Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μακαρι:rolleyes: Βαρεθηκα να βλεπω τοσο καιρο να γκαστρωνεται και η κουτση Μαρια κι εγω μια απο τα ιδια:evil:

Εχεις δικιο κοριτσακι μου κ γω ετσι λεωαλλα που θα παει θα παει θα γκαστρωθουμε και εμεις!!!!!!!

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Κακάο μου μην στεναχωριέσαι και μην πανικοβάλεσαι.Οι ορμόνες διαφέρουν από διαστήματα σε διαστήματα.Π.χ.εγώ είχα πιο παλιά φυσιολογικότατες τιμές σε όλες τις ορμόνες και το Μάη είχε ανέβει η LH.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση.Επίσης μια φίλη μου είχε κάνει κάποια στιγμή αντίστοιχο έλεγχο και της είχε πει ο γιατρός ότι οι τιμές της ήταν τιμές για εμμηνόπαυση και αυτή λίγο αργότερα έκανε φυσιολογικότατα το δεύτερο παιδάκι της.Μην αγχώνεσαι λοιπόν.Οι τιμές αυτές παίζουν ανά διαστήματα!!!

Αναστασία μου καληνύχτα και καλή ξεκούραση!!!!

Διαφημίσεις

Κακάο μου μην στεναχωριέσαι και μην πανικοβάλεσαι.Οι ορμόνες διαφέρουν από διαστήματα σε διαστήματα.Π.χ.εγώ είχα πιο παλιά φυσιολογικότατες τιμές σε όλες τις ορμόνες και το Μάη είχε ανέβει η LH.Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μπήκα στην εμμηνόπαυση.Επίσης μια φίλη μου είχε κάνει κάποια στιγμή αντίστοιχο έλεγχο και της είχε πει ο γιατρός ότι οι τιμές της ήταν τιμές για εμμηνόπαυση και αυτή λίγο αργότερα έκανε φυσιολογικότατα το δεύτερο παιδάκι της.Μην αγχώνεσαι λοιπόν.Οι τιμές αυτές παίζουν ανά διαστήματα!!!

Αναστασία μου καληνύχτα και καλή ξεκούραση!!!!

Καλα εγω δεν εχω κανει ουτε το πρωτο.Σιγα μην εσκαγα ετσι για το δευτερο...Εσυ βρε Ρουμπι δεν ειχες fsh στα υψη ομως ταυτοχρονα.Εγω και μονο απο αυτη το ξερω οτι παει για κλεισιμο το εργοστασιο οπου να ναι.Αμα ισχυει οτι με την αλλη ανεβασμενη χειροτερευουν τα πραγματα εχετε γεια βρυσουλες...

Lilypie Kids Birthday tickers
3231580x15ta1yz3w.gif

ρε συ μη με νευριάζεις...θα βρεθεί λύση....εδω υπήρχε λύση...για εμένα που νόμιζαν οτι μπηκα στην εμμηνόπαυση....ηρέμησε....άντε..:evil::evil::evil:
αχαχαχα γρια.Στην ηλικια σου ουτε για δειγμα δεν θα εχω αυγα...Μακαρι να ειχα το συστημα σου(για να δεις οτι υπαρχουν και χειροτερα...)
Ε το ιδιο θα νομιζουν και για μενα σε λιγους μηνες.Να σου πω.Εσενα αυτο απο τις ωοθηκες το εβγαλαν το συμπερασμα ή απο τις ορμονικες;Γιατι οι ωοθηκες μου λεει ετσι κι ετσι.Καλες με το σκεπτικο οτι θα μπορουσαν και χειροτερα(δλδ ο ωαρια...):evil:
ειλικρινά...σας εύχομαι...καμιά να μην έχει το δικό μου σύστημα....άστο αποπου και να το πιάσεις βρωμάει η κατάσταση....άστο....μια χαρά είσαι...;);)
απο τις ωοθήκες....μια φορά είχα κάνει...κάτι ορμονικές...χάλια....την άλλη φορά...όταν κατέβηκα αθήνα....έκανα δεύτερη μέρα περιόδου...και ήταν όλες πολύ καλές...γιαυτό σου λέω...παίζουν αυτά..;)
Εγω απο τις ορμονες ειμαι τελειωμενη κατασταση παντως

τσ τσ τσ.............. μαλώστε τώρα για το ποια είναι σε χειρότερη κατάσταση.....:shock::shock::shock:

άντε μην αρχίσω κ εγώ με τα δικά μου κ μετά θα σας πω ποια είναι χειρότερα.........ααααααα............. με σκάσατε...........:rolleyes:

dYw9p3.png

Μακαρι:rolleyes: Βαρεθηκα να βλεπω τοσο καιρο να γκαστρωνεται και η κουτση Μαρια κι εγω μια απο τα ιδια:evil:

Έλα κοριτσάκι μου μην μου πέφτεις τώρα!!!Απλά είσαι αναστατωμένη επειδή δεν προχώρισε η συγκεκριμένη προσπάθεια.Θα φτιάξει η ορμόνη σου και στον άλλο κύκλο θα προσπαθήσεις ξανά.Φυσικά θα μάθεις και τιμές και θα συζητήσεις με το γιατρό και όλα.Για εμάς ο δρόμος είναι λίγο πιο δύσκολος,αλλά θα τα καταφέρουμε μόνο αν επιμείνουμε.Μόνο αν επιμείνουμε.Εμείς θα νικήσουμε όχι αυτό.Μόνο μια μάχη χάθηκε όχι ο πόλεμος.Και εδώ είμαστε μαζί ενωμένες και θα τα καταφέρουμε,όπως λέει και το Λινάκι μας!!!

τσ τσ τσ.............. μαλώστε τώρα για το ποια είναι σε χειρότερη κατάσταση.....:shock::shock::shock:

άντε μην αρχίσω κ εγώ με τα δικά μου κ μετά θα σας πω ποια είναι χειρότερα.........ααααααα............. με σκάσατε...........:rolleyes:

πες τα στην άλλη...με έσκασε...:D:D

Διαφημίσεις

ποια χειρότερα μαρή και εσύ;έγκυος είσαι το ξέχασες;:D:D:D:D

Καλα εγω δεν εχω κανει ουτε το πρωτο.Σιγα μην εσκαγα ετσι για το δευτερο...Εσυ βρε Ρουμπι δεν ειχες fsh στα υψη ομως ταυτοχρονα.Εγω και μονο απο αυτη το ξερω οτι παει για κλεισιμο το εργοστασιο οπου να ναι.Αμα ισχυει οτι με την αλλη ανεβασμενη χειροτερευουν τα πραγματα εχετε γεια βρυσουλες...

Σταμάτα καλέ...... εγώ είχα fsh στα ύψη κ amh στα πατώματα.....

ορμόνες είναι κ κάνουν ότι θέλουν...... δεν ήρθε το τέλος του κόσμου....ένας μήνα ςμόνο πήγε πίσω.....να δεις που τον άλλον μήνα όλα θα είναι σούπερ.....:P

Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν με λένε Μαρία.......ααααααα....... δεν είμαι κ κουτσή!!!!! :tongue::tongue::tongue:

dYw9p3.png

ποια χειρότερα μαρή και εσύ;έγκυος είσαι το ξέχασες;:D:D:D:D

εεεεεεεεε........αυτό προσπαθώ να σας πω τόση ώρα........ ότι όλα έδειχναν χάλια κ μαύρα κ όλα πήγανε καλά.......:rolleyes:

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...