα ψάξουμε όλα...ειναι αδύνατον :(:(:( Επεμεν οτι ειμαι υπερβολικη, οτι πρεπει να χαλαρωσω και μπλα μπλα μπλα.....Αντι να προτεινει κατι ή να κοψει το τσιγάρο τα βγαζει και ολα λαθος...:evil::evil:

Τα πήρα και με τα 2...τωρα κανει γλύκες αλλα δε με νοιάζει...:evil::evil::evil:

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΛΕΤΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΟΧΙ ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ...!!!!!

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ, ΠΟΥ ΕΠΙΝΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ "ΧΑΛΑΕΙ" ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ.....ΤΟ ΕΚΟΨΕ Ο ΤΖΟΥΤΖΟΥΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...