Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΑΥΡΙΟ!

Μουφια ε?

Ναι ρε αγάπη. . Αυτή είναι η γνώμη μου.

Κι εγώ που κου είχε πει ο Τσίλι ότι τα ειχα στο ταβάνι ανεβασμένα, το έψαξα πααααρα πολύ, ρώτησα δέκα άλλους γιατρούς και όλοι ειχαν την ίδια άποψη.

ΜΟΥ-ΦΕΣ!!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω.

Επίσης προσθέτω ότι τα εμβόλια που ο Τσίλι μου είχε προτείνει να κάνω εγώ, απαγορευτηκαν σε Αμερική και πρόσφατα και σε Ελλάδα.

και εγω το ιδιο εχω διαβασει για τα εμβολια... και απορω γιατι μας βαζουνε να κανουμε την εξεταση εφοσον δεν υπαρχει θεραπεια:confused:

Δεν εχω παρει κατι....

Μήπως το εστειλες αλλού?

Ούτε το άλλο πμ πηρα που σε είχα ρωτήσει τι κάνεις στη δουλειά που είσαι.

Πως το στέλνεις?

Κανονικά πρέπει να πατας πανω στο όνομα μου και επιλογή αποστολή προσωπικου μηνύματος.

Ma ayto kanw!!

Katse na xanaprospathisw.

Δημητρα ρωτησα κι εγώ για τον μπογιατζή και αυτό τον καιρό δουλευει στη Χαλκίδα οπότε δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος γιατί λείπει όλη μέρα. Πόσο επείγον είναι; Μας είπε οτι θα τελειώσει μεσα Οκτωβρη από εκει. Φανταζομαι οτι θα ηθελες να το κανεις λιγο νωρίτερα για να μη πιάσουν βροχες. Σωστα;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ξεκινησε?

CACAO πως πηγε ο υπερηχος?

ΕΙΡΗΝΗ πως προχωραει?

ΑΝΝΙΤΑΚΙ τι γινεται?

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ?

Θα διαβασω μετα τα σεντονια γι αυτο ενημερωστε για αυτα αν γινεται...

Αναστασία πηγε σήμερα γιατρό για να κάνει υπέρηχο.

Cacao σταμάτησε λόγω υψηλής lh.

Ειρήνη ετοιμάζεται για ωοληψία

Ανιτάκι το ίδιο

Ζεττα ξεκίνησε ενέσεις

Επεξεργάστηκαν by mimitra
διόρθωση

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ πμ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Aθανασίααααα.... τωρα διαβασα τα νέα σου!!πολυ ευχαριστα βρε κοριτσι.... προσπαθηστε κανενα 6μηνο φυσιολογικα και να δεις που θα ερθει το μπεμπε!!

don't panic.... χαλαρααα

Αναστασία πηγε σήμερα γιατρό για να κάνει υπέρηχο.

Cacao σταμάτησε λόγω υψηλής lh.

Ειρήνη ετοιμάζεται για ωοληψία

Ανιτάκι το ίδιο

Ζεττα ξεκίνησε ενέσεις

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ Αναστασουλα μας! ;)

CACAO τι σημαινει υψηλη lh? Δεν ηξερα οτι μπορει να παιξει κι αυτο το σεναριο

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΝΙΤΑ απο ποσα ωωαρια τελικα? Ποτε η ωοληψια?

ΖΕΤΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δημητρα ρωτησα κι εγώ για τον μπογιατζή και αυτό τον καιρό δουλευει στη Χαλκίδα οπότε δεν ειναι αμεσα διαθεσιμος γιατί λείπει όλη μέρα. Πόσο επείγον είναι; Μας είπε οτι θα τελειώσει μεσα Οκτωβρη από εκει. Φανταζομαι οτι θα ηθελες να το κανεις λιγο νωρίτερα για να μη πιάσουν βροχες. Σωστα;

Ναι θέλουμε μέχρι την άλλη βδομάδα μάξιμουμ να τελειώσει.

Οκ, δεν πειράζει, σε ευχαριστώ που ρώτησες πάντως.

Εκεί που πήραμε τα χρώματα, ζητήσαμε να μας προτείνουν κάποιον και μας έδωσαν μια κάρτα.

Θα έρθει να δει το χώρο και να μας πει.

Ελπίζω σύντομα να έρθει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω παρει κατι....

Μήπως το εστειλες αλλού?

Ούτε το άλλο πμ πηρα που σε είχα ρωτήσει τι κάνεις στη δουλειά που είσαι.

Πως το στέλνεις?

Κανονικά πρέπει να πατας πανω στο όνομα μου και επιλογή αποστολή προσωπικου μηνύματος.

Gia des to pires twra?

Emena padws to deixnei sta sent.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ Αναστασουλα μας! ;)

CACAO τι σημαινει υψηλη lh? Δεν ηξερα οτι μπορει να παιξει κι αυτο το σεναριο

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΝΝΙΤΑ απο ποσα ωωαρια τελικα? Ποτε η ωοληψια?

ΖΕΤΤΑΚΙ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!! ;)

Νομίζω Ειρήνη 12 και Ανίτα 5.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ....ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ..!!!!!:P:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...