Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Geia sou koritsi !!! Xerome pou eisai kala. Kane ligo ipomoni me tis anagoules tha perasoun.

Pote tha pas na deis to mpemoe sou?

Den to kserw auto. Oute egw foveri antapokrisi ala mu ta edose na iremisoun i oothikes mou epeidi htan taleporimenes apo tis ormones (2 prospathies se 4 mines).

Tha doume auti ti fora ti tha gini !!!

Κάνω υπομονή κοιτσάρα μου κ παρακαλάω να είναι καλά το μπεμπέ μου μόνο κ όλα τα άλλα τα αντέχω......την Πέμπτη θα πάω να το δω......

Εχεις πολυκυστικές??

Άλλο να έχεις μία μέτρια απόδοση, κ άλλο να μη βγάζεις παραπάνω απο 1-2 ωάρια ότι δόση κ αν κάνεις...... η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική......

Αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά......αυτό να σκέφτεσαι κ με αυτό να προχωρήσεις..... ξεκινάς κ εσύ άμεσα ??

Καλή επιτυχία κούκλα!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Δε ξερω.Και στη σπερματεγχυση που του ειχα πει να κανω γτ δεν ειχαμε χρηματα για εξωσωματικη παλι φαρμακα θα επαιρνα...Τελικα δεν την καναμε καθολου

Efoson den vgazeis pola oaria giatti na valeis farmaka ston organismo sou ?

Spermategxisi den ginete alios, mono me farmaka. Ekso ginete, mazeveis ta dika sou k meta ta vazeis.

Yv7Sp2.png

Εγω ουτε να στηριξω εχω κανεναν ουτε και να στηριχτω...σχεδον παντα μονη μου ειμαι:(

Έχεις δίκιο κοπελιά.Είναι πολύ δύσκολο να το περνάς όλο αυτό μόνη σου.Στους γονείς σου γιατί δεν το λες???Sorry που ρωτάω,αλλά το λέω επειδή ο άντρας σου λείπει να έχεις και εσύ έναν άνθρωπο(εκτός από εμάς φυσικά)κατάδικό σου να σε στηρίζει,να σε ηρεμεί,να μιλάτε τέλος πάντων.

Κοίτα εμένα μου συνέβη μια φορά.Αν μου είχε συμβεί παραπάνω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.Πάντως από τη στιγμή που θέλω να κάνω παιδάκι δεν με παίρνει να σταματάω.Πρέπει να προχωράω.Δεν γίνεται αλλιώς.Απλά προσπαθώ να είμαι αισόδοξη και φυσικά αυτό να μην μου γίνει αυτοσκοπός και τρελαίνομαι.Μην νομίζεις όταν είχαμε πρωτοβρει το πρόβλημα δεν ήμουν καλά καθόλου,αλλά ήταν και ο άντρας μου ακόμα χειρότερα,οπότε έπρεπε εγώ να στηρίζω και έτσι μάλλον μου έγινε και συνήθεια να είμαι εγώ η αισιόδοξη!!!

πολύ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Ρουμπάκι μου.....μπράβο σου......:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Κάνω υπομονή κοιτσάρα μου κ παρακαλάω να είναι καλά το μπεμπέ μου μόνο κ όλα τα άλλα τα αντέχω......την Πέμπτη θα πάω να το δω......

Εχεις πολυκυστικές??

Άλλο να έχεις μία μέτρια απόδοση, κ άλλο να μη βγάζεις παραπάνω απο 1-2 ωάρια ότι δόση κ αν κάνεις...... η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική......

Αυτή τη φορά θα πάνε όλα καλά......αυτό να σκέφτεσαι κ με αυτό να προχωρήσεις..... ξεκινάς κ εσύ άμεσα ??

Καλή επιτυχία κούκλα!!!! Όλα θα πάνε καλά!!!!:D

Αααααααααα την Πέμπτη θα δούμε το μπεμπέ μας????Τέλεια!!!!!!Πόσο έχω χαρεί βροχερούλα μου δεν φαντάζεσαι!!!!!

Έχεις δίκιο κοπελιά.Είναι πολύ δύσκολο να το περνάς όλο αυτό μόνη σου.Στους γονείς σου γιατί δεν το λες???Sorry που ρωτάω,αλλά το λέω επειδή ο άντρας σου λείπει να έχεις και εσύ έναν άνθρωπο(εκτός από εμάς φυσικά)κατάδικό σου να σε στηρίζει,να σε ηρεμεί,να μιλάτε τέλος πάντων.

Γιατι δεν με ηρεμει οταν μιλαω με τους γονεις μου.Για την ακριβεια δεν τους αντεχω καν.Με τη μανα μου κατι γινεται(για 1-2 μερες το πολυ παραπανω δεν αντεχεται) με τον πατερα μου πανω απο μιση μερα θα θελω ηρεμιστηκο...:roll:Δεν θα με ηρεμισουν αλλα θα μου σπασουν τα νευρα.Εδω δεν ξερουν οτι εμεινα εγκυος και απεβαλλα και την μερα εκεινη ημουνα στο σπιτι τους τη πρωτοχρονια.Ειπα στη μανα μου οτι αδιαθετησα και οτι δεν ημουν καλα.Γιατι και απο τα πολλα ουτροτζεσταν ζαλιζομουνα κι επεσα για υπνο.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

αααα...είσαι πολύ τυχερή που δεν ροχαλίζει...έτσι νάντι;
Και εμένα ροχαλίζει!!!Γκρεμίζει τοίχους μιλάμε!!!Αν δεν προλάβω να κοιμηθώ πρώτη την έβαψα.Καμιά φορά με ξυπνάει και στον ύπνο μου!!!
Πάααααααααααααρα πολύ τυχερή!!!!!!!!!!!!!

καλά.....υπάρχουν κ φορές που ροχαλίζει.....δεν λέω....αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έλεγα ότι ροχαλίζει.......ειδικά μετά που έκοψε το κάπνισμα........πήρε κ κιλά......αλλά κ πριν δεν είναι ότι το έκανε συνέχεια.....

ναι.....ναι....είμαι τυχερή......:tongue::tongue::tongue:

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Α ωραια εισαι κι gεσυ βλεπω...Γτ μονη;Δεν εχεις αντρα,φιλο;Μονη σου προσπαθεις για παιδι;

Exo andra ... Ala h oikogenia mou k files mu einai stin Servia ...

Exo files k edw enoite, ala tha hthela na exo diko mou atomo ...

Yv7Sp2.png

Spermategxisi den ginete alios, mono me farmaka. Ekso ginete, mazeveis ta dika sou k meta ta vazeis.

Γίνεται και σε φυσικό κύκλο σπερματέγχυση.Εμένα αυτό μου είχε προτείνει ο προηγούμενος γιατρός μου.Πάλι καλά που δεν την έκανα.Χάσιμο χρόνου θα ήταν και μια απογοήτευση παραπάνω!!!

Δεν ξερω δεν μου ειπε τιποτα τετοιο παντως.Αλλα εχω την εντυπωση οτι ολο αυτο κοστιζει πολυ και δεν θα μπορω να το κανω...Μονο 300 ευρω ειναι η καταψυξη(καθε φορα) για τα αλλα φανταζομαι οτι θα ειναι κανενα 2000αρο τη φορα ετσι;Δεν υπηρχε περιπτωση να εχω τοσα να δωσω.Θα πηγαινε στη καλυτερη 6000-7000 ευρω:|

3231580x15ta1yz3w.gif

πολύ μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι Ρουμπάκι μου.....μπράβο σου......:D

είδες πως σκέφτεται;δεν παίζεται η νάντι....είναι το ΑΤΟΜΟ....και που να την γνωρίσεις κιόλας...:D

Exo andra ... Ala h oikogenia mou k files mu einai stin Servia ...

Exo files k edw enoite, ala tha hthela na exo diko mou atomo ...

Ο αντρας σου ειναι το δικο σου ατομο!Κακως νιωθεις μονη.Πλεον η οικογενεια σου ειναι αυτη με το συντροφο σου...

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...