Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

βροχερήηηηηηηηηηη;που είσαι;έφυγες;

εδώ είμαι!!!!!! σκέπασα τον καλό μου στον καναπέ που τον πήρε ο ύπνος.......;) τι ευκολο που είναι γι αυτόν..... στην τσέπη τον έχει τον ύπνο......:D:D:D

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia !!!

Sas diavazo poli ora !!!

Autes oi 3 ormones einai vasikes se enan kiklo !!! Dixnoun ti posotita k ti piotita oarion tha exeis sto sigekrimeno kiklo !!! LH, FSH k E2. Auta alazoun se kathe kiklo.

Cacao min stenaxoriese k min les vlakies gia eminopausi !!!

Auto pou mou kanei entiposi einai pos k den sou edose antisiliptika na to ritmisi? O andras sou den einai edw k den tha prospathis fiiologika opote einai i kaliteri lisi pistevo. Egw ta perno 4 mines.

Kai auto to dhea o giatros sou to edose !? Pali kala po den evgales moustaki !!!:P

Den iparxei periptosi na sou piran aima k na kanane mono LH. Sigoyra kanane k ales 2.

Γειά σου Νταντάκι πες και εσύ καμία κουβέντα.Είναι σίγουρο ότι κάναν LH,FSH και E2.Αυτά κάνουν πάντα και αυτά μου είχε πει και μένα ο γιατρός ότι θα μου κάνουν.

Geia sas koritsia !!!

Sas diavazo poli ora !!!

Autes oi 3 ormones einai vasikes se enan kiklo !!! Dixnoun ti posotita k ti piotita oarion tha exeis sto sigekrimeno kiklo !!! LH, FSH k E2. Auta alazoun se kathe kiklo.

Auto pou mou kanei entiposi einai pos k den sou edose antisiliptika na to ritmisi? O andras sou den einai edw k den tha prospathis fiiologika opote einai i kaliteri lisi pistevo. Egw ta perno 4 mines.

Kai auto to dhea o giatros sou to edose !? Pali kala po den evgales moustaki !!!:P

Den iparxei periptosi na sou piran aima k na kanane mono LH. Sigoyra kanane k ales 2.

Δεν ξερω ισως να περιμενει να δει και τον αλλο κυκλο.Γενικα μπορει να δινουν σε καποιες περιπτωσεις και σε καποιες αλλες οχι...

Ναι αυτο λεω κι εγω.Αφου δεν εβγαλα και κανενα μουστακι παλι καλα.

Lh και Ε2 πηραν.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ δεν πρόλαβα να ξεκινήσω και δεν ξέρω.Αλλά όταν ας πούμε πήγα να με εξετάσει μετά την υστεροσκόπηση ή μετά την απόξεση και μου έκανε υπέρηχο δεν πλήρωσα τίποτα.Ούτε όταν είχα πάει να κάνω τον δεύτερο υπέρηχο στην εγκυμοσύνη είχα πληρώσει.Πλήρωσα τον πρώτο,οπότε δεν νομίζω ότι θα πληρώσει.

Μπα...........δεν πληρώνεις για υπερήχους.....;)

dYw9p3.png

κάνατε εξετάσεις Ρουμπάκι??? Εμείς δεν κάναμε.....τυχαίο γεγονός μας είπαν κ το αφήσαμε ετσι....... βέβαια εγώ είχα κ άλλα πολύ σοβαρά συμπτώματα μαζί με εκείνη την εγκυμοσύνη που δεν είναι της παρούσης κ ούτε διάγνωση υπήρχε......ευτυχώς γλύτωσα κ πέρασαν όλα....... περασμένα ξεχασμένα.....

Κάναμε ιστολογική,αλλά δεν έδειξε κάτι.Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καρυότυπο,αλλά επειδή το έμβρυο ήταν πολύ μικρό το πιθανότερο είναι ότι κατά την επέμβαση το αίμα του εμβρύου θα μπλεκόταν με το αίμα το δικό μου και δεν θα βγάζαμε άκρη,οπότε το αφήσαμε.Το έχω αφήσει πίσω μου πια.Το σκέφτομαι σαν μια όμορφη ανάμνηση και ελπίζω...

Διαφημίσεις

εδώ είμαι!!!!!! σκέπασα τον καλό μου στον καναπέ που τον πήρε ο ύπνος.......;) τι ευκολο που είναι γι αυτόν..... στην τσέπη τον έχει τον ύπνο......:D:D:D

για όλους ισχύει αυτό.....ο δικός μου όταν κοιμάται στον καναπέ...και αρχίζει η χορωδία....τον λέω πάνε μέσα...και μου λέει δεν κοιμάμαι...χουζούρι κάνω...:D:D

Geia sas koritsia !!!

Sas diavazo poli ora !!!

Γεια σου κορίτσι....

Σε γυναίκες με χαμηλή ανταπόκριση ωοθηκών δεν δίνουν αντισυλληπτικά, γιατί δεν βοηθάνε κ κάνουν τα πράγματα χειρότερα..... Σε όσους γιατρούς είχα πάει τα ίδια μου είπανε...... κ εμάνα δεν μου δώσανε, παρα ΄μονο σε έναν κύκλο (φυσικό) που μου δώσανε για έναν μήνα επειδή είχα κύστη.......

dYw9p3.png

Και ο δικός μου έτσι εύκολα κοιμάται!!!

Γεια σου κορίτσι....

Σε γυναίκες με χαμηλή ανταπόκριση ωοθηκών δεν δίνουν αντισυλληπτικά, γιατί δεν βοηθάνε κ κάνουν τα πράγματα χειρότερα..... Σε όσους γιατρούς είχα πάει τα ίδια μου είπανε...... κ εμάνα δεν μου δώσανε, παρα ΄μονο σε έναν κύκλο (φυσικό) που μου δώσανε για έναν μήνα επειδή είχα κύστη.......

αα ετσι εξηγειται:cool:Καλα που εισαι κι εσυ εδω να μου λυνονται οι αποριες

3231580x15ta1yz3w.gif

Κάναμε ιστολογική,αλλά δεν έδειξε κάτι.Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καρυότυπο,αλλά επειδή το έμβρυο ήταν πολύ μικρό το πιθανότερο είναι ότι κατά την επέμβαση το αίμα του εμβρύου θα μπλεκόταν με το αίμα το δικό μου και δεν θα βγάζαμε άκρη,οπότε το αφήσαμε.Το έχω αφήσει πίσω μου πια.Το σκέφτομαι σαν μια όμορφη ανάμνηση και ελπίζω...

Έτσι Ρουμπάκι μου......κοιτάμε μπροστά κ προχωράμε..... όλα θα πάνε καλά....επιτέλους........;)

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Καλα κανεις.Εμενα με τρωει ακομα νομιζω και καθε φορα που μου συμβαινει κατι με παιρνει απο κατω...:( Τοσο χαλια δεν ημουν οταν μου συνεβει.Δεν ξερω πως μου βγαινει ετσι τωρα καθε φορα που με στενοχωρει ή με αγχωνει κατι

3231580x15ta1yz3w.gif

Δεν ξερω ισως να περιμενει να δει και τον αλλο κυκλο.Γενικα μπορει να δινουν σε καποιες περιπτωσεις και σε καποιες αλλες οχι...

Ναι αυτο λεω κι εγω.Αφου δεν εβγαλα και κανενα μουστακι παλι καλα.

Lh και Ε2 πηραν.

Egw pernw Inofert pano apo 6 mines. Einai fitiko me rodi k foliko oksi. Des k auto.

Voithaei me polikistikes kai genika stin piotita oarion.

Kai i FSH prepei na einai xamili oxi psili. Egw eixa 7.6 k se auto to kiklo anebike sta 12.6 k den einai k poli kalo. Ala o giatros mou lei oti mpori to epomeno na einai pali sta 7.

Yv7Sp2.png

για όλους ισχύει αυτό.....ο δικός μου όταν κοιμάται στον καναπέ...και αρχίζει η χορωδία....τον λέω πάνε μέσα...και μου λέει δεν κοιμάμαι...χουζούρι κάνω...:D:D
Και ο δικός μου έτσι εύκολα κοιμάται!!!

τι καλά να κοιμόμουν έτσι κ εγώ......

ευτυχώς δεν ροχαλίζει Μορφάκι μου, αλλιώς θα τον έστελνα μέσα....:D

dYw9p3.png

Egw pernw Inofert pano apo 6 mines. Einai fitiko me rodi k foliko oksi. Des k auto.

Voithaei me polikistikes kai genika stin piotita oarion.

Kai i FSH prepei na einai xamili oxi psili. Egw eixa 7.6 k se auto to kiklo anebike sta 12.6 k den einai k poli kalo. Ala o giatros mou lei oti mpori to epomeno na einai pali sta 7.

Δεν παιρνω τιποτα χωρις να μου το δωσει γιατρος....Ακομα κι αν ειναι φυτικο δεν σημαινει οτι ειναι ασφαλες ή οτι ταιριαζει σε ολους.

Fsh αστο πριν 2 χρονια 34 δεν με συναγωνιζεσαι καν.Αν περιμενουμε να πεσει δεν προκειται να ξεκινησω ποτε αφου μονο ανεβαινει:roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...