Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αμα δεν κανω καθολου ωαρια θα ρωτησω...Προς τοπαρων αφου μου λεει 2-3 δεν ξερω αν εχει νοημα.Σκασιλα μου για τα φαρμακα(περα απο το οτι αν δεν βρω θα τα πληρωσω) χειροτερο ειναι να κυνηγαω το ωαριο καθε μηνα καινα κανω 6-7 μηνες να μαζεψω 3:evil:

Ίσως έχεις δίκιο.Δεν τα ξέρω καθόλου αυτά ρε κακάο μου.Ο γιατρός ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνεις.

Διαφημίσεις

Μη σας φαίνονται πολλά......

Εμείς δεν βάζαμε σπέρμα στην κατάψυξη.....

Εκανα μια διέγερση κανονικά που σταμάτησε στην ωοληψία......δηλαδή δεν έγινε εμβρυομεταφορά...... μετά έκανα καπάκι κάθε μήνα 7-8 κύκλους...... συλλογή εμβρύων..... στο τέλος έκανα εμβρυομεταφορα.....δίναμε κάθε φορά λίγα λίγα..... όλα μαζί μας βγήκανε γύρω στις 7000 κ υποτίθεται έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν (έκοψαν τάχα γύρω στα 1800ε) κ χωρίς απόδειξη παρακαλώ...........

dYw9p3.png

Εκανα μια διέγερση κανονικά που σταμάτησε στην ωοληψία......δηλαδή δεν έγινε εμβρυομεταφορά...... μετά έκανα καπάκι κάθε μήνα 7-8 κύκλους...... συλλογή εμβρύων..... στο τέλος έκανα εμβρυομεταφορα.....δίναμε κάθε φορά λίγα λίγα..... όλα μαζί μας βγήκανε γύρω στις 7000 κ υποτίθεται έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν (έκοψαν τάχα γύρω στα 1800ε) κ χωρίς απόδειξη παρακαλώ...........

αρα καλα φανταζομαι....Εχω πει οτι εχω μεγαλη φαντασια:rolleyes:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια

Σημερα εμαθα μια που τη θεωρουσα φιλη μου εσκαβε το λακο καθοτανκ ελεγε οτι δεν μπορω να κανω παιδια κ οτι θα μεινω ατεκνη. Την πηρα φυσικα τηλ σιγα μην την αφηνακφυσικα δεν το παραδεκτηκε μεχρι στα παιδια της ορκιστηκε αλλα ειναι μαθημενη απορω πως μπρουν κ ορκιζοντε στα παιδια τους

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Δεν τον ρωτησα ρε συ.Εδω ακομα δεν ξεκινησα.Αν μου το ειχε προτεινει θα τον ρωτουσα.

Για να μην στο προτείνει μήπως δεν είσαι κατάλληλη περίπτωση για φυσικό???Δεν ξέρω λέω απλά.Μπορείς όμως να το πετάξεις εσύ την επόμενη φορά που θα πας και να δεις τι θα σου πει.

Pw pw pola leuta ...

Emena mou eixe pei oti tha pliroso 2200 sto telos, apla tha dino 100 eur kathe fora pou tha kanoume oolipsa k sto telos tin diafora mexri 2200.

Telika o dikos mou exei poli kales times !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πόσο κοστίζουν αυτά τα πράγματα ούτε είμαι εγώ κατάλληλη να τα κοστολογίσω,αλλά το χωρίς απόδειξη με εκνευρίζει αφόρητα.Γιατί χωρίς απόδειξη???Δεν πήρε κάποια χρήματα???Ας έκοβε για αυτά που πήρε.Ας έκοβε έστω ένα ποσό.Τα παίρνω με αυτές τις κωλοπρακτικές τους!!!Sorry κιόλας για την έκφραση!!!!

Μάλιστα!!Κατάλαβα!!!Το έχουμε γενικά αυτο.Να κάνουμε τους γιατρούς χωρίς να ξέρουμε τίποτα.Πετάμε εκεί ένα άγχος και τελειώνει η ιστορία.Ακόμα όμως και το άγχος να ήταν το θέμα η συμπεριφορά αυτή δεν είναι σωστή.Ο φίλος είναι εκεί για να ακούει και να παραστέκεται.Νομίζω ότι δεν έχουμε μάθει να ακούμε εμείς οι άνθρωποι.Είμαστε εγωιστές και μόνο τα δικά μας προβλήματα μας ενδιαφέρουν.Οι άλλοι δεν έχουν τίποτα απολύτως ή και να έχουν δεν μας νοιάζει.Τι κατάσταση είναι αυτή ρε παιδί μου???

Αλήθεια όταν τελικά αποδείχτηκε ότι δεν έφταιγε το άγχος σου,αλλά ότι αντιμετωπίζετε πραγματικά κάποια θέματα ποια ήταν η αντίδρασή τους????Ή μήπως είχες ήδη απογοητευτεί μέχρι τότε και δεν τους είπες τίποτα???

Στις περισσότερες το είπα (ότι είμαι έγκυος)..... δεν έλεγα το τι κάνω (με εξωσωματικές...εννοώ τις λεπτομέρειες γιατί γενικά ήξεραν ότι τρέχω με αυτά) κ η απάντηση τους ήταν "είδες??? τώρα που χαλάρωσες κ ήσουν ήσυχη ότι δεν θα μείνεις έγκυος ποτέ έμεινες!!!!!! ξεαγχώθηκες!!!!!!!" :shock::shock::shock:

χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...