Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ααααααααα...δεν σας είπα...έχουμε έναν καινούργιο γιατρό εδω που μένω...και άκουσα τα καλύτερα...θα πάω να μιλήσουμε....παιρνει 20? επίσκεψη..:roll:...είναι ειδικός για την υπογονιμότητα...θα πάω δεν έχω να χάσω τίποτις...;);)

Να πας Μορφάκι μου δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Ααααα ξέχασα!!!Καλή επιτυχία στη φίλη σου!!!!Μακάρι να είναι σύντομα εγκυούλα!!!!

αχ βρε κορίτσι μου...... καμμιά φίλη που να προσπαθεί τουλάχιστον να καταλάβει όλο αυτό που περνάς???? ή όλες είναι σαν τις δικές μου ??? :?

Καμμένη από φίλες είσαι βροχερούλα μου???

να πας........να πας.............να πας........ με τις εξετάσεις σου παραμάσχαλα......

δεν έχω και πολλές...αλλά θα πάω...έκανα μια βλακεία...τις εξετάσεις που έκανα για την επιτροπη...δεν τις έβγαλα φωτοτυπία...για να τις έχω..:evil::evil:

Διαφημίσεις

Nai vre to kserw, kalos einai ...

Apla merikes fores den mporo na miliso gia ola se auton ... Gia kapia pragmata thelw tin mama mou as poume ... Distixos auto den ginete. Auth itan i stiriksi mou !!!

Είναι όντως δύσκολο αυτό το κομμάτι κορίτσι........:?

dYw9p3.png

δεν έχω και πολλές...αλλά θα πάω...έκανα μια βλακεία...τις εξετάσεις που έκανα για την επιτροπη...δεν τις έβγαλα φωτοτυπία...για να τις έχω..:evil::evil:

Δε πειραζει θα του πεις οτι θυμασαι.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Ελα ρε ειναι χειροτερες.Δε θυμασαι αυτη με την εφορια;Που της ειπα να ερθει μαζι μου για την αποξεση;;Και τελικα πηγα μονη μου;Δε μπορουσε να ερθει.Επρεπε να αλλαξει τη διευθυνση στην εφορια.Πριν λιγο καιρο νομιζω το ελεγα κι εδω...

Πάντως ρε κοπελιά να ξέρει ότι είσαι ολομόναχη και να μην σου συμπαρασταθεί καθόλου???Ας πήγαινε πιο μετά στην εφορία ή την επόμενη μέρα.Μην στεναχωριέσαι κακάο μου,δεν τους χρειάζεσαι τέτοιους ανθρώπους!!Τι να τους κάνεις τέτοιους "φίλους"???

Διαφημίσεις

Να πας Μορφάκι μου δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Ααααα ξέχασα!!!Καλή επιτυχία στη φίλη σου!!!!Μακάρι να είναι σύντομα εγκυούλα!!!!

θα πάω...μακάρι να μείνει το κορίτσι....μακάρι....

Πάντως ρε κοπελιά να ξέρει ότι είσαι ολομόναχη και να μην σου συμπαρασταθεί καθόλου???Ας πήγαινε πιο μετά στην εφορία ή την επόμενη μέρα.Μην στεναχωριέσαι κακάο μου,δεν τους χρειάζεσαι τέτοιους ανθρώπους!!Τι να τους κάνεις τέτοιους "φίλους"???

Σκασιλα της:evil:Ναι σιγα μην εχανε την εφορια.Καθε μερα λεει πηγαινε και δεν τελειωνε.Αυτη τα στοιχεια της ηθελε να αλλαξει επειδη ειχε παντρευτει.Σιγα το θεμα...Η αληθεια ειναι οτι με πειραξε πολυ γτ ειμασταν και πολλα χρονια φιλες.Απο το λυκειο.Και στη σχολη ειμασταν μαζι μετα...Δεν ηταν καμια ξεκαρφωτη που γνωρισα προχθες.Αλλα ισως η ξεκαρφωτη να με βοηθουσε κιολας.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Μαρήηηηηηηηηηηηηηη θα σε φάω!!!Αφού το είχα πει εδώ νομίζω να τις βγάλετε φωτοτυπία και πρέπει να το είχαν πει και άλλα κορίτσια!!!Δεν μας δίνεις σημασία μαρή όταν μιλάμε???

Καλά και εμένα που έκοψε το κάπνισμα προκοπή δεν είδαμε ούτε στο σπέρμα ούτε και στο ραχαλιτό!!!

Ρουμπάκι μου το σπέρμα ανανεώνεται κάθε 3 μήνες......περίμενε λιγάκι..... κ του δικού μου το σπέρμα ενα μαυρο χάλι ήταν σε όγκο.....σε κινητικότητα όμως είχε ανέβει πολύ......;)

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...