Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

το ξέρω......το θυμάμαι.....:(

Τελικα αυτη μετα απο αυτο που εγινε με το καταστημα(αν θυμασαι καθολου) δεν μου ξαναμιλησε.Πηρα και τελευταια μια φορα.Λεω μπας και το σηκωσει και τπτ.Σκασιλα μου κι εμενα.:tongue::tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Ο αντρας σου ειναι το δικο σου ατομο!Κακως νιωθεις μονη.Πλεον η οικογενεια σου ειναι αυτη με το συντροφο σου...

Συμφωνώ με την Κακάο Νταντάκι μου.....

dYw9p3.png

Για ωοληψια εμβρυομεταφορα;;Γιατι για καταψυξη ειναι σιγουρα 300 εχω ρωτησει.Ρωτησαμε και για το σπερμα και τελικα πηγαμε αλλου...

300 τι ??? τον χρόνο?? τον μήνα ??? στο κέντρο που θα κάνεις εξωσωματική ζήτησαν τόσα????

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

ααααααααα...δεν σας είπα...έχουμε έναν καινούργιο γιατρό εδω που μένω...και άκουσα τα καλύτερα...θα πάω να μιλήσουμε....παιρνει 20? επίσκεψη..:roll:...είναι ειδικός για την υπογονιμότητα...θα πάω δεν έχω να χάσω τίποτις...;);)

να πας........να πας.............να πας........ με τις εξετάσεις σου παραμάσχαλα......

dYw9p3.png

Nai vre to kserw, kalos einai ...

Apla merikes fores den mporo na miliso gia ola se auton ... Gia kapia pragmata thelw tin mama mou as poume ... Distixos auto den ginete. Auth itan i stiriksi mou !!!

Καταλαβαινω.Απλα εγω δεν τη θελω χαχαχαχ.Μου τη σπαει γτ τωρα πχ αν της ελεγα οσα γραφω εδω το μονο που θα εκανε θα ηταν να μου πει πως κανεις ετσι.Λες και ηρθε το τελος του κοσμου.Ετσι κανεις παντα για ολα.Και εκεινη δεν θα εκανε ποτε ετσι:roll::roll:

Ενταξει βεβαια αμα φυγεις μακρια το σκεφτεσαι αλλιως.Κι εγω το σκεφτομαι οτι αν τελικα φυγω δεν θα μιλαμε καθε μερα στο τηλ πχ και θα μου λειψει.Αλλα για τετοια σοβαρα θεματα πραγματικα δεν θελω να τα συζηταω μαζι της.Καταληγουμε να τσακωθουμε.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Τελικα αυτη μετα απο αυτο που εγινε με το καταστημα(αν θυμασαι καθολου) δεν μου ξαναμιλησε.Πηρα και τελευταια μια φορα.Λεω μπας και το σηκωσει και τπτ.Σκασιλα μου κι εμενα.:tongue::tongue:

άντε ρε.......τσ..τσ....τι να πω......:rolleyes:

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω δεν μου ειπε τιποτα τετοιο παντως.Αλλα εχω την εντυπωση οτι ολο αυτο κοστιζει πολυ και δεν θα μπορω να το κανω...Μονο 300 ευρω ειναι η καταψυξη(καθε φορα) για τα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι κανενα 2000αρο τη φορα ετσι;Δεν υπηρχε περιπτωση να εχω τοσα να δωσω.Θα πηγαινε στη καλυτερη 6000-7000 ευρω:|

Pola les nomizo ...

Egw dokimasa fisikous. Kathe fora tha edina 100 eur, katapsiksi free k sto telos tha evgene 2200.

Yv7Sp2.png

Σταμάτα μαρή με κάνεις και ντρέπομαι!!!:oops::oops::oops:

να μην ντρέπεσαι καθόλου...την αλήθεια λέω...σπανίζουν οι άνθρωποι σαν εσένα...!

πάρε παράδειγμα την ροζαλίντα....αχαχαχαχαχαχαχ

:D:D:D:D:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...