Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ σήμερα δε μιλάω μη με πάρουν τα σκάγια! :tongue:

Πέρα απο την πλάκα κοριτσάκια αν είναι να έχουμε στεναχώριες προτείνω να ΜΗΝ συναντηθούμε στις 14/04.

Συναντηθείτε στις 21/04 και το συζητάμε ξανά για τον άλλο μήνα ή γιατί οχι τον Ιούνιο.

Δε θα χαθούμε..

:-)

ναι πράγματι αν ειναι να πλακωθούμε κιολας επειδη δεν ειμαστε ολες απικο στις 21 ας το αφησουμε. Πως ειναι δυνατό η απλη προταση "θα είμαι εκτος Αθηνών στις 21" να εχει σαν απαντηση "αντε τωρα τσαντιστηκα". ! Δεν σχολιαζω αλλο

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ναι πράγματι αν ειναι να πλακωθούμε κιολας επειδη δεν ειμαστε ολες απικο στις 21 ας το αφησουμε. Πως ειναι δυνατό η απλη προταση "θα είμαι εκτος Αθηνών στις 21" να εχει σαν απαντηση "αντε τωρα τσαντιστηκα". ! Δεν σχολιαζω αλλο

Exis dikio ...

Oute egw tha asxolitho alo ...

Yv7Sp2.png

Ωραία.....

Εγώ τωρα νιώθω υπεύθυνη για όλο αυτό επειδή έχω το μνημόσυνο και δε μπορώ στις 21.

Αν μπορούσα δε θα γινόταν όλο αυτό.

Ρε αγάπες, ας μην μαλώνουμε.

Κρίμα δεν είναι?

Αυτές που μπορούν θα βρεθούν 21 και οι άλλες όποτε θέλουν.

Την καταλαβαίνω και την Ανίτα μας γιατί έχει λαχτάρα να σας γνωρίσει και φοβάται οτι αν βρεθούμε 14, μετά στις 21 δε θα πάνε ολες.

Εγώ επειδή στεναχωρεθηκα για όλο αυτο δηλώνω οτι δε θα παρευρεθω σε καμία συνάντηση μέχρι τις 21.

Μετά, βλέπουμε. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ωραία.....

Εγώ τωρα νιώθω υπεύθυνη για όλο αυτό επειδή έχω το μνημόσυνο και δε μπορώ στις 21.

Κρίμα δεν είναι?

Την καταλαβαίνω και την Ανίτα μας γιατί έχει λαχτάρα να σας γνωρίσει και φοβάται οτι αν βρεθούμε 14, μετά στις 21 δε θα πάνε ολες.

Εγώ επειδή στεναχωρεθηκα για όλο αυτο δηλώνω οτι δε θα παρευρεθω σε καμία συνάντηση μέχρι τις 21.

Μετά, βλέπουμε. .

San mikra pedia kanoume ... Ti na pw ...

Yv7Sp2.png

Ωραία.....

Κρίμα δεν είναι?

Μετά, βλέπουμε. .

Vre Dimitroula mou ...

Kaneis den eipe pote oti den tha vrethoume me tin Anita 21/4.

Apo pou proekipse auto ;;;

As vrethoume kai me sena kai me tin Anita kai meta tha vrethite i oi dio sas opos vrethikes me tin Anastasia i tha vrethoume oles pali mazi ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Vre Dimitroula mou ...

Kaneis den eipe pote oti den tha vrethoume me tin Anita 21/4.

Apo pou proekipse auto ;;;

As vrethoume kai me sena kai me tin Anita kai meta tha vrethite i oi dio sas opos vrethikes me tin Anastasia i tha vrethoume oles pali mazi ...

οχι βρε μωρό μου δεν ειπα οτι θα συνέβαινε αυτό είπα ποιος είναι ο λόγος που ίσως ανησυχεί.

Από λαχτάρα το λέει, φοβάται μην ακυρωθεί η συνάντηση.

Anyway εγώ στεναχωρηθηκα πολυ και κλαιω . :-(

Ελα Ανίτα μου σε παρακαλώ γυρνα πίσω. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Να μαι και γω, διαβαζω διαβαζω κι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι διαφωνειτε, ενα παρεακι ειμαστε και οποτε μπορουμε θα βρεθουμε ολες μαζί δεν θα παρεξηγηθούμε ουτε θα βάλουμε απουσίες σε οποια δεν μπορει εξάλλου οσες μενουμε Αθηνα θα καθιερώσουμε να βρισκόμαστε μια φορα στις 40 μέρες πχ. Ακομα δεν εχω καταλαβει ομως για ποια ημερομηνια ειμαστε οκ. και να βρουμε και σημειο κοντα σε μετρο να βολευει ολα τα κοριτσια που δεν εχουν αυτοκινητο πχ. θησειο. γκαζι, καπου να εχει και καφετεριες κοντα οπου αλλου θελετε προτεινετε. μπορουμε και στο mall στο Μαρουσι.

Leuta μανατζερ γιατρων λες? μπα δεν θα εκανα ποτε εργασια κατι τόσο ιερο οπως η προσπάθεια να κάνεις παιδι, νομίζω αν προσπαθήσεις να βγαλεις λεφτα απο τον πονο του αλλου ειναι αμαρτια. Προτιμω να βοηθαω οσο μπορω και οπως μπορω.

Ζεττα εγω να παρεξηγηθώ??? πολύ σπανια παρεξηγουμε βλέπω παντα καλοπροαίρετα αυτα που λενε ολοι και εχω αισθηση του χιουμορ. ουτε να το σκεφτεσαι. πολλα φιλια

Αννιτακι μου εμεις θα βρεθουμε αν ειναι εξω απο το γιατρο, μπορεις να παρεις και μετρο απο γερακα να κατεβεις Αττική να παρεις ηλεκτρικό να κατεβεις Πειραια και απο εκει ή ταξί ειναι πολύ κοντα. ή ερχομαι εγω και σε πέρνω, μαλλον θα ερθει κι ο ανδρας μου γιατι δεν με αφηνει να οδηγω μεγαλη αποσταση θα περιμενει κάτω.

Πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

οχι βρε μωρό μου δεν ειπα οτι θα συνέβαινε αυτό είπα ποιος είναι ο λόγος που ίσως ανησυχεί.

Από λαχτάρα το λέει, φοβάται μην ακυρωθεί η συνάντηση.

Anyway εγώ στεναχωρηθηκα πολυ και κλαιω . :-(

Ελα Ανίτα μου σε παρακαλώ γυρνα πίσω. .

Nomizo oti egine pareksigisi xoris logo ...

Yv7Sp2.png

Κοριτσάκια μου σας παρακαλώ.......

Ας τελειώσει αυτή η τρέλα. ..

Θα πάω για δουλειά σε λίγο και το βράδυ έχω διάβασμα δε θα μπω.

Εύχομαι να ξαναγυρίσει το καλό κλίμα στο παρεάκι μας.

Σας αγαπώ όλες τρελιάρες.... :tongue:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια,

ελπιζω να μην μου εχετε θυμωσει

χαθηκα γιατι ειχα το μπαμπα μου στο νοσοκομειο αλλα, Δοξα το Θεο ολα καλα πηγαν αλλα χρειαζετε προσοχη.

Τα νεα μου εκανα την εξετασει επιτελους για τα ΝΚ περιμενω τα αποτελεσματα. Επισκευτηκα και την ενδοκρινολογο για εναν ελεγχο μου ειχε πει να κανω εξετασεις θυροειδη και ορμονολογικες και της πηγα τα αποτελεσματα μου ειπαι οτι ειναι φυσιολογικα μου εκανε και υπερηχο μου ειπαι οτι υπαρχει μια προδιαθεση αλλα αυτο δεν ειναι κατι ανησυχιτικο αφου δεν εχω ουτε οζουσ 'η κατι αλλο.

Πρωτα ο Θεος ξεκιναω μετα το Πασχα γιατι εχω παρει απο φοβο της γιορτες ειδικα τα Χριστουγεννα γιατι και της δυο χρονιες μου ετυχε η παλινδρομιση.

Οταν ερθω Αθηνα θα ηθελα παρα πολυ με μεγαλη μου χαρα να σας συναντησω,φυσικα αμα θελετε και εσεις.

πολλα - πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Καλησπερα κοριτσια,

ελπιζω να μην μου εχετε θυμωσει

χαθηκα γιατι ειχα το μπαμπα μου στο νοσοκομειο αλλα, Δοξα το Θεο ολα καλα πηγαν αλλα χρειαζετε προσοχη.

Τα νεα μου εκανα την εξετασει επιτελους για τα ΝΚ περιμενω τα αποτελεσματα. Επισκευτηκα και την ενδοκρινολογο για εναν ελεγχο μου ειχε πει να κανω εξετασεις θυροειδη και ορμονολογικες και της πηγα τα αποτελεσματα μου ειπαι οτι ειναι φυσιολογικα μου εκανε και υπερηχο μου ειπαι οτι υπαρχει μια προδιαθεση αλλα αυτο δεν ειναι κατι ανησυχιτικο αφου δεν εχω ουτε οζουσ 'η κατι αλλο.

Πρωτα ο Θεος ξεκιναω μετα το Πασχα γιατι εχω παρει απο φοβο της γιορτες ειδικα τα Χριστουγεννα γιατι και της δυο χρονιες μου ετυχε η παλινδρομιση.

Οταν ερθω Αθηνα θα ηθελα παρα πολυ με μεγαλη μου χαρα να σας συναντησω,φυσικα αμα θελετε και εσεις.

πολλα - πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!

Καλώς το κορίτσι!

Καλή επιτυχία στη νεα σου προσπάθεια!

Ελπίζω να πάνε ολα καλα αυτη τη φορά!

Ποτε με το καλό θα βγουν τα νκ?

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Καλώς το κορίτσι!

Καλή επιτυχία στη νεα σου προσπάθεια!

Ελπίζω να πάνε ολα καλα αυτη τη φορά!

Ποτε με το καλό θα βγουν τα νκ?

Eυχαριστω πολυ!

τα αποτελεσματα μου ειπαν περιπου σε μια βδομαδα.

Ανίτα που είσαι?

Γυρνα πίσω τώρα γιατί θα σου το βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα...

Τι πράγματα είναι αυτά?

Με ρώτησες αν έχεις δίκιο...Εσύ τι λες?Εχεις?

Με την ίδια λογική που έχεις εσύ θα μπορούσε μια αποιαδήποτε άλλη κοπέλα να πει ότι ούτε εγώ θέλω συνάντηση αν πρώτα δεν βρεθήτε με μένα...

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλάκα και ότι όλο αυτό είναι ενα κακόγουστο αστείο....

Περιμένω απάντηση, μην με γράψεις..

Dadaki όχι κοριτσάκι μου δεν θα τα καταφέρω να είμαι και στις δύο συναντήσεις, θα είμαι σ'αυτή με την Ανίτα και μετά σίγουρα δεν θα χαθούμε...

Λινάκι καλώς ήρθες πάλι πισω, ελπίζω να σου πέρασαν τα νευρα μαζί μου, εδώ είμαστε για να βοηθάμε η μια την άλλη και όχι για να δημιουργούνται παρεξηγήσεις...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Ανίτα που είσαι?

Γυρνα πίσω τώρα γιατί θα σου το βγάλω το μαλλί τρίχα τρίχα...

Τι πράγματα είναι αυτά?

Με ρώτησες αν έχεις δίκιο...Εσύ τι λες?Εχεις?

Με την ίδια λογική που έχεις εσύ θα μπορούσε μια αποιαδήποτε άλλη κοπέλα να πει ότι ούτε εγώ θέλω συνάντηση αν πρώτα δεν βρεθήτε με μένα...

Πες μου σε παρακαλώ ότι κάνεις πλάκα και ότι όλο αυτό είναι ενα κακόγουστο αστείο....

Περιμένω απάντηση, μην με γράψεις..

Dadaki όχι κοριτσάκι μου δεν θα τα καταφέρω να είμαι και στις δύο συναντήσεις, θα είμαι σ'αυτή με την Ανίτα και μετά σίγουρα δεν θα χαθούμε...

Λινάκι καλώς ήρθες πάλι πισω, ελπίζω να σου πέρασαν τα νευρα μαζί μου, εδώ είμαστε για να βοηθάμε η μια την άλλη και όχι για να δημιουργούνται παρεξηγήσεις...

Αναστασια μου, ειμαι ανθρωπος που δεν κραταω κακια, ειδη το εχω ξεχασει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...