Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Οχι ΑΝΙΤΑΚΙ :oops: εγω συμφωνω μαζι σου.Εσυ πας απο μακρια αν ειναι να πανε όλες στις 14/04 και μετα να μη μπορούνε στις 21...ειναι κριμα...εσυ μπορει να αργήσεις να ξαναπας...

Να δεσμευτουν οτι θα μπορουν σιγουρα να ρθουνε ΚΑΙ στις 21...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ...!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Να μαι και γω, διαβαζω διαβαζω κι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι διαφωνειτε, ενα παρεακι ειμαστε και οποτε μπορουμε θα βρεθουμε ολες μαζί δεν θα παρεξηγηθούμε ουτε θα βάλουμε απουσίες σε οποια δεν μπορει εξάλλου οσες μενουμε Αθηνα θα καθιερώσουμε να βρισκόμαστε μια φορα στις 40 μέρες πχ. Ακομα δεν εχω καταλαβει ομως για ποια ημερομηνια ειμαστε οκ. και να βρουμε και σημειο κοντα σε μετρο να βολευει ολα τα κοριτσια που δεν εχουν αυτοκινητο πχ. θησειο. γκαζι, καπου να εχει και καφετεριες κοντα οπου αλλου θελετε προτεινετε. μπορουμε και στο mall στο Μαρουσι.

Leuta μανατζερ γιατρων λες? μπα δεν θα εκανα ποτε εργασια κατι τόσο ιερο οπως η προσπάθεια να κάνεις παιδι, νομίζω αν προσπαθήσεις να βγαλεις λεφτα απο τον πονο του αλλου ειναι αμαρτια. Προτιμω να βοηθαω οσο μπορω και οπως μπορω.

Ζεττα εγω να παρεξηγηθώ??? πολύ σπανια παρεξηγουμε βλέπω παντα καλοπροαίρετα αυτα που λενε ολοι και εχω αισθηση του χιουμορ. ουτε να το σκεφτεσαι. πολλα φιλια

Αννιτακι μου εμεις θα βρεθουμε αν ειναι εξω απο το γιατρο, μπορεις να παρεις και μετρο απο γερακα να κατεβεις Αττική να παρεις ηλεκτρικό να κατεβεις Πειραια και απο εκει ή ταξί ειναι πολύ κοντα. ή ερχομαι εγω και σε πέρνω, μαλλον θα ερθει κι ο ανδρας μου γιατι δεν με αφηνει να οδηγω μεγαλη αποσταση θα περιμενει κάτω.

Πολλα φιλια σε ολες!

ΒΡΕ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΣΕ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ.....

ΝΟΙΩΘΩ ΑΣΧΗΜΑ ΤΩΡΑ....

Κορίτσια μα τι πάθατε???? :confused:

Μη μαλώνετε για τέτοια ασήμαντα πράγματα!!

Στεναχωριέμαι και γω και τα extreme boys μου!

Τουλάχιστον τα βρήκατε στο τέλος... Άντε τελευταία φορά!

LIN μου γεια σου πολύ χάρηκα που μας ξανάγραψες τα νεα σου. χχχ

Leutaki τι έγινε κούκλα?

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κορίτσια μα τι πάθατε???? :confused:

Μη μαλώνετε για τέτοια ασήμαντα πράγματα!!

Στεναχωριέμαι και γω και τα extreme boys μου!

Τουλάχιστον τα βρήκατε στο τέλος... Άντε τελευταία φορά!

LIN μου γεια σου πολύ χάρηκα που μας ξανάγραψες τα νεα σου. χχχ

Leutaki τι έγινε κούκλα?

ΔΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΜΟΥ, ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΑΣ....!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Να μαι και γω, διαβαζω διαβαζω κι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι διαφωνειτε, ενα παρεακι ειμαστε και οποτε μπορουμε θα βρεθουμε ολες μαζί δεν θα παρεξηγηθούμε ουτε θα βάλουμε απουσίες σε οποια δεν μπορει εξάλλου οσες μενουμε Αθηνα θα καθιερώσουμε να βρισκόμαστε μια φορα στις 40 μέρες πχ. Ακομα δεν εχω καταλαβει ομως για ποια ημερομηνια ειμαστε οκ. και να βρουμε και σημειο κοντα σε μετρο να βολευει ολα τα κοριτσια που δεν εχουν αυτοκινητο πχ. θησειο. γκαζι, καπου να εχει και καφετεριες κοντα οπου αλλου θελετε προτεινετε. μπορουμε και στο mall στο Μαρουσι.

Leuta μανατζερ γιατρων λες? μπα δεν θα εκανα ποτε εργασια κατι τόσο ιερο οπως η προσπάθεια να κάνεις παιδι, νομίζω αν προσπαθήσεις να βγαλεις λεφτα απο τον πονο του αλλου ειναι αμαρτια. Προτιμω να βοηθαω οσο μπορω και οπως μπορω.

Ζεττα εγω να παρεξηγηθώ??? πολύ σπανια παρεξηγουμε βλέπω παντα καλοπροαίρετα αυτα που λενε ολοι και εχω αισθηση του χιουμορ. ουτε να το σκεφτεσαι. πολλα φιλια

Αννιτακι μου εμεις θα βρεθουμε αν ειναι εξω απο το γιατρο, μπορεις να παρεις και μετρο απο γερακα να κατεβεις Αττική να παρεις ηλεκτρικό να κατεβεις Πειραια και απο εκει ή ταξί ειναι πολύ κοντα. ή ερχομαι εγω και σε πέρνω, μαλλον θα ερθει κι ο ανδρας μου γιατι δεν με αφηνει να οδηγω μεγαλη αποσταση θα περιμενει κάτω.

Πολλα φιλια σε ολες!

Manager δικος μας ;) οταν παμε στους γιατρους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

και να μην ξεχνάμε ότι η αρχική ήταν για 14 και τα κορίτσια επειδή άλλαξε το πρόγραμμά σου ανιτάκι, προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.... εγώ πάντως είμαι μέσα και για 14 και 21 (πρωί) και θα προσπαθήσω παρόλο τον περιορισμένο χρόνο μου και όταν έρθει για την προσπάθειά της η όμορφη Χιώτισσά μας....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ KALE ΜΟΥ....!!!!!!!!

ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ...!!!

δεν δικαιολογούμαστε να γράφουμε τέτοια.....σε περίοδο που καμιά μας δεν παίρνει ορμόνες!!!!!!!

πες τα! Σωστή!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΙΤΑΚΙ

Παθούσες της εξωσωματικής ενωμένες ποτε νικημένες. Σαν big brother on line είμαστε. Διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά έχουμε κάτι πολύ σημαντικό να μας ενώνει, τις μικρές ψυχούλες που περιμένουμε καρτερικά και αργά, γρήγορά, εύκολα ή δυσκολα θα έρθουν σε όλες.

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν το αποφάσησα, κάνουμε όντως σαν μικρά παιδιά, αν δεν ηρεμήσει και δεν διευθετηθεί η κατάσταση θα κάνω απεργία...:(:(:(:(

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ, ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΗΚΕ..!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΙΤΑΚΙ

Παθούσες της εξωσωματικής ενωμένες ποτε νικημένες. Σαν big brother on line είμαστε. Διαφορετικοί χαρακτήρες αλλά έχουμε κάτι πολύ σημαντικό να μας ενώνει, τις μικρές ψυχούλες που περιμένουμε καρτερικά και αργά, γρήγορά, εύκολα ή δυσκολα θα έρθουν σε όλες.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΚΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΙΤΑΚΙ

Συμφωνω μαζί σου!

Και απο εμένα ενα μεγάλο

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΙΤΑΚΙ! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Συμφωνω μαζί σου!

Και απο εμένα ενα μεγάλο

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΙΤΑΚΙ! :-)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΥ.....ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΔΩ...!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...