Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Σταμάτα καλέ...... εγώ είχα fsh στα ύψη κ amh στα πατώματα.....

ορμόνες είναι κ κάνουν ότι θέλουν...... δεν ήρθε το τέλος του κόσμου....ένας μήνα ςμόνο πήγε πίσω.....να δεις που τον άλλον μήνα όλα θα είναι σούπερ.....:P

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν με λένε Μαρία.......ααααααα....... δεν είμαι κ κουτσή!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ουτε εμενα με λενε Μαρια.Αλλα και λιγο κουτση να ημουνα σιγα...Θα ειχα κανει κανενα λοχο παιδια ομως

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλα εγω δεν εχω κανει ουτε το πρωτο.Σιγα μην εσκαγα ετσι για το δευτερο...Εσυ βρε Ρουμπι δεν ειχες fsh στα υψη ομως ταυτοχρονα.Εγω και μονο απο αυτη το ξερω οτι παει για κλεισιμο το εργοστασιο οπου να ναι.Αμα ισχυει οτι με την αλλη ανεβασμενη χειροτερευουν τα πραγματα εχετε γεια βρυσουλες...

Γιατί κρατάς ότι ήταν το δεύτερο παιδί και δεν κρατάς αυτό που σου λέω.Ότι δηλαδή έκανε παιδί και μάλιστα μόνη της?Έχει σημασία αν ήταν το πρώτο ή το δεύτερο???Στο ξαναλέω οι ορμόνες αλλάζουν!!!Εσύ έχεις μείνει και μόνη σου έγκυος και αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δουλεύει!!!Μην σε παίρνει από κάτω!!!

Ναι καλα...με τη δικη μου τη γκαντεμια σωθηκα τωρα...Δεν ειμαστε ολες τυχερες.Υπαρχουν κι αυτες που ποτε δεν τα καταφερνουν...

ρε συ τι σε έπιασε σήμερα...δεν είναι και ο δικός σου εδω...να σε τραβήξει ένα μανίκι....να στρώσεις...;);)

Γιατί κρατάς ότι ήταν το δεύτερο παιδί και δεν κρατάς αυτό που σου λέω.Ότι δηλαδή έκανε παιδί και μάλιστα μόνη της?Έχει σημασία αν ήταν το πρώτο ή το δεύτερο???Στο ξαναλέω οι ορμόνες αλλάζουν!!!Εσύ έχεις μείνει και μόνη σου έγκυος και αυτό σημαίνει ότι το σύστημα δουλεύει!!!Μην σε παίρνει από κάτω!!!

Κοιτα εγω ξερω και περιπτωση που εμεινε μονη της εγκυος και μετα την εγκυμοσυνη παπαλα η περιοδος...οποτε δεν βασιζομαι σε τιποτα.

3231580x15ta1yz3w.gif

γιατί ότι θέλει κρατάει αυτή την στιγμή...δεν ακούει τη την λέμε.

Διαφημίσεις

Σταμάτα καλέ...... εγώ είχα fsh στα ύψη κ amh στα πατώματα.....

ορμόνες είναι κ κάνουν ότι θέλουν...... δεν ήρθε το τέλος του κόσμου....ένας μήνα ςμόνο πήγε πίσω.....να δεις που τον άλλον μήνα όλα θα είναι σούπερ.....:P

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν με λένε Μαρία.......ααααααα....... δεν είμαι κ κουτσή!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Μπράβο βροχερούλα μου πες και εσύ μια κουβέντα να ανέβει η ροζαλίντα μας!!!Τόσα θέματα είχες και εσύ και τσούπ να το θαυματάκι στην κοιλίτσα τώρα!!!Και μάλιστα θυμάμαι ήσουν πολύ απογοητευμένη λίγο πριν μάθεις για την εγκυμοσύνη σου!!!!

ρε συ τι σε έπιασε σήμερα...δεν είναι και ο δικός σου εδω...να σε τραβήξει ένα μανίκι....να στρώσεις...;);)

Aπογοητευτηκα ρε.Κι αμα ειναι σκατα ολο το συστημα μονιμα τι θα κανω;Ουτε και η εξωσωματικη θα εχει νοημα...

3231580x15ta1yz3w.gif

Συμφωνώ......αλλά ότι κ να της πούμε σήμερα, δεν βλέπω να καταλαβαίνει........ :?

μάλλον είναι δύσκολη μέρα η σημερινή.......

dYw9p3.png

Aπογοητευτηκα ρε.Κι αμα ειναι σκατα ολο το συστημα μονιμα τι θα κανω;Ουτε και η εξωσωματικη θα εχει νοημα...

ρε κορίτσι μου....κάτσε να σε πάρω με το καλό μπας και κάνουμε κάτι......το ξέρω οτι απογοητεύτηκες....αλλά γιατί το παίρνεις σαν δεδομένο...οτι τελείωσαν όλα....;

Πειναω κιολας :(

Ρε παιδια πηγα σουπερ μαρκετ και ηθελα να παρω ενα γιαουρτι και δεν ειχε πουθενα.Ολο 3 και 4 μαζι ειχε.Ελεος κι αυτοι!Δεν πηρα και τιποτα αλλο για να μην ανεβασω σακχαρο τωρα που θα εκανα και τη θεραπεια.Ετσι μου ρχεται να παραγγειλω καμια τουρτα να φαω.

3231580x15ta1yz3w.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...