Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πειναω κιολας :(

Ρε παιδια πηγα σουπερ μαρκετ και ηθελα να παρω ενα γιαουρτι και δεν ειχε πουθενα.Ολο 3 και 4 μαζι ειχε.Ελεος κι αυτοι!Δεν πηρα και τιποτα αλλο για να μην ανεβασω σακχαρο τωρα που θα εκανα και τη θεραπεια.Ετσι μου ρχεται να παραγγειλω καμια τουρτα να φαω.

σου στέλνω εγω μία.....:D:D:D

Διαφημίσεις

ρε κορίτσι μου....κάτσε να σε πάρω με το καλό μπας και κάνουμε κάτι......το ξέρω οτι απογοητεύτηκες....αλλά γιατί το παίρνεις σαν δεδομένο...οτι τελείωσαν όλα....;

Εσυ δλδ πως θα το επαιρνες;;;

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Κοιτα εγω ξερω και περιπτωση που εμεινε μονη της εγκυος και μετα την εγκυμοσυνη παπαλα η περιοδος...οποτε δεν βασιζομαι σε τιποτα.

Καλά κάνεις και δεν βασίζεσαι και να μην βασίζεσαι γιατί πράγματι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Μην βασίζεσαι όμως και σε αυτά που λες.Δεν έχεις μιλήσει με τον γιατρό ακόμη και βγάζεις συμπεράσματα.Στο ξαναλέω ότι οι τιμές των ορμονών αλλάζουν!!!

Καλά κάνεις και δεν βασίζεσαι και να μην βασίζεσαι γιατί πράγματι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.Μην βασίζεσαι όμως και σε αυτά που λες.Δεν έχεις μιλήσει με τον γιατρό ακόμη και βγάζεις συμπεράσματα.Στο ξαναλέω ότι οι τιμές των ορμονών αλλάζουν!!!
Η fsh μου παντως μονιμα χαλια ηταν.Δεν την ειδα να αλλαζει:roll::roll:

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

νομίζω...μπορεί να κάνω και λάθος...οτι μπορείς να κάνεις μια θεραπεία...και να ατέβει η ορμόνη...νομίζω..

Μπράβο βροχερούλα μου πες και εσύ μια κουβέντα να ανέβει η ροζαλίντα μας!!!Τόσα θέματα είχες και εσύ και τσούπ να το θαυματάκι στην κοιλίτσα τώρα!!!Και μάλιστα θυμάμαι ήσουν πολύ απογοητευμένη λίγο πριν μάθεις για την εγκυμοσύνη σου!!!!

Στα πατώματα ήμουν Ρουμπάκι μου......είχα κουραστεί τόοοοοσο πολύ να τρέχω 4 χρόνια με γιατρούς κ εξωσωματικές κ να μη πετυχαίνει τίποτα........

Όλοι οι γιατροι μου είχαν πει να σκεφτώ τα δανεικά ωάρια.......ήμουν χαμένη......είχα ενα πολύ σοβαρό θέμα μπροστά μου, που έπρεπε να κατανοήσω,δεχτώ,αποφασίσω.....κ συν όλα αυτά.......δεν υπήρχαν κ άλλα χρήματα για κάτι τέτοιο.......ήμουν καταδικασμένη να μείνω μόνη μου.....εγώ κ ο καλός μου......τίποτα δεν με έσωζε......δεν υπήρχε πια ελπίδα.......ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα κ εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου να είχα λίγη τύχη....... νόμισα πως η πρώτη κ η τελευταια φορα που μου χαμογέλασε η συγκεκριμένη, ήταν όταν γνώρισα τον άντρα μου.......ουφ....μελαγχόλησα κ μόνο που τα σκέφτηκα...... παρακαλάω τον Θεό, να μου πάνε όλα καλά.......

Υ.Γ. του έστειλε...;)

dYw9p3.png

Ναι ειμαι σιγουρη:rolleyes::rolleyes:

τι είσαι σίγουρη μαρή.....εμένα δεν μου είπαν οτι δεν μπορώ να κάνω μωρό;...τα παράτησα;όχι...βρήκα λύση....μπορεί κάποιοες να μην το δέχονται....αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία....

Διαφημίσεις

Εσυ δλδ πως θα το επαιρνες;;;

Χωρίς πληροφορίες από το γιατρό δεν πρέπει να παίρνεις τίποτα δεδομένο επειδή διάβασες κάτι στο ίντερνετ.Εμείς δεν έχουμε τη γνώση να αξιολογίσουμε τις πληροφορίες αυτές.Απλά ο συγκεκριμένος κύκλος δεν ήταν καλός.Από ποιό στοιχείο βγάζεις το συμπέρασμα ότι κανένας κύκλος από εδώ και πέρα δεν θα είναι καλός???Ποιός σου το είπε αυτό???Προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και να σκεφτείς λογικά και θα δεις ότι έχουμε δίκιο.Απλά σήμερα είναι άσχημη μέρα.Και εγώ αν είχα ξεκινήσει και έπρεπε να διακόψω θα ήμουν χάλια!

Καλησπερα! Μπηκα και εγω βραδακι μια φορα!

Αnnela γιατι βρε δε μου μίλησες που ήσουν πανω σε αλογο? εγω ξετρελαθηκα ήθελα να γραψω την μικρή αλλα πρεπει να κλεισει τα 4 μετα με βλεπω και μενα παρεα. Αχ επρεπε να μου μιλούσες ειμασταν τόσο κοντα δεν πειραζει την επομενη φορα.

Cacao καθε εμποδιο για καλο δεν λενε? εγω περασα τόσα εμποδια και ειδες!

Πολλα φιλια

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Στα πατώματα ήμουν Ρουμπάκι μου......είχα κουραστεί τόοοοοσο πολύ να τρέχω 4 χρόνια με γιατρούς κ εξωσωματικές κ να μη πετυχαίνει τίποτα........

Όλοι οι γιατροι μου είχαν πει να σκεφτώ τα δανεικά ωάρια.......ήμουν χαμένη......είχα ενα πολύ σοβαρό θέμα μπροστά μου, που έπρεπε να κατανοήσω,δεχτώ,αποφασίσω.....κ συν όλα αυτά.......δεν υπήρχαν κ άλλα χρήματα για κάτι τέτοιο.......ήμουν καταδικασμένη να μείνω μόνη μου.....εγώ κ ο καλός μου......τίποτα δεν με έσωζε......δεν υπήρχε πια ελπίδα.......ποτέ δεν πίστεψα ότι θα μπορούσα κ εγώ κάποια στιγμή στην ζωή μου να είχα λίγη τύχη....... νόμισα πως η πρώτη κ η τελευταια φορα που μου χαμογέλασε η συγκεκριμένη, ήταν όταν γνώρισα τον άντρα μου.......ουφ....μελαγχόλησα κ μόνο που τα σκέφτηκα...... παρακαλάω τον Θεό, να μου πάνε όλα καλά.......

Υ.Γ. του έστειλε...;)

Εσυ να μην μελαγχολεις τωρα μ αυτα.Ξεχνα τα.Ασε κανεναν αλλο να μελαγχολησει:tongue: Κι εμενα μου εχουν πει για δανεικα.Αμα φτασω στο σημειο να μου το πει και ο τωρινος γιατρος παει να πει οτι ηρθε η ωρα μου μαλλον...

3231580x15ta1yz3w.gif

Πότε την έκανες τελευταία φορά???Πότε είχες κάνει τελευταία φορά LH???

Ακόμα και αυτό που λες για την fsh παίζει ένα ρόλο.Σκέψου ότι και με χάλια fsh έμεινες έγκυος φυσιολογικά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...