Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τι καλά να κοιμόμουν έτσι κ εγώ......

ευτυχώς δεν ροχαλίζει Μορφάκι μου, αλλιώς θα τον έστελνα μέσα....:D

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παντως να σου πω την αληθεια εγω εχω συνιθησει να κοιμαμαι μονη μου και μ ενοχλει το ροχαλητο:tongue:

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου κορίτσι....

Σε γυναίκες με χαμηλή ανταπόκριση ωοθηκών δεν δίνουν αντισυλληπτικά, γιατί δεν βοηθάνε κ κάνουν τα πράγματα χειρότερα..... Σε όσους γιατρούς είχα πάει τα ίδια μου είπανε...... κ εμάνα δεν μου δώσανε, παρα ΄μονο σε έναν κύκλο (φυσικό) που μου δώσανε για έναν μήνα επειδή είχα κύστη.......

Geia sou koritsi !!! Xerome pou eisai kala. Kane ligo ipomoni me tis anagoules tha perasoun.

Pote tha pas na deis to mpemoe sou?

Den to kserw auto. Oute egw foveri antapokrisi ala mu ta edose na iremisoun i oothikes mou epeidi htan taleporimenes apo tis ormones (2 prospathies se 4 mines).

Tha doume auti ti fora ti tha gini !!!

Yv7Sp2.png

Καλα κανεις.Εμενα με τρωει ακομα νομιζω και καθε φορα που μου συμβαινει κατι με παιρνει απο κατω...:( Τοσο χαλια δεν ημουν οταν μου συνεβει.Δεν ξερω πως μου βγαινει ετσι τωρα καθε φορα που με στενοχωρει ή με αγχωνει κατι

Κοίτα εμένα μου συνέβη μια φορά.Αν μου είχε συμβεί παραπάνω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.Πάντως από τη στιγμή που θέλω να κάνω παιδάκι δεν με παίρνει να σταματάω.Πρέπει να προχωράω.Δεν γίνεται αλλιώς.Απλά προσπαθώ να είμαι αισόδοξη και φυσικά αυτό να μην μου γίνει αυτοσκοπός και τρελαίνομαι.Μην νομίζεις όταν είχαμε πρωτοβρει το πρόβλημα δεν ήμουν καλά καθόλου,αλλά ήταν και ο άντρας μου ακόμα χειρότερα,οπότε έπρεπε εγώ να στηρίζω και έτσι μάλλον μου έγινε και συνήθεια να είμαι εγώ η αισιόδοξη!!!

αααα...είσαι πολύ τυχερή που δεν ροχαλίζει...έτσι νάντι;

Καλα κανεις.Εμενα με τρωει ακομα νομιζω και καθε φορα που μου συμβαινει κατι με παιρνει απο κατω...:( Τοσο χαλια δεν ημουν οταν μου συνεβει.Δεν ξερω πως μου βγαινει ετσι τωρα καθε φορα που με στενοχωρει ή με αγχωνει κατι

Σοκολατένια μου πέρασαν τώρα αυτά.... πάμε γι άλλα.....μην στεναχωριέσαι πια...... όλα θα πάνε καλά τώρα......θα δεις.....;)

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Δεν παιρνω τιποτα χωρις να μου το δωσει γιατρος....Ακομα κι αν ειναι φυτικο δεν σημαινει οτι ειναι ασφαλες ή οτι ταιριαζει σε ολους.

Fsh αστο πριν 2 χρονια 34 δεν με συναγωνιζεσαι καν.Αν περιμενουμε να πεσει δεν προκειται να ξεκινησω ποτε αφου μονο ανεβαινει:roll:

Den to pernw apo moni mou, enoite !!! O giatros mou ta eipe !!!

Aaaa exeis poli ipsili FSH ....

Giatti den kaneis me fisiko kiklo ?

Yv7Sp2.png

Κοίτα εμένα μου συνέβη μια φορά.Αν μου είχε συμβεί παραπάνω δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα.Πάντως από τη στιγμή που θέλω να κάνω παιδάκι δεν με παίρνει να σταματάω.Πρέπει να προχωράω.Δεν γίνεται αλλιώς.Απλά προσπαθώ να είμαι αισόδοξη και φυσικά αυτό να μην μου γίνει αυτοσκοπός και τρελαίνομαι.Μην νομίζεις όταν είχαμε πρωτοβρει το πρόβλημα δεν ήμουν καλά καθόλου,αλλά ήταν και ο άντρας μου ακόμα χειρότερα,οπότε έπρεπε εγώ να στηρίζω και έτσι μάλλον μου έγινε και συνήθεια να είμαι εγώ η αισιόδοξη!!!

Εγω ουτε να στηριξω εχω κανεναν ουτε και να στηριχτω...σχεδον παντα μονη μου ειμαι:(

3231580x15ta1yz3w.gif

Den to pernw apo moni mou, enoite !!! O giatros mou ta eipe !!!

Aaaa exeis poli ipsili FSH ....

Giatti den kaneis me fisiko kiklo ?

Δε ξερω.Και στη σπερματεγχυση που του ειχα πει να κανω γτ δεν ειχαμε χρηματα για εξωσωματικη παλι φαρμακα θα επαιρνα...Τελικα δεν την καναμε καθολου

3231580x15ta1yz3w.gif

Και εμένα ροχαλίζει!!!Γκρεμίζει τοίχους μιλάμε!!!Αν δεν προλάβω να κοιμηθώ πρώτη την έβαψα.Καμιά φορά με ξυπνάει και στον ύπνο μου!!!

Διαφημίσεις

Και εμένα ροχαλίζει!!!Γκρεμίζει τοίχους μιλάμε!!!Αν δεν προλάβω να κοιμηθώ πρώτη την έβαψα.Καμιά φορά με ξυπνάει και στον ύπνο μου!!!

Να του παρεις αυτοκολλητακια για τη μυτη

3231580x15ta1yz3w.gif

Α ωραια εισαι κι εσυ βλεπω...Γτ μονη;Δεν εχεις αντρα,φιλο;Μονη σου προσπαθεις για παιδι;

Εννοω ωραια κατασταση(καπως ασχημο μου φανηκε μετα που το ειδα γραμμενο)

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...