Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πιθανολογούν ότι ήταν μάλλον χρωμοσωμικές ανωμαλίες.Με σιγουριά όμως δεν ξέρουμε τι είναι ούτε και τι έφτιαξε για να είναι άρρωστο το έμβρυο.Ήταν πολύ μικρό και δεν μπορούσε να δείξει η εξέταση.
Καταλαβα.Οποτε στην ουσια τσαμπα τα εξοδα...Απο το να μην την κανετε ομως και να σας τρωει καλυτερα που την κανατε.Εγω το μετανιωσα αλλα και παλι μπορει να μην εδειχνε και τιποτα.Απλως αν ξερεις σιγουρα οτι ηταν αρρωστο πιστευω οτι το αγηνεις πιο ευκολα πισω σου.Ξερεις τι συνεβει και γιατι και σιγουρα δεν θελουμε ενα αρωστο παιδι ή μια διακοπη πολυ αργοτερα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

3 μηνες ακριβως τα παιρνω.Εσυ εκανες αιματολογικη και δεν ειδες διαφορα δλδ;Τα θετικα ποια ειναι τα σπυρακια;:lol::lol::lol::lol::lol:

ίσως το να βγάλεις σπυράκια δείχνει ότι λειτουργούν?? ή βλακείες λέω ???? εγώ πάντως δεν είχα βγάλει τίποτα.....ούτε σπυρακια.......ούτε παραπάνω αυγά.......:? καλέ τι αιματολογικές??? εξωσωματική έκανα που ακυρώθηκε αφού εβγαλα μόνο 3 ωάρια κ μόνο το ένα ήταν ώριμο κ δεν γονιμοποιήθηκε φυσικά......:rolleyes:

όπως λες κ εσύ όμως, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός....... ή αυτό ισχύει μόνο όταν στους "άλλους οργανισμούς" συμβαίνει κ'ατι καλό ???? :twisted::tongue:

dYw9p3.png

Θα έχεις κάνει.Κλείσε όμως ραντεβού με τον γιατρό να μιλήσετε αναλυτικά!!!

Θα παω την αλλη βδομαδα και θα τους πω να μιλησουμε αν προλαβαινει.Αλλιως μπορει να κλεισω ραντεβου θα δω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

φοβάμαι μην ανοίξουν...αλλά δεν πέρασαν αρκετές μέρες...;

Νομίζω ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα μετά από τόσο καιρό.Αλλά και πάλι δεν ξέρω.Πάρε τον γιατρό αν έχεις μεγάλη ανησυχία ή αν νιώθεις κάτι παράξενο!!!

Θα έχεις κάνει.Κλείσε όμως ραντεβού με τον γιατρό να μιλήσετε αναλυτικά!!!

τώρα που θα ξαναπάει θα πληρώσει;.....γενικώς όταν ξεκινάς προσπάθεια....πληρώνεις όταν πηγαίνεις;για υπέρηχο και τέτοια....

ίσως το να βγάλεις σπυράκια δείχνει ότι λειτουργούν?? ή βλακείες λέω ???? εγώ πάντως δεν είχα βγάλει τίποτα.....ούτε σπυρακια.......ούτε παραπάνω αυγά.......:? καλέ τι αιματολογικές??? εξωσωματική έκανα που ακυρώθηκε αφού εβγαλα μόνο 3 ωάρια κ μόνο το ένα ήταν ώριμο κ δεν γονιμοποιήθηκε φυσικά......:rolleyes:

όπως λες κ εσύ όμως, ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός....... ή αυτό ισχύει μόνο όταν στους "άλλους οργανισμούς" συμβαίνει κ'ατι καλό ???? :twisted::tongue:

Ρε συ Βροχερη.Αυτο το οτι καποιοι οργανισμοι ανταποκρινονται και καποιοι οχι πολυ μου τη σπαει.Πως γινεται παντα να βρισκομαι στη κατηγορια που δεν ανταποκρινεται δεν το καταλαβαινω :lol::lol::lol::lol:

Τωρα τα σπυρακια το μονο που σημαινουν ειναι οτι τα ανδρογονα εχουν αυξηθει στον οργανισμο μου.Στο τελος μπορει να βγαλω και το μουστακι του Κωλοκοτρωνη να ησυχασω:twisted:

3231580x15ta1yz3w.gif

Καταλαβα.Οποτε στην ουσια τσαμπα τα εξοδα...Απο το να μην την κανετε ομως και να σας τρωει καλυτερα που την κανατε.Εγω το μετανιωσα αλλα και παλι μπορει να μην εδειχνε και τιποτα.Απλως αν ξερεις σιγουρα οτι ηταν αρρωστο πιστευω οτι το αγηνεις πιο ευκολα πισω σου.Ξερεις τι συνεβει και γιατι και σιγουρα δεν θελουμε ενα αρωστο παιδι ή μια διακοπη πολυ αργοτερα.

Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη.Ούτε άρρωστο μωρό θέλουμε,ούτε διακοπή κύησης αργότερα.Οπότε καλύτερα έτσι.Εγώ πάντως πιστεύω πως ήταν άρρωστο.Δεν ξέρω γιατί,έτσι νιώθω!!!

Διαφημίσεις

τώρα που θα ξαναπάει θα πληρώσει;.....γενικώς όταν ξεκινάς προσπάθεια....πληρώνεις όταν πηγαίνεις;για υπέρηχο και τέτοια....

Εγώ δεν πρόλαβα να ξεκινήσω και δεν ξέρω.Αλλά όταν ας πούμε πήγα να με εξετάσει μετά την υστεροσκόπηση ή μετά την απόξεση και μου έκανε υπέρηχο δεν πλήρωσα τίποτα.Ούτε όταν είχα πάει να κάνω τον δεύτερο υπέρηχο στην εγκυμοσύνη είχα πληρώσει.Πλήρωσα τον πρώτο,οπότε δεν νομίζω ότι θα πληρώσει.

Πιθανολογούν ότι ήταν μάλλον χρωμοσωμικές ανωμαλίες.Με σιγουριά όμως δεν ξέρουμε τι είναι ούτε και τι έφτιαξε για να είναι άρρωστο το έμβρυο.Ήταν πολύ μικρό και δεν μπορούσε να δείξει η εξέταση.

κάνατε εξετάσεις Ρουμπάκι??? Εμείς δεν κάναμε.....τυχαίο γεγονός μας είπαν κ το αφήσαμε ετσι....... βέβαια εγώ είχα κ άλλα πολύ σοβαρά συμπτώματα μαζί με εκείνη την εγκυμοσύνη που δεν είναι της παρούσης κ ούτε διάγνωση υπήρχε......ευτυχώς γλύτωσα κ πέρασαν όλα....... περασμένα ξεχασμένα.....

dYw9p3.png

Geia sas koritsia !!!

Sas diavazo poli ora !!!

Autes oi 3 ormones einai vasikes se enan kiklo !!! Dixnoun ti posotita k ti piotita oarion tha exeis sto sigekrimeno kiklo !!! LH, FSH k E2. Auta alazoun se kathe kiklo.

Cacao min stenaxoriese k min les vlakies gia eminopausi !!!

Auto pou mou kanei entiposi einai pos k den sou edose antisiliptika na to ritmisi? O andras sou den einai edw k den tha prospathis fiiologika opote einai i kaliteri lisi pistevo. Egw ta perno 4 mines.

Kai auto to dhea o giatros sou to edose !? Pali kala po den evgales moustaki !!!:P

Den iparxei periptosi na sou piran aima k na kanane mono LH. Sigoyra kanane k ales 2.

Yv7Sp2.png

Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη.Ούτε άρρωστο μωρό θέλουμε,ούτε διακοπή κύησης αργότερα.Οπότε καλύτερα έτσι.Εγώ πάντως πιστεύω πως ήταν άρρωστο.Δεν ξέρω γιατί,έτσι νιώθω!!!
Ενω εγω εχω μια μικρη αμφιβολια για το πρωτο βασικα που εφυγε μια κι εξω...

Οταν πηρα τα χαπια για να αποβαλλω τα διδυμα με τρομοκρατησαν.Θα εχω πολυ αιμα, πολυ πονο κλπ.Τελικα τιποτα δεν ηταν μπροστα στην αποβολη.Πραγματικα αυτο πρεπει να εφυγε χωρις να σταματησει να αναπτυσσεται και ισως γι αυτο να ηταν και τοσο επωδυνο...Γι αυτο εχω μια αμφιβολια να σου πω την αληθεια.Τα αλλα σταματησαν ετσικι αλλιως.Μπορω να πω με πειραξε πολυ λιγοτερο κι ας ηταν 2.

3231580x15ta1yz3w.gif

Εγώ δεν πρόλαβα να ξεκινήσω και δεν ξέρω.Αλλά όταν ας πούμε πήγα να με εξετάσει μετά την υστεροσκόπηση ή μετά την απόξεση και μου έκανε υπέρηχο δεν πλήρωσα τίποτα.Ούτε όταν είχα πάει να κάνω τον δεύτερο υπέρηχο στην εγκυμοσύνη είχα πληρώσει.Πλήρωσα τον πρώτο,οπότε δεν νομίζω ότι θα πληρώσει.

Δεν πληρωνεις.Εγω οποτε παω για υπερηχο ποτε δεν πληρωνω.Βεβαια πληρωσα ολα τα αλλα(αποξεση κλπ).

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...