Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πάω για καφεδάκι ελπίζω το βράδυ που θα μπω να είναι εντάξει τα πραγματα..

Αλλιώς πραγματικά θα κάνω απεργία..

απεργία την πρωτομαγιά! τώρα είναι νωρίς....! άντε βρε όμορφη καλό καφεδάκι....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Ε κοριτσάρες, ηρεμία.

Περάσαμε τόσα νεύρα και στεναχώριες με τις εξωσωματικές ενωμένες και θα τσακωθούμε για τους καφέδες?. Καλά λέει η kale για τις ορμόνες. Είναι δύσκολες οι συναντήσεις ακόμα και 3 ατόμων, με 10 ακόμα δυσκολότερα. ΑΝΙΤΑΚΙ μου είμαι σίγουρη ότι όσα κορίτσια μπορούν στις 21 θα έρθουν ακόμα και αν πάνε στις 14. Δε θα λείψει καμία, μη τους γράφεις όμως τέτοια γιατι τις απομακρύνεις. Εδώ η Λαμπρινούλα μας σου κανόνισε και συνάντηση με το γιατρό της, αφού ξέρεις ότι όλες θα έκαναν ότι μπορούσαν αν περνούσε από το χέρι τους, ο καφές θα τις κρίνει. Έλα τρελοκόριτσο και θα αρχίσουν και οι απεργίες από΄ότι διαβάζω. Στεναχωρήθηκε και η πρόεδρος...

ΛΙΝΑΚΙ μου τι καλά που επέστρεψες, καλά αποτελέσματα και περαστικά στο μπαμπά σου.

Φιλιά σε όλεςςςςς

cOiVp2.png

και να μην ξεχνάμε ότι η αρχική ήταν για 14 και τα κορίτσια επειδή άλλαξε το πρόγραμμά σου ανιτάκι, προσπάθησαν να το ακολουθήσουν.... εγώ πάντως είμαι μέσα και για 14 και 21 (πρωί) και θα προσπαθήσω παρόλο τον περιορισμένο χρόνο μου και όταν έρθει για την προσπάθειά της η όμορφη Χιώτισσά μας....

υπαρχει στην παρεουλα μας Χιωττισα?(εκτος απο μενα)

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Ε κοριτσάρες, ηρεμία.

Περάσαμε τόσα νεύρα και στεναχώριες με τις εξωσωματικές ενωμένες και θα τσακωθούμε για τους καφέδες?. Καλά λέει η kale για τις ορμόνες. Είναι δύσκολες οι συναντήσεις ακόμα και 3 ατόμων, με 10 ακόμα δυσκολότερα. ΑΝΙΤΑΚΙ μου είμαι σίγουρη ότι όσα κορίτσια μπορούν στις 21 θα έρθουν ακόμα και αν πάνε στις 14. Δε θα λείψει καμία, μη τους γράφεις όμως τέτοια γιατι τις απομακρύνεις. Εδώ η Λαμπρινούλα μας σου κανόνισε και συνάντηση με το γιατρό της, αφού ξέρεις ότι όλες θα έκαναν ότι μπορούσαν αν περνούσε από το χέρι τους, ο καφές θα τις κρίνει. Έλα τρελοκόριτσο και θα αρχίσουν και οι απεργίες από΄ότι διαβάζω. Στεναχωρήθηκε και η πρόεδρος...

ΛΙΝΑΚΙ μου τι καλά που επέστρεψες, καλά αποτελέσματα και περαστικά στο μπαμπά σου.

Φιλιά σε όλεςςςςς

Γεια σου Rikaki μου, χαιρομαι που ειμαι παλι κοντα σας

Ευχαριστω

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

:Dδεν το καταλαβα νομιζα οτι υπαρχει κι'αλλη

αν είχαμε βρει κι άλλη στάνταρ θα σας κάναμε κανόνισμα να πάτε για καφέ (δε βλέπεις τι χάρμα τα καταφέρνουμε με τους δικούς μας?!!?!?!?):tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...