Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

αν είχαμε βρει κι άλλη στάνταρ θα σας κάναμε κανόνισμα να πάτε για καφέ (δε βλέπεις τι χάρμα τα καταφέρνουμε με τους δικούς μας?!!?!?!?):tongue:

Ενω εμεις οι σαλονικιες το κανονισαμε χωρις φασαριες,εσας βραζει το αιμα σας ε;:D

Ενω εμεις οι σαλονικιες το κανονισαμε χωρις φασαριες,εσας βραζει το αιμα σας ε;:D

ααααααααααααα ακούτε τρελές???? μας την λένε οι Βόρειες!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! θα σκάσω!!!!!!:D:D:D:D:D:D

έτσι είμαστε εμείς βρε! με ταμπεραμέντο! χα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Δύσκολα πάει δεν συγκεντρωνομαι και δε θυμάμαι τίποτα μετά. ...

συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D:D:D

καλά βρε δημητρού.... τι μλκ ήταν αυτή με την ιστολογική???? τεσπά ευτυχώς που ήταν οκ το αποτέλεσμα.... δλδ τι ψάχνουν? και καλά με τέζα χοριακή μην τυχον είναι νεοπλασία????? τα νεύρα μου!!!!!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

συγκεντρώσουυυυυυυυυυυυυυυυ:D:D:D:D:D:D

καλά βρε δημητρού.... τι μλκ ήταν αυτή με την ιστολογική???? τεσπά ευτυχώς που ήταν οκ το αποτέλεσμα.... δλδ τι ψάχνουν? και καλά με τέζα χοριακή μην τυχον είναι νεοπλασία????? τα νεύρα μου!!!!!

Είδες βλακείες?

Εγώ νόμιζα θα βγάζαμε ακρη...

Από την άλλη όμως είναι πολύ καλό να σου λένε ότι εισαι υγιής! Always look at the bright side of life! ! :P

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ααααααααααααα ακούτε τρελές???? μας την λένε οι Βόρειες!!!!

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! θα σκάσω!!!!!!:D:D:D:D:D:D

έτσι είμαστε εμείς βρε! με ταμπεραμέντο! χα!

Ρόμπα γίναμε οι αθηναιες. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Είδες βλακείες?

Εγώ νόμιζα θα βγάζαμε ακρη...

Από την άλλη όμως είναι πολύ καλό να σου λένε ότι εισαι υγιής! Always look at the bright side of life! ! :P

σωστήηηηη και η βερσιόν που μου αρέσει...

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...!!!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 14/4 ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 21/4...!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ναι πράγματι αν ειναι να πλακωθούμε κιολας επειδη δεν ειμαστε ολες απικο στις 21 ας το αφησουμε. Πως ειναι δυνατό η απλη προταση "θα είμαι εκτος Αθηνών στις 21" να εχει σαν απαντηση "αντε τωρα τσαντιστηκα". ! Δεν σχολιαζω αλλο

ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..!!!!!!!!

Ωραία.....

Εγώ τωρα νιώθω υπεύθυνη για όλο αυτό επειδή έχω το μνημόσυνο και δε μπορώ στις 21.

Αν μπορούσα δε θα γινόταν όλο αυτό.

Ρε αγάπες, ας μην μαλώνουμε.

Κρίμα δεν είναι?

Αυτές που μπορούν θα βρεθούν 21 και οι άλλες όποτε θέλουν.

Την καταλαβαίνω και την Ανίτα μας γιατί έχει λαχτάρα να σας γνωρίσει και φοβάται οτι αν βρεθούμε 14, μετά στις 21 δε θα πάνε ολες.

Εγώ επειδή στεναχωρεθηκα για όλο αυτο δηλώνω οτι δε θα παρευρεθω σε καμία συνάντηση μέχρι τις 21.

Μετά, βλέπουμε. .

:-)

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΟΥ..!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ...!!!!!!!!!

ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 14/4 ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 21/4...!!!!!!!

Μπραβο ρε Ανιτακι τωρα σε παραδεχομαι ,ειναι χαζο να χαλατε τις καρδιες σας για τετοια πραγματα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...