Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Στα πατώματα ήμουν Ρουμπάκι μου......είχα κουραστεί τόοοοοσο πολύ να τρέχω 4 χρόνια με γιατρούς κ εξωσωματικές κ να μη πετυχαίνει τίποτα........

Όλοι οι γιατροι μου είχαν πει να σκεφτώ τα δανεικά ωάρια.......ήμουν χαμένη......είχα ενα πολύ σοβαρό θέμα μπροστά μου, που έπρεπε να κατανοήσω,δεχτώ,αποφασίσω.....κ συν όλα αυτά.......δεν υπήρχαν κ άλλα χρήματα για κάτι τέτοιο.......ήμουν καταδικασμένη να μείνω μόνη μου.....εγώ κ ο καλός μου......τίποτα δεν με έσωζε......δεν υπήρχε πια ελπίδα.......ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα κ εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου να είχα λίγη τύχη....... νόμισα πως η πρώτη κ η τελευταια φορα που μου χαμογέλασε η συγκεκριμένη, ήταν όταν γνώρισα τον άντρα μου.......ουφ....μελαγχόλησα κ μόνο που τα σκέφτηκα...... παρακαλάω τον Θεό, να μου πάνε όλα καλά.......

Υ.Γ. του έστειλε...;)

αρε βροχερούλα...τι τράβηξες και εσύ...ανατρίχιασα...ΤΏΡΑ ΌΜΩΣ ΧΑΜΟΓΕΛΆΜΕ ΝΑΙ;...ΝΑΙ...:D:D

Διαφημίσεις

Πότε την έκανες τελευταία φορά???Πότε είχες κάνει τελευταία φορά LH???

Ακόμα και αυτό που λες για την fsh παίζει ένα ρόλο.Σκέψου ότι και με χάλια fsh έμεινες έγκυος φυσιολογικά!!!

Πριν 2 χρονια.Ε ναι δεν ειναι καθε μερα του Αη Γιαννιου ομως...Και που εμεινα τα εμβρυα δεν ηταν καλα.Μεχρι και ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι με τετοια fsh τα ωαρια δεν ειναι καλα.Μαλλον το οτι μενω εγκυος οφειλεται στο σπερμα που ειναι καλο.Αν ηταν κι αυτο μετριο ουτε καν θα εμενα.

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

νομίζω...μπορεί να κάνω και λάθος...οτι μπορείς να κάνεις μια θεραπεία...και να ατέβει η ορμόνη...νομίζω..

Δεν ξέρω για την fsh γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα ξέρω όμως σίγουρα ότι υπάρχει θεραπεία για την lh.Όταν ήταν σε μένα λίγο ανεβασμένη μου είχε πει ότι όταν φτάνει ο καιρός για την εξω θα ξανακάναμε εξέταση και αν ακόμα ήταν κάπως ανεβασμένη τότε θα έπαιρνα και κάποια χαπάκια.Και παρά την τιμή της lh εκείνο το μήνα έμεινα έγκυος.Όλα είναι σχετικά λοιπόν!!!

Καλησπερα! Μπηκα και εγω βραδακι μια φορα!

Αnnela γιατι βρε δε μου μίλησες που ήσουν πανω σε αλογο? εγω ξετρελαθηκα ήθελα να γραψω την μικρή αλλα πρεπει να κλεισει τα 4 μετα με βλεπω και μενα παρεα. Αχ επρεπε να μου μιλούσες ειμασταν τόσο κοντα δεν πειραζει την επομενη φορα.

Cacao καθε εμποδιο για καλο δεν λενε? εγω περασα τόσα εμποδια και ειδες!

Πολλα φιλια

Πέστα κοριτσάρα......;)

φιλιά!!!!

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Στα πατώματα ήμουν Ρουμπάκι μου......είχα κουραστεί τόοοοοσο πολύ να τρέχω 4 χρόνια με γιατρούς κ εξωσωματικές κ να μη πετυχαίνει τίποτα........

Όλοι οι γιατροι μου είχαν πει να σκεφτώ τα δανεικά ωάρια.......ήμουν χαμένη......είχα ενα πολύ σοβαρό θέμα μπροστά μου, που έπρεπε να κατανοήσω,δεχτώ,αποφασίσω.....κ συν όλα αυτά.......δεν υπήρχαν κ άλλα χρήματα για κάτι τέτοιο.......ήμουν καταδικασμένη να μείνω μόνη μου.....εγώ κ ο καλός μου......τίποτα δεν με έσωζε......δεν υπήρχε πια ελπίδα.......ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα κ εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου να είχα λίγη τύχη....... νόμισα πως η πρώτη κ η τελευταια φορα που μου χαμογέλασε η συγκεκριμένη, ήταν όταν γνώρισα τον άντρα μου.......ουφ....μελαγχόλησα κ μόνο που τα σκέφτηκα...... παρακαλάω τον Θεό, να μου πάνε όλα καλά.......

Υ.Γ. του έστειλε...;)

Το θυμάμαι πολύ καλά βροχερούλα μου!!!Ο Θεός όμως σου χρώσταγε και σου έστειλε το θαυματάκι σου.Και φυσικά όλα θα πάνε καλά!!!!Το μωράκι αυτό ηρθε για να μείνει και να κάνει τους γονείς του πολύ πιο ευτυχισμένους.

Υ.Γ. μου το είπε...

λάθος κάνω;σκατά...

όχι ακριβώς..... υπάρχουν τα dhea, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν αποτέλεσμα....... να σκεφτείς, ότι η θεραπεία αυτή κρατάει 3 μήνες κ μετά φαίνεται αν έκαναν δουλεια......αλλά εγώ τα πήρα για 8 μήνες κ δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα.....:( ήταν κ πανάκριβα.......:rolleyes:

dYw9p3.png

Δεν ξέρω για την fsh γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα ξέρω όμως σίγουρα ότι υπάρχει θεραπεία για την lh.Όταν ήταν σε μένα λίγο ανεβασμένη μου είχε πει ότι όταν φτάνει ο καιρός για την εξω θα ξανακάναμε εξέταση και αν ακόμα ήταν κάπως ανεβασμένη τότε θα έπαιρνα και κάποια χαπάκια.Και παρά την τιμή της lh εκείνο το μήνα έμεινα έγκυος.Όλα είναι σχετικά λοιπόν!!!
Βρε ρουμπι σορυ που θα στο πω τωρα αυτο αλλα κι εσυ δεν ειχες καλη καταληξη...

3231580x15ta1yz3w.gif

Πριν 2 χρονια.Ε ναι δεν ειναι καθε μερα του Αη Γιαννιου ομως...Και που εμεινα τα εμβρυα δεν ηταν καλα.Μεχρι και ο ενδοκρινολογος μου ειπε οτι με τετοια fsh τα ωαρια δεν ειναι καλα.Μαλλον το οτι μενω εγκυος οφειλεται στο σπερμα που ειναι καλο.Αν ηταν κι αυτο μετριο ουτε καν θα εμενα.

Άρα μήπως πρέπει να ξανακάνεις έλεγχο???Ο γιατρός τι λέει???

Διαφημίσεις

όχι ακριβώς..... υπάρχουν τα dhea, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα έχουν αποτέλεσμα....... να σκεφτείς, ότι η θεραπεία αυτή κρατάει 3 μήνες κ μετά φαίνεται αν έκαναν δουλεια......αλλά εγώ τα πήρα για 8 μήνες κ δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα.....:( ήταν κ πανάκριβα.......:rolleyes:

Αα τελεια.Τετοια να μου λες και τα παιρνω μονο 3 μηνες:?Εσυ δεν εβγαλες σπυρακια;Σαν εφηβη εχω γινει ρε παιδια.Το μονο που εχει ξανανιωσει ειναι τα σπυρακια:roll::roll::roll::roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Βρε ρουμπι σορυ που θα στο πω τωρα αυτο αλλα κι εσυ δεν ειχες καλη καταληξη...

Φυσικά και δεν είχε καλή κατάληξη,αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έφταιγε η LH.Μπορεί να έφταιγε το κακό σπέρμα που έχουμε.Μπορεί να ήταν απλά ένα τυχαίο γεγονός,όπως συμβαίνει σε πολλές γυναίκες που μετά έκαναν κανονικά παιδιά.Μην μου πέφτεις λοιπόν!!!

Καλησπερα! Μπηκα και εγω βραδακι μια φορα!

Αnnela γιατι βρε δε μου μίλησες που ήσουν πανω σε αλογο? εγω ξετρελαθηκα ήθελα να γραψω την μικρή αλλα πρεπει να κλεισει τα 4 μετα με βλεπω και μενα παρεα. Αχ επρεπε να μου μιλούσες ειμασταν τόσο κοντα δεν πειραζει την επομενη φορα.

Cacao καθε εμποδιο για καλο δεν λενε? εγω περασα τόσα εμποδια και ειδες!

Πολλα φιλια

Καλησπέρα Λαμπρινούλα μου,τι κάνεις???Χαίρομαι που είσαι στην παρέα μας βραδάκι!!!

Πες και εσύ καμία κουβέντα να ανεβάσουμε την Κακάο μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...