Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ok simfono, ala 5000 eur i diafora ???

Den nomizo ...

Νομιζω οτι στη καλυτερη να το εκανε 1500 η φορα.Γενικα εχω διαβασει για κοπελες που τους εκαναν και δωρεαν φυσικους επειδη ηταν χρονια στο γιατρο τους κλπ...δεν ξερω...Ολοι αυτοι που κανουν δουλεια εκει μεσα δεν πρεπει να πληρωθουν;(για το δωρεαν μιλαω τωρα)Επειδη το εχω απορια αυτο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ok simfono, ala 5000 eur i diafora ???

Den nomizo ...

Φαντάζομαι δεν έχει ρωτήσει,από μόνη της το υπολογίζει.

Κακάο γιατί δεν ρωτάς?Θα δεις τι θα σου πει και για τους φυσικούς.Βάλτο και αυτό στη λίστα για τις ερωτήσεις σου όταν πας!!!

Φαντάζομαι δεν έχει ρωτήσει,από μόνη της το υπολογίζει.

Κακάο γιατί δεν ρωτάς?Θα δεις τι θα σου πει και για τους φυσικούς.Βάλτο και αυτό στη λίστα για τις ερωτήσεις σου όταν πας!!!

Γτ μονο η καταψυξη θα μας παει 1 χιλιαρικο ρε παιδια...

3231580x15ta1yz3w.gif

Σκασιλα της:evil:Ναι σιγα μην εχανε την εφορια.Καθε μερα λεει πηγαινε και δεν τελειωνε.Αυτη τα στοιχεια της ηθελε να αλλαξει επειδη ειχε παντρευτει.Σιγα το θεμα...Η αληθεια ειναι οτι με πειραξε πολυ γτ ειμασταν και πολλα χρονια φιλες.Απο το λυκειο.Και στη σχολη ειμασταν μαζι μετα...Δεν ηταν καμια ξεκαρφωτη που γνωρισα προχθες.Αλλα ισως η ξεκαρφωτη να με βοηθουσε κιολας.

Σιγά τις πολλές φορές.Μια φορά πας και ξεμπερδεύεις.Με μένα έτσι έγινε όταν παντρεύτηκα.Για να μην πω ότι δεν ήταν τόσο επείγον.Και εγώ δεν τα άλλαξα αμέσως.Έλεος!!!

Σιγά τις πολλές φορές.Μια φορά πας και ξεμπερδεύεις.Με μένα έτσι έγινε όταν παντρεύτηκα.Για να μην πω ότι δεν ήταν τόσο επείγον.Και εγώ δεν τα άλλαξα αμέσως.Έλεος!!!

Το ξερω κι εγω που αλλαξα διευθυνση μια φορα πηγα.Και δεν ειχε και καθολου κοσμο(προ χαμου του κλειδαριθμου)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ρουμπάκι μου το σπέρμα ανανεώνεται κάθε 3 μήνες......περίμενε λιγάκι..... κ του δικού μου το σπέρμα ενα μαυρο χάλι ήταν σε όγκο.....σε κινητικότητα όμως είχε ανέβει πολύ......;)

Περάσαν οι 3 μήνες και κάναμε εξετάσεις και ήταν χειρότερα.Και πήγαμε σε ουρολόγο και έχει κιρσοκήλη 2ου βαθμού,οπότε δεν περιμένουμε βελτίωση.

Ti 1000 more ??? 300 eur einai.

Den tha sou pernei kathe foa 300 eur. Sto idio psigio ta vazei !!!

Tha se xreoni oolipsia k methi kathe fora k sto telos emvriometafora.

Ειναι 300 ευρω καθε φορα που κανεις καταψυξη.Το εχω ρωτησει αυτο.Δεν ειναι 300 ευρω οσες φορες κι αν βαλεις

Αν θυμαμαι καλα μεχρι ωοληψια κοστιζει 2000.Γι αυτο σου ειπα 6-7 χιλιαρικα συνολο

3231580x15ta1yz3w.gif

Μαρήηηηηηηηηηηηηηη θα σε φάω!!!Αφού το είχα πει εδώ νομίζω να τις βγάλετε φωτοτυπία και πρέπει να το είχαν πει και άλλα κορίτσια!!!Δεν μας δίνεις σημασία μαρή όταν μιλάμε???

μου το είπατε;πότε;....δεν θυμάμαι...ποια είμαι;που πάω...:D:D

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι στη καλυτερη να το εκανε 1500 η φορα.Γενικα εχω διαβασει για κοπελες που τους εκαναν και δωρεαν φυσικους επειδη ηταν χρονια στο γιατρο τους κλπ...δεν ξερω...Ολοι αυτοι που κανουν δουλεια εκει μεσα δεν πρεπει να πληρωθουν;(για το δωρεαν μιλαω τωρα)Επειδη το εχω απορια αυτο.

Καλά ρε παιδί μου δεν βλαπτει να ρωτήσεις και να δεις μήπως για την περίπτωσή σου είναι καλύτερα ο φυσικός κύκλος.Μπορεί και να μην είναι οπότε θα το αφήσεις!!!

Καμμένη από φίλες είσαι βροχερούλα μου???

βασικά με όλες τα είχα καλά......μέχρι που άρχισε ο γολγοθάς μου..... ξαφνικά όλες τα ήξεραν όλα κ ας μην είχαν ιδέα τι γίνεται....φαντάσου ότι δεν ήξεραν ούτε ότι κάθε μήνα έχουμε ωορρηξία με ένα μόνο ωάριο!!!! κ ότι αυτό κρατάει μόνο 1 άντε το πολύ 2 μέρες!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: τεσπα....όλες εγιναν γιατροί κ είχαν βγάλει κ πόρισμα!!!!!!! για όλα εφταιγε το άγχος μου!!!!! τι ήθελα κ έτρεχα σε γιατρούς..... αυτές τα ήξεραν όλα.....:rolleyes:

Κράτησα επαφές κ μιλάω με όλες..... αλλά πήρα το μάθημα μου.... στα σοβαρά μου θέματα είμαι μόνη μου.... χωρίς φίλες....... πάντα εγώ τις καταλάβαινα κ τις ακουγα.....αυτές με μάλωναν που ήμουν χάλια... εγώ όμως μπορούσα να καθήσω μέχρι το πρωί μαζί τους για να μιλάμε για ακόμη έναν γκόμενο που τις έφτυσε.....:rolleyes:

dYw9p3.png

A kala ... Proti fora to akouw auto ...

Και για το σπερμα αλλου 170 καθε φορα.Γιατι το ακους πρωτη φορα;Εμας μας εξηγησαν οτι καθε φορα γινεταιμια διαδικασια.Εφοσον γινεται ξεχωριστα η διαδικασια πληρωνεται ξεχωριστα.Εχεις ρωτησει αλλου;

3231580x15ta1yz3w.gif

Γειά σου Λινάκι μου!!!!Μ'αρέσει το αισιόδοξο μήνυμά σου!!!

Κοριτσια sorry πουχαθηκα ξαφνικα ημουν εκτος σπιτιου πριν λιγο γυρησα με πονανε τα ποδαρακια μου.

Γεια σου roudaki!!!!!

:-D

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...