Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , egopote8aexopaidi είπε:

Καλησπερα σας,

Ηθελα να μοιραστω μια δυσαρεστη εμπειρια που ειχαμε κατα τη διαρκεια της ετ, και να ρωτησω μηπως καποια ειχε παρομοια εμπειρια.

Οταν μπηκε η γυναικα μου στο δωματιο της εμβρυομεταφορας(ναι, ειμαι ο συζυγος), και ενω ολα ηταν ετοιμα οπως νομιζαμε, ακουει η γυναικα μου το γιατρο να λεει' μου δωσατε αδειο καθετηρα,δεν εχει τιποτα μεσα!' απευθυνομενος προφανως στους εμβρυολογους, και εννοοντας φυσικα οτι δεν υπηρχε μεσα το εμβρυο μας για τη μεταφορα!

Μετα το αρχικο σοκ, ειδε να μπαινει μεσα η εμβρυολογος στο δωματιο, με αλλο καθετηρα και προχωρησε η διαδικασια. Στο τελος ο γιατρος γυρισε την οθονη του υπερηχου στη γυναικα μου και τις εδειξε μια στατικη εικονα, δειχνοντας το σημειο, οπως ειπε, που εβαλε το εμβρυο, και αμεσως μετα τη διαδικασια εφυγε απο το δωματιο.

Η γυναικα μου φυσικα σοκαριστηκε, αλλα δεν ειπε τιποτα εκεινη την ωρα, για να μην αποσπασει την προσοχη του γιατρου.

Δυστυχως το αποτελεσμα ηταν μια μηδενικη χοριακη, και οπως καταλαβαινετε περνανε ολα απο το μυαλο μας.

Ειμαστε στα χαμενα, δεν εχουμε μιλησει ακομα για την αποτυχια και το τι συνεβει εκει μεσα(κ η κλινικη δεν το εθιξε ποτε). Πως πιστευετε οτι πρεπει να το χειριστουμε παρακαλω; Ειχε καμμια απο σας παρομοια εμπειρια; 

Θα εκτιμουσαμε καθε δυνατη απαντηση, κ φυσικα γραψτε μου κ πρωσοπικα οποια θελει.

Ευχαριστω, καλη δυναμη σε ολες.

Τώρα πως να το χειριστείτε ? Δεν υπάρχει τρόπος . Αν έχετε χάσει την εμπιστοσύνη στο γιατρό απλώς αλλάξτε κέντρο.  Αλλιώς κάντε κάποιες εξετάσεις για να αποκλείσετε λόγους αποτυχίας που δεν έχετε κάνει Κ προχωρήστε μπροστά . Απτην στιγμή όμως που ο γιατρός επισήμανε το λάθος σίγουρα δεν υπάρχει κάτι μεμπτό το είδε το διόρθωσε.  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Zamponaki μουυυυυυ!!!!!!!

Την επόμενη φορα που θα κατέβει η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ θα πάμε όλες μαζι!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ?????????????

ΕΜΕΙΣ.....ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ???????????

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

πριν λιγο γυρησα ειμαι πτωμα ειχα ραντεβου το μεσημερη με το γιατρο οπως σας ειχα πει και επι ευκαιρια πηγα και για ενα καφεδακι! και γυρησα τωρα.

Τα νεα μου απο της εξετασεις, τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:

LH ΩΧΡΙΝΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ -5.33

PRL ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ-14.40

PRG ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ-0.50

ΤSH ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ-1.76

T3 - 5.65

T4 - 14.48

E2 OΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ - 25.5

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ - 0.20

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - 1.90

FSH ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ - 8.50

ΓΛΥΚΟΖΗ - 89

ΗΒΑ1c - ΚΛΑΣΜΑ ΓΛΥΚΟΖ. ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗς - 4.9%

ΟΛΙΚΗ ΗΒΑ1 - 5.9

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Leuta μου

Το τσεκαρα πριν προχωρησω αμεσως σε δευτερη προσπαθεια. Δεν υπηρχε προβλημα ισα ισα υπηρχαν πολλες πιθανοτητες επιτυχιας γιατι πηγα με κατεψυγμενα και φυσικο κυκλο χωρις φαρμακα.

Ολο το συστημα ειχε ξυπνησει και το ενδομητριο ηταν πολυ καλο.

Ο οργανισμος δεν θα ηταν ετοιμος να δεχτει αλλα φαρμακα τοσο συντομα, οχι τα εμβρυακια μας. Σνιφ......μπορει να επαιξε αρνητικο ρολο και το σοκ απο την ληστεια χωρις να το πουμε με σιγουρια, αλλα σιγουρα δεν βοηθησε.

Και γω ανυπομονω να πανε ολα καλα και να κραταω συντομα το/α μωρακι/α μου!!!!!!!!!

Zamponelaki μου είμαι χαρούμενη γιατι το νιώθω οτι έχεις ξεπεράσει την αρνητική χοριακη και κοιτάς μπροστα!

Με το καλο να σου φέρει η Παναγία μας το μωρο σου ή τα μωρα σου.

Εγω θα παρακαλαω για σένα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!!!

πριν λιγο γυρησα ειμαι πτωμα ειχα ραντεβου το μεσημερη με το γιατρο οπως σας ειχα πει και επι ευκαιρια πηγα και για ενα καφεδακι! και γυρησα τωρα.

Τα νεα μου απο της εξετασεις, τα αποτελεσματα ειναι τα εξης:

LH ΩΧΡΙΝΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ -5.33

PRL ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ-14.40

PRG ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗ-0.50

ΤSH ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ-1.76

T3 - 5.65

T4 - 14.48

E2 OΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ - 25.5

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ - 0.20

ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ - 1.90

FSH ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟς ΟΡΜΟΝΗ - 8.50

ΓΛΥΚΟΖΗ - 89

ΗΒΑ1c - ΚΛΑΣΜΑ ΓΛΥΚΟΖ. ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗς - 4.9%

ΟΛΙΚΗ ΗΒΑ1 - 5.9

Στα ελληνικά παρακαλω;

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΠΑΛΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ?????????????

ΕΜΕΙΣ.....ΧΕΣΜΕΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ???????????

Θα προσλαβουμε ελικόπτερο μανίτσα μου να έρθει να σας παραλάβει ουυυυυυλες!

:-)

Εντάξει τώρα; Πες ναι, πες ναι!!

:-) :-) :-) :-) :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα ζήλεψα και γω!!!!!!!

Θέλω και γω να συναντηθούμε κλαψ κλαψ!!!!

Φαίνεται ότι η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ είναι καταπληκτικός άνθρωπος! Αλλά και συ το ίδιο μικρούλλι! χχχχχχχχχχχχχχχ

Αγάπη εσυ δε θα έρθεις καθόλου στην Καλαμαρούπολη;

Για καμια δουλεια... Για κατι ρε παιδι μου!

Όταν έρθεις, ξέρεις!

Θα μαζέψουμε και τις άλλες να τα πούμε και απο κοντα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΛΙΝΑΚΙ αυτο που εννοούσα είναι αν είναι καλές οι εξετάσεις.

Επειδη δεν ξέρω και πολυ καλα απο αυτα γι αυτο το λέω.

Ειπαι ο γιατρος οτι ειναι παρα πολυ καλες οι εξετασεις δεν εχω προβλημα με θυροειδη ουτε ορμονολογικο και πολυ καλο σακχαρο σε σχεσει με αλλες μετρησεις που ηταν πανω απο εκατο.

Μόλις έφυγε η φίλη μου...σνιφ σνιφ...

ΛΙΝΑΚΙ ειναι καλές οι τιμές????

Ζαmponelaki τότε για να στο είπε ο γιατρός καλά έκανες αμέσως τη 2η...κατι παραπανω ηξερε αυτος...Η τριτες ειναι τυχερες....χιχιχιχιχιχιχιχιχι (και μενα 3η ειναι αυτη)

Zetta μου ΟΠΟΙΑ ΜΑ ΟΠΟΙΑ ορμονη και αν σου δώσουν δε μπορούν να ξερουν ή να προβλέψουν την ποιότητα πριν την ωοληψία. Ισως το δειχνει η Ε2 αυτο αλλα δεν ξέρω σίγουρα....Εχεις πολλά ωαρια..εχεις πολυ καλό ενδομήτριο...θα εχεις και καλή ποιότητα..γιατι να μην εχεις???????Η ιδια ορμονη μπορει να εχει αλλα αποτελεσματα απο μηνα σε μηνα..Να εισαι αισιόδοξη, να κανεις το σταυρό σου και ολα θα πανε τελεια κορίτσι μου. τελειες τιμές , εισαι και σε καλο κεντρο...ολα μια χαρα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Πάντως κοριτσια μου για ενημερωση σας θελω να σας πω το εξής.

1η εξωσωματικη: με cyclacur ενδομητριο ΜΟΝΟ 6,5 με ωαρια οχι καλής ποιότητας

2η εξωσωματικη: με ΠΟΛΛΑ cyclacur ενδομήτριο μέχρι 7,2 με τα κατεψυγμένα ωάρια όχι καλής ποιότητας

3η εξωσωματική: ενδομήτριο 8,5 ΧΩΡΙΣ cyclacur μέχρι την ωοληψία και 2 ωάρια 8 διαιρεσεων...

Τι υπήρξε ανάμεσα????

Δεν ξέρω αν επαιξε ρόλο αλλά διαβασα σε ιντερνετ και φορουμ και επαιρνα 2 καψουλάκια κάθε μερα βιταμίνη Ε (eviol). Την επαιρνα 1,5 μήνα πριν την ωοληψία απο μόνη μου..μπορει βεβαια να ειχα απλα καλύτερη ανταπόκριση στις gonal..όμως και καλύτερο ενδομητριο εκανα ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ προβλημα...και καλυτερα ωάρια..

Τωρα την σταματησα...δεν κανει αν εισαι εγκυος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ειπαι ο γιατρος οτι ειναι παρα πολυ καλες οι εξετασεις δεν εχω προβλημα με θυροειδη ουτε ορμονολογικο και πολυ καλο σακχαρο σε σχεσει με αλλες μετρησεις που ηταν πανω απο εκατο.

ΜΠΡΑΒΟ Λινάκι!!!!!!!!! Αρα πως προχωρας απο δω και περα???νομιζω εχεις πολλά παιδάκια στην καταψυξη ετσι δεν ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μόλις έφυγε η φίλη μου...σνιφ σνιφ...

ΛΙΝΑΚΙ ειναι καλές οι τιμές????

Ζαmponelaki τότε για να στο είπε ο γιατρός καλά έκανες αμέσως τη 2η...κατι παραπανω ηξερε αυτος...Η τριτες ειναι τυχερες....χιχιχιχιχιχιχιχιχι (και μενα 3η ειναι αυτη)

Zetta μου ΟΠΟΙΑ ΜΑ ΟΠΟΙΑ ορμονη και αν σου δώσουν δε μπορούν να ξερουν ή να προβλέψουν την ποιότητα πριν την ωοληψία. Ισως το δειχνει η Ε2 αυτο αλα δεν ξέρω σίγουρα....Εχεις πολλά ωαρια..εχεις πολυ καλό ενδομήτριο...θα εχεις και καλή ποιότητα..γιατι να μην εχεις???????Η ιδια ορμονη μπορει να εχει αλλα αποτελεσματα απο μηνα σε μηνα..Να εισαι αισιόδοξη, μα κανεις το σταυρό σου και ολα θα πανε τελεια κορίτσι μου. τελειες τιμές , εισαι και σε καλο κεντρο...ολα μια χαρα!!!

ναι! απ'οτι μου ειπαι ο γυναικολογος κ μικροβιολγος

ΜΠΡΑΒΟ Λινάκι!!!!!!!!! Αρα πως προχωρας απο δω και περα???νομιζω εχεις πολλά παιδάκια στην καταψυξη ετσι δεν ειναι?

ναι κοριτσακι μου εχω πολλα νινακια.

μου ειπαι ο γυναικολογος μου να μην κανω βεβιασμενες κινησεις, να αφησω να περαση και ο Απριλιος να μην κανω προσπαθεια και να ερθω Αθηνα στο Π@ντο να με δει κ εκεινος πριν κανω την εμβρυομεταφορα να δει της εξετασεις μου και να δει και τι αλλο πρεπει να κανω απο εξετασεις για να μην μου ξανατυχη για 3φορα παλινδρομηση να ειμαστε πιο σιγουρη πριν κανω την εξωσωματικη.

ναι! απ'οτι μου ειπαι ο γυναικολογος κ μικροβιολγος

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλησπέρα κοριτσάρες μου, μόλις μπήκα σπίτι, δηλαδή όχι μόλις πριν μισή ωρα γιατί τόσο με πήρε να διαβάσω τα κατεβατά.

Λοιπόν η κα. Πρόεδρος έναι Θεά, κούκλα και μέσα και έξω(για το μέσα το ξέραμε, διαπιστώσαμε και το απ'εξω).Είναι από τους πιο γλυκούς και ζεστούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει.Την φανταζόμουν βέβαια κάπως έτσι.

Κανονίστε να βρεθούμε και όλες μαζί.

Ανιτάκι μην ζηλεύεις κουκλίτσα, είσαι στο μετά την εμβρυομεταφορα και επειδή θέλουμε πολύ στην κοιλίτσα σου να είναι τα μωράκια γι' αυτο δεν σε πήραμε.

Ζεττα το μόνο που ξέρω για την οιστραδιόλη θα πρέπει την ημέρα της ωοληψίας να είναι 200 μονάδες για το κάθε ωάριο.

Ζαμπονελάκι καλως μας ήρθες πάλι πίσω.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...